הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחירים של תוספי מזון בארץ ובחול

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
אני בטוח שלא רק אני חשבתי על זה אבל למה המחירים כלכך גודלים כאן בכל העניין של החלבונים וויטמינים גם אם מייצרים אותם כאן בארץ?

אני לא השוואתי את צמפיון לאינטרקטיב בכלל אני רק אומר שאתם מתחילים לנהל את האתר בצורה שיווקית יותר מדי וזה כבר הגיע למצב שזה צורם בעין.

יש אשכול בנעוץ ויש את היועץ שלהם שדואג לעדכן אותנו על אותה הנחה, אני בטוח שזה מספיק.
מי שרוצה שיקנה זה הכל, לא צריך לדחוף את זה כל מילה שניה ואני מדבר לאותם אנשים שאפילו לא ניסו מוצר אחד שלהם וכבר גיבשו דעה זה ממש מדהים.

עריכה: [בהתאם לתגובה של WIKLOLA]
הכי מצחיק והעכשיו הוא הזכיר לי את זה ש90% מחברי הפורום עד לפני לא מאט זמן כולל משה וחברי ההנהלה פה דאגו ללכלך על אינטרקטיב אמרו שזה בעלים ערבים ו"לך תידע מה דחפו לשם" "יש לזה טעם של תרופה" ועוד כל מיני לכלוכים אחרים, אם היה לי כוח הייתי גם מחפש ציטוטים כדי להראות את זה אבל אני מאמין שמי שדאג למחוק כמה אשכולות כאן כמו של ההזמנות מחול דאג למחוק גם אשכולות כאלו אז אין טעם.
הינה הישראלי המצוי הגיע, יודע רק להתלונן אבל לך מביא מעצמו שום דבר. בגלל אנשים כמוך ברחתי מהמדינה, אתם כפויי טובה מגעילים. כשפתחתי את התרומות לאתר , במשך 3 חודשים, רק 3 אנשים תרמו כשאחד מהם כבר תרם בעבר. איפה אתה היית??? הא כן המשכת להתלונן שאתה רוצה נטראליות ושאתה רוצה פורום נקי מפירסומות כי יש את משה הפרייאר שישלם אלפי שקלים לתחזק את האתר. בקיצור גבר, אם אתה רוצה אתר נטראלי נטול פירסומות, אתה מוזמן ללכת לפתוח אתר משלך ולקחת איתך את כל הנטראלים שוחרי שלום שלך, נראה כמה זמן תשרוד.
LBS עדיין אתר שאפשר לדבר עליו על הכל מהכל בניגוד לאתרים אחרים. בנוסף יש ספונסר לאתר שמין הסתם האינטרס שלו וגם של חברי הפורום לקדם אותו כי אם הוא יצליח האתר יוכל לתת הרבה דברים לקהילה והדברים האלו יתחילו להגיע כבר משבוע הבא כי עבדנו על תוכנות של מערכת חדשה לאתר במשך כמה שבועות, יש למה לצפות.

הינה הישראלי המצוי הגיע, יודע רק להתלונן אבל לך מביא מעצמו שום דבר. בגלל אנשים כמוך ברחתי מהמדינה, אתם כפויי טובה מגעילים. כשפתחתי את התרומות לאתר , במשך 3 חודשים, רק 3 אנשים תרמו כשאחד מהם כבר תרם בעבר. איפה אתה היית??? הא כן המשכת להתלונן שאתה רוצה נטראליות ושאתה רוצה פורום נקי מפירסומות כי יש את משה הפרייאר שישלם אלפי שקלים לתחזק את האתר. בקיצור גבר, אם אתה רוצה אתר נטראלי נטול פירסומות, אתה מוזמן ללכת לפתוח אתר משלך ולקחת איתך את כל הנטראלים שוחרי שלום שלך, נראה כמה זמן תשרוד.
LBS עדיין אתר שאפשר לדבר עליו על הכל מהכל בניגוד לאתרים אחרים. בנוסף יש ספונסר לאתר שמין הסתם האינטרס שלו וגם של חברי הפורום לקדם אותו כי אם הוא יצליח האתר יוכל לתת הרבה דברים לקהילה והדברים האלו יתחילו להגיע כבר משבוע הבא כי עבדנו על תוכנות של מערכת חדשה לאתר במשך כמה שבועות, יש למה לצפות.

מחזק

בנוסף הרבה דברים בפורום נעשות ע"י אנשים בפורום
כמו הזמנות קבוצתיות של ציוד, חגורות, נעלי הרמת משקולות
היו 2 סבבים של הדפסת חולצות פורום
כתיבת מאמרים

זה שיש ספונסר זה לא מחייב שהוא יביא הנחה של 10% שגם ככה המוצרים שלו במחירים זולים
אז משה דאג לך ל10% הנחה ואתה מתלונן...

כל מי שהמליץ פה על אינטרקטיב אני ממש לא מבין איפו ההשוואה בין זו לבין אופטימום או כל חברה מוכרת אחרת, במחיר של 250 אפשר למצוא מספיק אבקות בארץ אם אתם פונים לאנשים הנכונים ולא לחנויות שכפופות אליהם.
אני אישית השתמשתי בקופסא של אינטרקטיב לפני שנה+- טעם בננה ולא התלהבתי סבלתי כדי לסיים אותה, לא יודע מה המצב שלהם היום אבל בכל מקרה אני נשאר עם החברות שמראות אמינות כבר לאורך שנים ונותנות תמורה למחיר גם אם זה עולה עוד 30 שקל לחלבון יש כמה פרמטרים שהוא צריך לעמוד בהם מלבד כמות חלבון במנה ואני מצטער אינטקטיב לא עמדו בהם.

זה ממש עצוב מה שנהיה פה בזמן האחרון ממש הופך להיות כמו ישראלקקי איפו דעות נטראליות ללא אינטרס כלשהוא ולא על סמך מה אמרו לך להגיד.

גם אני לצערי מרגיש שהאתר הזה הופך להיות ישראלקקי
שאתם מלחיצים ודוחפים פה לקנות אינטראקטיב כל היום נראה ממש לא טוב ומשוחד

גם אני התחלתי לחשוב ככה, אבל מצד שני אינטראקטיב באמת דיי משתלמת אז זה בסדר להמליץ על המוצרים שלה במיוחד שיש קופון ולחסוך לאנשים קצת כסף, אבל מצד שני לא צריך להגזים ולהראות כבר מגוחך.

MOO (כבודו במקומו מונח) לדוגמא שמתי לב ממש דוחף אותם לכל הודעה שלו, זה סתם פתאטי ולא אמין.

אז חברה, הכל סבבה אבל MODERATION זו המילת מפתח, וזה יפעל לטובת המשתמשים והאתר יחדיו.

גם אני התחלתי לחשוב ככה, אבל מצד שני אינטראקטיב באמת דיי משתלמת אז זה בסדר להמליץ על המוצרים שלה במיוחד שיש קופון ולחסוך לאנשים קצת כסף, אבל מצד שני לא צריך להגזים ולהראות כבר מגוחך.

MOO (כבודו במקומו מונח) לדוגמא שמתי לב ממש דוחף אותם לכל הודעה שלו, זה סתם פתאטי ולא אמין.

אז חברה, הכל סבבה אבל MODERATION זו המילת מפתח, וזה יפעל לטובת המשתמשים והאתר יחדיו.
מחזק:161bd:

אם זה זול, טעים (עוד לא טעמתי), יש לו ערכים טובים ויותר משתלם לכיס, למי אמור להיות איכפת אם על הדרך זה יעזור לפורום ויזכירו אותו קצת יותר?
לא מבין אתכם

מה אתם תרמתם לאתר ?
נח לכם להשתמש במידע ובשירותים שהאתר נותן
תכבדו את ההחלטה של משה

עצם זה שאנחנו כאן ומגיבים זה אחת התרומות הגדולות שפורום יכול לבקש .
תראה עוד פורום מצליח[וגם לא מצליח] שהבעלים אשכרה דורשים מהגולשים בו להשתתף בהוצאות שלו
(קצת נסחפת גם עם ההוצאות וניסית להוציא אותך מסכן ושירחמו עליך)

אף אחד כאן לא דרש ממך להוריד אף פרסומת, האתר היה בסדר גמור כמו שהוא והייחודיות של האתר היתה שיש כאן קבוצת אנשים מסויימת מאוד וזה מה שמשך לכאן את אותם הגולשים בפורום בניגוד לפורומים אחרים.

-הייתי אומר קצת מעבר אבל אני מנסה להשאיר את זה בגבול הטעם הטוב ולא להסתכסך סתם,
יותר מיזה אתם רוצים לפרסם שיבושם לכם הבעיה היא שאתם דוחפים את זה בכוח, תשבחו תחברה סבבה תמליצו עליה פעם פעמיים סבבה, זה גם פועל לרעתכם תשאירו לגולשים החדשים שמעוניינים לרכוש טעם טוב ולא "הנה עוד חברה שימכרו את אמא שלהם בשביל כמה שקלים" .
והכי חשוב שזה לא יפגע גם ברצונם של גולשים אחרים כאן גם אם יש ניגוד אינטרסים.

תראה עוד פורום מצליח[וגם לא מצליח] שהבעלים אשכרה דורשים מהגולשים בו להשתתף בהוצאות שלו

אף אחד כאן לא דרש ממך להוריד אף פרסומת, האתר היה בסדר גמור כמו שהוא והייחודיות של האתר היתה שיש כאן קבוצת אנשים מסויימת מאוד וזה מה שמשך לכאן את אותם הגולשים בפורום בניגוד לפורומים אחרים.

יותר מיזה אתם רוצים לפרסם שיבושם לכם הבעיה היא שאתם דוחפים את זה בכוח, תשבחו תחברה סבבה תמליצו עליה פעם פעמיים סבבה, זה גם פועל לרעתכם תשאירו לגולשים החדשים שמעוניינים לרכוש טעם טוב ולא "הנה עוד חברה שימכרו את אמא שלהם בשביל כמה שקלים" .

כול הפורומים האחרים בארץ שיש לנושא של הפורום הזה קיימים על שרתים מסחריים.

ביקשת פורום מצליח שדורש מהמשתתפים שלו לשלם, קח אחד www.rotter.net פורום פי 50 יותר גדול מ LBS ודורש 15 ש"ח הרשמה חד פעמית.
מה עם ויקופדיה? גם הם מסכנים? לא, הם פשוט מעדיפים לקבל כסף מתרומות כדי להשאיר את האתר נטול פירסומות ואנשים באמת תורמים ולא כמו הישראלי המצוי שחושב רק איך לקבל ולא לתת שום דבר בתמורה.
אם נסכם את כל השעות שהייתי על האתר הזה, הרווחתי בדיוק 10 אגורות ביום, אבל לא אכפת לי כי אני אוהב את זה וזה מה עושה לי טוב.
אף אחד לא דוחף לך שום דבר בכוח, מציינים לך עובדה, יש 10% הנחה לגולשי האתר, לא מלכלכים על מוצרים אחרים עם דברים הזויים כמו אקמול/שילשול/אינזימי אנטרקס וכל השטויות שהמתחרים עושים, מביאים לך ולגולשים אפשרות לרכוש חלבון במחיר זול יותר מכל מקום אחר, לפחות בתור חנות ולא קומבינות ואתה עוד מתלונן.
לסיכום, אם לא נאה לך כאן, ואתה מוזמן לעזוב, אף אחד לא מחזיק אותך בכוח, יש לך הרבה אלנטרנטיבות ברשת, אל תשכח גם שם לרשום שאתה רוצה שהאתר יהיה נטול מפירסומות כי זה מפריע לך לקרנית העין היפה שלך כי אתה לא מוציא שקל ואין לך גם מושג במה כרוך לתחזק ולהרים אתר שכזה.

אין גבול לחוצפה של אנשים.

אני מדבר בשמי - אני מאמין שהפורום יוכל להמשיך להתקיים ללא התגובות והעצות שלך.

אתה מוזמן להגיב בפורום פסיכיאטריה תחת מדור "מתוסכלים".

אף אחד לא דוחף לך בכח שום דבר. אתה לא רוצה על תקנה יש לך את הבחירה. ואתרים אחרים שמתחייבים למחירים הזולים ביותר ומשקרים לך בפנים ומחייכים איך ומחבקים אותך ביד אחת ודוקרים אותך ביד השניה זה כן בסדר? אינטרס מסחרי קיים בכל מקום כי כדי שתוכל להינות משירותי האתר דרוש כסף מה שאתה בטח שלא מוכן להוציא. מה שכן לך תמיד תהיה את הבחירה לקנות או לא לקנות. אז תחסוך מאיתנו את התיבכיינות שלך ואם לא נראה לך קח את הרגליים ותלך.

באמת אין גבול לחוצפה

יש פה הרבה אנשים שמגיע להם תודה ענקית על ההשקעה מהידע והזמן שלהם
אני חייב לפורום הזה הרבה על כל המידע שרכשתי וארכוש.
אני גם מבסוט שיש שיתוף פעולה עם חברה רצינית וגם מתכוון לתת להם צאנס בקרוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית