עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הינה הישראלי המצוי הגיע, יודע רק להתלונן אבל לך מביא מעצמו שום דבר. בגלל אנשים כמוך ברחתי מהמדינה, אתם כפויי טובה מגעילים. כשפתחתי את התרומות לאתר , במשך 3 חודשים, רק 3 אנשים תרמו כשאחד מהם כבר תרם בעבר. איפה אתה היית??? הא כן המשכת להתלונן שאתה רוצה נטראליות ושאתה רוצה פורום נקי מפירסומות כי יש את משה הפרייאר שישלם אלפי שקלים לתחזק את האתר. בקיצור גבר, אם אתה רוצה אתר נטראלי נטול פירסומות, אתה מוזמן ללכת לפתוח אתר משלך ולקחת איתך את כל הנטראלים שוחרי שלום שלך, נראה כמה זמן תשרוד.אני לא השוואתי את צמפיון לאינטרקטיב בכלל אני רק אומר שאתם מתחילים לנהל את האתר בצורה שיווקית יותר מדי וזה כבר הגיע למצב שזה צורם בעין.
יש אשכול בנעוץ ויש את היועץ שלהם שדואג לעדכן אותנו על אותה הנחה, אני בטוח שזה מספיק.
מי שרוצה שיקנה זה הכל, לא צריך לדחוף את זה כל מילה שניה ואני מדבר לאותם אנשים שאפילו לא ניסו מוצר אחד שלהם וכבר גיבשו דעה זה ממש מדהים.
עריכה: [בהתאם לתגובה של WIKLOLA]
הכי מצחיק והעכשיו הוא הזכיר לי את זה ש90% מחברי הפורום עד לפני לא מאט זמן כולל משה וחברי ההנהלה פה דאגו ללכלך על אינטרקטיב אמרו שזה בעלים ערבים ו"לך תידע מה דחפו לשם" "יש לזה טעם של תרופה" ועוד כל מיני לכלוכים אחרים, אם היה לי כוח הייתי גם מחפש ציטוטים כדי להראות את זה אבל אני מאמין שמי שדאג למחוק כמה אשכולות כאן כמו של ההזמנות מחול דאג למחוק גם אשכולות כאלו אז אין טעם.
הינה הישראלי המצוי הגיע, יודע רק להתלונן אבל לך מביא מעצמו שום דבר. בגלל אנשים כמוך ברחתי מהמדינה, אתם כפויי טובה מגעילים. כשפתחתי את התרומות לאתר , במשך 3 חודשים, רק 3 אנשים תרמו כשאחד מהם כבר תרם בעבר. איפה אתה היית??? הא כן המשכת להתלונן שאתה רוצה נטראליות ושאתה רוצה פורום נקי מפירסומות כי יש את משה הפרייאר שישלם אלפי שקלים לתחזק את האתר. בקיצור גבר, אם אתה רוצה אתר נטראלי נטול פירסומות, אתה מוזמן ללכת לפתוח אתר משלך ולקחת איתך את כל הנטראלים שוחרי שלום שלך, נראה כמה זמן תשרוד.
LBS עדיין אתר שאפשר לדבר עליו על הכל מהכל בניגוד לאתרים אחרים. בנוסף יש ספונסר לאתר שמין הסתם האינטרס שלו וגם של חברי הפורום לקדם אותו כי אם הוא יצליח האתר יוכל לתת הרבה דברים לקהילה והדברים האלו יתחילו להגיע כבר משבוע הבא כי עבדנו על תוכנות של מערכת חדשה לאתר במשך כמה שבועות, יש למה לצפות.
כל מי שהמליץ פה על אינטרקטיב אני ממש לא מבין איפו ההשוואה בין זו לבין אופטימום או כל חברה מוכרת אחרת, במחיר של 250 אפשר למצוא מספיק אבקות בארץ אם אתם פונים לאנשים הנכונים ולא לחנויות שכפופות אליהם.
אני אישית השתמשתי בקופסא של אינטרקטיב לפני שנה+- טעם בננה ולא התלהבתי סבלתי כדי לסיים אותה, לא יודע מה המצב שלהם היום אבל בכל מקרה אני נשאר עם החברות שמראות אמינות כבר לאורך שנים ונותנות תמורה למחיר גם אם זה עולה עוד 30 שקל לחלבון יש כמה פרמטרים שהוא צריך לעמוד בהם מלבד כמות חלבון במנה ואני מצטער אינטקטיב לא עמדו בהם.
זה ממש עצוב מה שנהיה פה בזמן האחרון ממש הופך להיות כמו ישראלקקי איפו דעות נטראליות ללא אינטרס כלשהוא ולא על סמך מה אמרו לך להגיד.
מחזק:161bd:גם אני התחלתי לחשוב ככה, אבל מצד שני אינטראקטיב באמת דיי משתלמת אז זה בסדר להמליץ על המוצרים שלה במיוחד שיש קופון ולחסוך לאנשים קצת כסף, אבל מצד שני לא צריך להגזים ולהראות כבר מגוחך.
MOO (כבודו במקומו מונח) לדוגמא שמתי לב ממש דוחף אותם לכל הודעה שלו, זה סתם פתאטי ולא אמין.
אז חברה, הכל סבבה אבל MODERATION זו המילת מפתח, וזה יפעל לטובת המשתמשים והאתר יחדיו.
עצם זה שאנחנו כאן ומגיבים זה אחת התרומות הגדולות שפורום יכול לבקש .
תראה עוד פורום מצליח[וגם לא מצליח] שהבעלים אשכרה דורשים מהגולשים בו להשתתף בהוצאות שלו
(קצת נסחפת גם עם ההוצאות וניסית להוציא אותך מסכן ושירחמו עליך)
אף אחד כאן לא דרש ממך להוריד אף פרסומת, האתר היה בסדר גמור כמו שהוא והייחודיות של האתר היתה שיש כאן קבוצת אנשים מסויימת מאוד וזה מה שמשך לכאן את אותם הגולשים בפורום בניגוד לפורומים אחרים.
-הייתי אומר קצת מעבר אבל אני מנסה להשאיר את זה בגבול הטעם הטוב ולא להסתכסך סתם,
יותר מיזה אתם רוצים לפרסם שיבושם לכם הבעיה היא שאתם דוחפים את זה בכוח, תשבחו תחברה סבבה תמליצו עליה פעם פעמיים סבבה, זה גם פועל לרעתכם תשאירו לגולשים החדשים שמעוניינים לרכוש טעם טוב ולא "הנה עוד חברה שימכרו את אמא שלהם בשביל כמה שקלים" .
והכי חשוב שזה לא יפגע גם ברצונם של גולשים אחרים כאן גם אם יש ניגוד אינטרסים.
ביקשת פורום מצליח שדורש מהמשתתפים שלו לשלם, קח אחד www.rotter.net פורום פי 50 יותר גדול מ LBS ודורש 15 ש"ח הרשמה חד פעמית.עצם זה שאנחנו כאן ומגיבים זה אחת התרומות הגדולות שפורום יכול לבקש .
תראה עוד פורום מצליח[וגם לא מצליח] שהבעלים אשכרה דורשים מהגולשים בו להשתתף בהוצאות שלו
(קצת נסחפת גם עם ההוצאות וניסית להוציא אותך מסכן ושירחמו עליך)
אף אחד כאן לא דרש ממך להוריד אף פרסומת, האתר היה בסדר גמור כמו שהוא והייחודיות של האתר היתה שיש כאן קבוצת אנשים מסויימת מאוד וזה מה שמשך לכאן את אותם הגולשים בפורום בניגוד לפורומים אחרים.
-הייתי אומר קצת מעבר אבל אני מנסה להשאיר את זה בגבול הטעם הטוב ולא להסתכסך סתם,
יותר מיזה אתם רוצים לפרסם שיבושם לכם הבעיה היא שאתם דוחפים את זה בכוח, תשבחו תחברה סבבה תמליצו עליה פעם פעמיים סבבה, זה גם פועל לרעתכם תשאירו לגולשים החדשים שמעוניינים לרכוש טעם טוב ולא "הנה עוד חברה שימכרו את אמא שלהם בשביל כמה שקלים" .
והכי חשוב שזה לא יפגע גם ברצונם של גולשים אחרים כאן גם אם יש ניגוד אינטרסים.
ואוווווווו איזו נדיבות!!!עצם זה שאנחנו כאן ומגיבים זה אחת התרומות הגדולות שפורום יכול לבקש .