הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחירים של תוספי מזון בארץ ובחול

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
אני בטוח שלא רק אני חשבתי על זה אבל למה המחירים כלכך גודלים כאן בכל העניין של החלבונים וויטמינים גם אם מייצרים אותם כאן בארץ?

כבר העליתי את הנושא הזה כבר בגדול

חלבון מחול של (גספרי מיופיוזן) עולה 40$ שזה יוצא בסביבות ה150שח
נו אקספלוד של בסן עולה 36$ שזה יוצא בסביבות ה150שח

היבואן מיבא לארץ סחורה בקונטינר שזה יוצא מחיר גלובאלי לקונטינר
כמובן שהיבואן מקבל את המחיר הכי טוב מהיצרן או מהדילר שלו והמחיר הוא הרבה פחות ממה שציינתי
אנחנו משלמים 40$+כביכול על המשלוח+על הבדיקות וכול הבלבולי מוח של היבואן(שזה בולשיט אחד גדול ומנופח יותר ממה שזה באמת!!)ואחרי כול זה המוצר אמור לעלות למוכר בחנות 220-240שח בלחץ (מי שמזמין יותר מקבל בזול יותר) ואני ואתה וכולם בערך משלמים בסביבות ה430-385שח

למה? כייי ככה כי זה עסק משתלם ומכניס המוצר עושה קופה" רווח נקי של 70-80אחוז בממוצע ליבואן
ובדרך גם למוכר בחנות שדופק מחיר מופרז ביותר
אמריקה זה אמריקה ואנחנו בישראל..ולא משנה מה נגיד ומה נעשה בסופו של דבר אני ואתה וכולם חברים של אותו היבואן והמוכר בחנות בפייסבוק שלנו וכולנו בוכים ומחבקים אותם בחום=כי אנחנו בכיינים ופראירים כאחד
מצחיק אבל עצוב

בקשר לחלבונים שמיוצרים בארץ מחיר חלבון תוצרת הארץ
יש 2-3 חברות שאני אציין שזה בערך כול השוק פה
פרובודי עולה 300שח
ואיי טרופין כנל 300שח
עלות יצור 100-120שח לאריזה של 2.3 קילו סטאנדארטי
על הדרך היבואן משלם בדיקות אישורים וכול הבילבולי ביצים אהההה וכמובן הכשרר הבדץ או משזה לאיהיה
את כול הבולשיט הזה עולה ליצרן כמה אלפיים בחודש בממוצע זה עלליה של עוד 20 שח לאריזה
עלות סופית ליצרן היא בסביבות ה130-150שח בהגזמההה!!

ומה אנחנו משלמים בסוף זה 300 שח על חלבון סוג ב(למה ב? תוצרת הארץ ,מפעלים לא מפותחים, אין מחקר מעמיק בנושא אצל היצרן, רמת החלבון פחות גבווה מבחול ועוד ועוד)

מסקנות שלי!! חח לא יודע מה שלכם

עם החלבון היה עולה בארץ בסביבות ה220-240 שח לאריזה של 2.3 קילו סטאנדארט
זה היה מחיר מנצח ואני הייתי הולך עליו לא משנה עם זה תוצרת הארץ או חול אפשר לחיות עם חלבונים תוצרת הארץ זה בסדר

הכול נכתב ונאמר על דעתי בלבד!!אני לא יצרן לא יבואן ולא נעליים
עוד בן אדם שקונה חלבון או משזה לא יהיה
יום טוב ושבועה טוב לכולםםם

"תחייה מדינת ישראללל"

למה BMW X6 עולה בארץ 650 שבגרמניה/ארה"ב היא עולה בלחץ 250-300 אלף?
למה INFINITY עולה בארה"ב 150 אלף וכאן 500?

.......ישראל- מדינה אוכלת או יותר נכון מכרסמת יושביה.

אין מה לעשות חברים - חייבים לממן את הנגדים בצבא, חברי הכנסת שלנו מרוויחים נורא מעט, ממשלה מעוטת שרים, משכורות ציבוריות לבכירים לא מנופחות, גם התמלוגים מהגז ואוצרות הטבע של המדינה נמוכים.

לפחות מחירי הדירות שפויים.

על הדרך אני ממליץ על החלבון של interactive..
שואלים למה? ככה כי המחיר שלו מנצח והטעם יחסית בסדר תלוי בטעם יש טעמים טובים בהחלט שלא נופלים מחברות מתחרות
טעם תות אליפות חחחח אין טעם כזה בשום חברה אני בדקתי באינטראקטיב זה הכי טעים!!
במחיר של260שח הכי שווה והכי זול בהבדל גדול מהמתחרים (וההבדלים הם בכלל לא גדולים!! באיכות החלבוניםם)
המלצה שלי!!

לא חבר ולא מכיר את היצרן ולא היבואן ולא את משה או חבר אחר
צריך לפרגן על היוזמה והמחיר ואני מפרגן!!

המחיר בארץ לאבקות חלבון וגיינרים הוא לא יקר אם אתה קונה חברה שפויה שלא מוכרת במחיר מופרז
למשל איטראקטיב מוכרת אחלה חלבון במחירים סבבה לגמרי (שקל פר חלבון)
ועם 10% הנחה שיש לחברי האתר אני כבר לא מזמין מחו"ל אבקות

דרך אגב הפורמולה החדשה שלהם הרבה יותר טובה
טעמתי את העוגיות והבננה והם פצצה

מסכים במחיר הזה אין שום טעם להזמין מחו"ל.

ההנחה של הפורום הופכת את העסק לכדאי.

שלום לך.
לחברי פורום LBS בלעדית יש הנחה מיוחדת בסך 10% על מוצרי אינטראקטיב.
השובר מפורסם כאן באתר והוא תקף על כל מוצרי אינטראקטיב.
בנוסף,השובר ניתן למימוש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב.
אפשר גם להשתמש בו בהזמנה דרך האינטרנט על ידי צירוף השובר להזמנה או על ידי ציון בתיבת הערות שיש לך 10% הנחה כחבר LBS על מוצרי אינטראקטיב.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

מחכה לחוות דעת לגבי הטעמים של אינטרקיב מהאובייקטיבים בפורום
אני דיי בטוח שזה גם יעזור להם

ניסיתי את השוקולד והוא ממש מאכזב בטעם שלו.
ההתמוסות שלו לא משהו והיו גושים בעיקר עם חלב.

MOO אתה רציני לגבי זה שהפסקת לקנות מחו"ל ושזה משתלם עם ה10%? אתה נשמע מאוד ציני ומזכיר את זה בכל הזדמנות
אם דמיינתי אז מצטער

זה יותר משתלם במחיר מחו"ל זה בטוח (אל תשכח לחשב משלוח ומעמ שהמכס לפעמים לוקחים)
נקווה שאני יאהב את הטעם כבר כמה שנים שאני על אותם החברות 😃
נשאר לי עוד דלי ואז נעדכן מבחינת הטעם איך זה...

כבר העליתי את הנושא הזה כבר בגדול

חלבון מחול של (גספרי מיופיוזן) עולה 40$ שזה יוצא בסביבות ה150שח
נו אקספלוד של בסן עולה 36$ שזה יוצא בסביבות ה150שח

היבואן מיבא לארץ סחורה בקונטינר שזה יוצא מחיר גלובאלי לקונטינר
כמובן שהיבואן מקבל את המחיר הכי טוב מהיצרן או מהדילר שלו והמחיר הוא הרבה פחות ממה שציינתי
אנחנו משלמים 40$+כביכול על המשלוח+על הבדיקות וכול הבלבולי מוח של היבואן(שזה בולשיט אחד גדול ומנופח יותר ממה שזה באמת!!)ואחרי כול זה המוצר אמור לעלות למוכר בחנות 220-240שח בלחץ (מי שמזמין יותר מקבל בזול יותר) ואני ואתה וכולם בערך משלמים בסביבות ה430-385שח

למה? כייי ככה כי זה עסק משתלם ומכניס המוצר עושה קופה" רווח נקי של 70-80אחוז בממוצע ליבואן
ובדרך גם למוכר בחנות שדופק מחיר מופרז ביותר
אמריקה זה אמריקה ואנחנו בישראל..ולא משנה מה נגיד ומה נעשה בסופו של דבר אני ואתה וכולם חברים של אותו היבואן והמוכר בחנות בפייסבוק שלנו וכולנו בוכים ומחבקים אותם בחום=כי אנחנו בכיינים ופראירים כאחד
מצחיק אבל עצוב

בקשר לחלבונים שמיוצרים בארץ מחיר חלבון תוצרת הארץ
יש 2-3 חברות שאני אציין שזה בערך כול השוק פה
פרובודי עולה 300שח
ואיי טרופין כנל 300שח
עלות יצור 100-120שח לאריזה של 2.3 קילו סטאנדארטי
על הדרך היבואן משלם בדיקות אישורים וכול הבילבולי ביצים אהההה וכמובן הכשרר הבדץ או משזה לאיהיה
את כול הבולשיט הזה עולה ליצרן כמה אלפיים בחודש בממוצע זה עלליה של עוד 20 שח לאריזה
עלות סופית ליצרן היא בסביבות ה130-150שח בהגזמההה!!

ומה אנחנו משלמים בסוף זה 300 שח על חלבון סוג ב(למה ב? תוצרת הארץ ,מפעלים לא מפותחים, אין מחקר מעמיק בנושא אצל היצרן, רמת החלבון פחות גבווה מבחול ועוד ועוד)

מסקנות שלי!! חח לא יודע מה שלכם

עם החלבון היה עולה בארץ בסביבות ה220-240 שח לאריזה של 2.3 קילו סטאנדארט
זה היה מחיר מנצח ואני הייתי הולך עליו לא משנה עם זה תוצרת הארץ או חול אפשר לחיות עם חלבונים תוצרת הארץ זה בסדר

הכול נכתב ונאמר על דעתי בלבד!!אני לא יצרן לא יבואן ולא נעליים
עוד בן אדם שקונה חלבון או משזה לא יהיה
יום טוב ושבועה טוב לכולםםם

"תחייה מדינת ישראללל"
מאיפה אתה יודע מה עלויות המיסוי והרישוי שהיבואן צריך לשלם? מאיפה אתה יודע מה עלויות הייצור של המוצר ומה העלויות הנלוות? החלבון ה"ישראלי" לא מיוצר בארץ אין שום מפעל בארץ שיש לו את היכולות לסנן חלבון חלב למוצריו השונים בטח שלא בטכנולוגיות כדי להביא מוצר איכותי ואמין. היצרן הישראלי רוכש את חומר הגלם מחול (אבקת החלבון) ועושה את האריזה פה בסך הכל זהו!. המחיר פה שערורייתי בגלל שהמוצר עובר שמונה ידיים עד שהוא מגיע אליך וכל אחד צריך לעשות רווח. אין לי ספק שלקנות נו אקספלוד ב פאקינג 480 שקל זה גניבה לאור יום.

מאיפה אתה יודע מה עלויות המיסוי והרישוי שהיבואן צריך לשלם? מאיפה אתה יודע מה עלויות הייצור של המוצר ומה העלויות הנלוות? החלבון ה"ישראלי" לא מיוצר בארץ אין שום מפעל בארץ שיש לו את היכולות לסנן חלבון חלב למוצריו השונים בטח שלא בטכנולוגיות כדי להביא מוצר איכותי ואמין. היצרן הישראלי רוכש את חומר הגלם מחול (אבקת החלבון) ועושה את האריזה פה בסך הכל זהו!. המחיר פה שערורייתי בגלל שהמוצר עובר שמונה ידיים עד שהוא מגיע אליך וכל אחד צריך לעשות רווח. אין לי ספק שלקנות נו אקספלוד ב פאקינג 480 שקל זה גניבה לאור יום.
דווקא יש בישראל ייצור של מי גבינה, המפעלים של תנובה עושים את זה.

דווקא יש בישראל ייצור של מי גבינה, המפעלים של תנובה עושים את זה.

זה ברור. הכוונה הייתה. לסינון בכבישה קרה חילופי יונים הידרוליזציה. עד כמה שאני יודע אין מפעלים שיכולים לעשות את זה (אולי אני טועה) אני יודע שאפשר לקנות מתנובה אבקה של חלבון מי גבינה בבאלקים.

את עלויות המיסוי והרישוי אני יודע מיבואן של חברה מסויימת שאת שמה אני לא יזכיר מתעמי כבוד לאותו גורם ולאור בקשה מפורשת!!

כמו שאמרתי החלבון (לדוגמה של מיופיוזן של גספרי נוטריישן) עולה 40$ היבואן קונה קונטינרים שלמים תלוי בהזמנה ככה ש פיר אריזה הוא מקבל מחיר נמוך בכ 5-7$
המוצר עולה ליבואן בסביבות ה35-30$ שזה יוצא בסביבות ה120 -130שח

מה יש לנו עוד
מיסים
רישיונות
בדיקות מעבדה
ועולי שכחתי עוד משהוא אשמח לתקן..

כול המיסוי רישוי והבולשיט שמספרים לכם ומלבישים לכם על האוזניים עולה לא יותר מ50 שח בממוצע תוספת לקופסא
מחיר סופי נע בין 160-180שח ליבואן פיר אריזה של 2.3 קילו סטאנדארט

מכאן אתה לוקאח יבואן מביא ב 170בממוצע מוכר ב250בערך לאותו מוכר בחנות שמוכר לי ולך ב385

בקשר לחבלבון תוצרת הארץ כנל גם אני לא יודע עם ישנם מפעלים שמסוגלים לתת יצור של חלבון מובחר בטכנולוגיות מתקדמות בארץ

באחת החברות (וואי טרופין) מצויין בבירור!! מיוצר מחלבון מי גבינה איכותי תוצרת תנובה
"חלב ישראל"

אז מה אומרים מיוצר בישראלל חלב ישראל ובתכלס זה מיוצר בטורקיה או בלך תדע איפה?
ועוד הכשר בדץ חלב ישראל?
(כמובן קודם כול שפו גדול על האומץ להכנס בכלל לתחום הזה בארץ ועם אכן זה באמת מיוצר מא ועד ת בארץ אז בכלל כול הכבוד אבל המחיר עדיין יקר300שח(עדייף לקנות צמפיון ב310שח או אינטראקטיב עם ההנחה של הפורם 2 אבקות מצויינות שמנצחות במחיר)
בקיצור גם אני ככול שאני יודע דברים אני לא יודע הכול אבל בגדול זה מה שזה וככה זה עובד
תמיד תכחו הכול בערבון מוגבל הגורמים משתנים כול פרק זמן המחיר עולה ויורד(של היצור כמובן)

כול העסק הזה בולשייט אחד גדול נבה אחת גדולה מאיתנו הצרכנים ואנשי המשקולות אשר זקוקים למוצרים האלה אבל לא תמיד ביכולתנו לקנות במחירים מופרזים כאלה..כבר מזמן עבר את הטעם הטוב יש גבול להפרש מהארץ לבין ארהב

אף אחד לא חושב פה על טובת התחום של הפיתוח גוף
כגון היבואן הגדול ביותר בארץ (ה"ס) שמדבר הרבה על טובת הענף ובתכלס משווק ביוקר (דוגמאה לרשת ספורט פארם שזו בעצם רשת יבואן לכול דבר)

עוד הפעם הכול נכתב ונאמר על דעתי בלבד!!
יום טוב ושבועה טוב

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית