עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחכה לחוות דעת לגבי הטעמים של אינטרקיב מהאובייקטיבים בפורום
אני דיי בטוח שזה גם יעזור להם
ניסיתי את השוקולד והוא ממש מאכזב בטעם שלו.
ההתמוסות שלו לא משהו והיו גושים בעיקר עם חלב.
MOO אתה רציני לגבי זה שהפסקת לקנות מחו"ל ושזה משתלם עם ה10%? אתה נשמע מאוד ציני ומזכיר את זה בכל הזדמנות
אם דמיינתי אז מצטער
מאיפה אתה יודע מה עלויות המיסוי והרישוי שהיבואן צריך לשלם? מאיפה אתה יודע מה עלויות הייצור של המוצר ומה העלויות הנלוות? החלבון ה"ישראלי" לא מיוצר בארץ אין שום מפעל בארץ שיש לו את היכולות לסנן חלבון חלב למוצריו השונים בטח שלא בטכנולוגיות כדי להביא מוצר איכותי ואמין. היצרן הישראלי רוכש את חומר הגלם מחול (אבקת החלבון) ועושה את האריזה פה בסך הכל זהו!. המחיר פה שערורייתי בגלל שהמוצר עובר שמונה ידיים עד שהוא מגיע אליך וכל אחד צריך לעשות רווח. אין לי ספק שלקנות נו אקספלוד ב פאקינג 480 שקל זה גניבה לאור יום.כבר העליתי את הנושא הזה כבר בגדול
חלבון מחול של (גספרי מיופיוזן) עולה 40$ שזה יוצא בסביבות ה150שח
נו אקספלוד של בסן עולה 36$ שזה יוצא בסביבות ה150שח
היבואן מיבא לארץ סחורה בקונטינר שזה יוצא מחיר גלובאלי לקונטינר
כמובן שהיבואן מקבל את המחיר הכי טוב מהיצרן או מהדילר שלו והמחיר הוא הרבה פחות ממה שציינתי
אנחנו משלמים 40$+כביכול על המשלוח+על הבדיקות וכול הבלבולי מוח של היבואן(שזה בולשיט אחד גדול ומנופח יותר ממה שזה באמת!!)ואחרי כול זה המוצר אמור לעלות למוכר בחנות 220-240שח בלחץ (מי שמזמין יותר מקבל בזול יותר) ואני ואתה וכולם בערך משלמים בסביבות ה430-385שח
למה? כייי ככה כי זה עסק משתלם ומכניס המוצר עושה קופה" רווח נקי של 70-80אחוז בממוצע ליבואן
ובדרך גם למוכר בחנות שדופק מחיר מופרז ביותר
אמריקה זה אמריקה ואנחנו בישראל..ולא משנה מה נגיד ומה נעשה בסופו של דבר אני ואתה וכולם חברים של אותו היבואן והמוכר בחנות בפייסבוק שלנו וכולנו בוכים ומחבקים אותם בחום=כי אנחנו בכיינים ופראירים כאחד
מצחיק אבל עצוב
בקשר לחלבונים שמיוצרים בארץ מחיר חלבון תוצרת הארץ
יש 2-3 חברות שאני אציין שזה בערך כול השוק פה
פרובודי עולה 300שח
ואיי טרופין כנל 300שח
עלות יצור 100-120שח לאריזה של 2.3 קילו סטאנדארטי
על הדרך היבואן משלם בדיקות אישורים וכול הבילבולי ביצים אהההה וכמובן הכשרר הבדץ או משזה לאיהיה
את כול הבולשיט הזה עולה ליצרן כמה אלפיים בחודש בממוצע זה עלליה של עוד 20 שח לאריזה
עלות סופית ליצרן היא בסביבות ה130-150שח בהגזמההה!!
ומה אנחנו משלמים בסוף זה 300 שח על חלבון סוג ב(למה ב? תוצרת הארץ ,מפעלים לא מפותחים, אין מחקר מעמיק בנושא אצל היצרן, רמת החלבון פחות גבווה מבחול ועוד ועוד)
מסקנות שלי!! חח לא יודע מה שלכם
עם החלבון היה עולה בארץ בסביבות ה220-240 שח לאריזה של 2.3 קילו סטאנדארט
זה היה מחיר מנצח ואני הייתי הולך עליו לא משנה עם זה תוצרת הארץ או חול אפשר לחיות עם חלבונים תוצרת הארץ זה בסדר
הכול נכתב ונאמר על דעתי בלבד!!אני לא יצרן לא יבואן ולא נעליים
עוד בן אדם שקונה חלבון או משזה לא יהיה
יום טוב ושבועה טוב לכולםםם
"תחייה מדינת ישראללל"
דווקא יש בישראל ייצור של מי גבינה, המפעלים של תנובה עושים את זה.מאיפה אתה יודע מה עלויות המיסוי והרישוי שהיבואן צריך לשלם? מאיפה אתה יודע מה עלויות הייצור של המוצר ומה העלויות הנלוות? החלבון ה"ישראלי" לא מיוצר בארץ אין שום מפעל בארץ שיש לו את היכולות לסנן חלבון חלב למוצריו השונים בטח שלא בטכנולוגיות כדי להביא מוצר איכותי ואמין. היצרן הישראלי רוכש את חומר הגלם מחול (אבקת החלבון) ועושה את האריזה פה בסך הכל זהו!. המחיר פה שערורייתי בגלל שהמוצר עובר שמונה ידיים עד שהוא מגיע אליך וכל אחד צריך לעשות רווח. אין לי ספק שלקנות נו אקספלוד ב פאקינג 480 שקל זה גניבה לאור יום.
דווקא יש בישראל ייצור של מי גבינה, המפעלים של תנובה עושים את זה.
מאיפה אתה יודע מה עלויות המיסוי והרישוי שהיבואן צריך לשלם? מאיפה אתה יודע מה עלויות הייצור של המוצר ומה העלויות הנלוות? החלבון ה"ישראלי" לא מיוצר בארץ אין שום מפעל בארץ שיש לו את היכולות לסנן חלבון חלב למוצריו השונים בטח שלא בטכנולוגיות כדי להביא מוצר איכותי ואמין. היצרן הישראלי רוכש את חומר הגלם מחול (אבקת החלבון) ועושה את האריזה פה בסך הכל זהו!. המחיר פה שערורייתי בגלל שהמוצר עובר שמונה ידיים עד שהוא מגיע אליך וכל אחד צריך לעשות רווח. אין לי ספק שלקנות נו אקספלוד ב פאקינג 480 שקל זה גניבה לאור יום.