הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונות קשות מזירת הפיגוע הרצחני באיתמר - לשימוש הסברתי

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
תפרסמו את הסירטון הזה בפייסבוק או בכל מקום אפשרי, שהעולם ידע ויבין אולי דבר או שניים:
[video=vimeo;20974568]http://vimeo.com/20974568[/video]

4d7bf92236e54af2.jpg
4d7be6e40c775bf8.jpg

4d7be31a0dc428f03.jpg

4d7bf8bc17d53119.jpg

4d7bf98e58f28afa.jpg

<b>
התמונות פורסמו על דעת המשפחה.

[SIZE=-1]
These photos were released by the family. They have given full
permission for their use and they to ask you to report on the horrific reality of murdering children and babies in their sleep, simply because they are Jewish.
</b>
[/SIZE]

תירגום:
תמונות אלה פורסמו על ידי המשפחה. הם נתנו הרשאה מלאה לשימוש בהם והם
מבקשים אותך לדווח על המציאות המחרידה של רצח ילדים ותינוקות בשנתם, רק
משום שהם יהודים.

* קרדיט לאתר רוטר.

אין מה לומר...

לרצוח זה רע, נקודה. רק שבניגוד אלייך, נעלול פאשיסטי ומליטריסטי שכמותך, אני לא מבדיל בין ילדים פלסטינים מתים לילדים יהודים מתים.

תראה לי תגובה שלי שבה אני כן מבדיל. או שאני אומר שזה טוב לרצוח ילדים ערבים.

לרצוח זה רע, נקודה. רק שבניגוד אלייך, נעלול פאשיסטי ומליטריסטי שכמותך, אני לא מבדיל בין ילדים פלסטינים מתים לילדים יהודים מתים.

חבל שאתה לא מבדיל כי יש הבדלים רבים.
תראה לי מיקרה אחד שבמתכוון שחטו ילדים "פלסטינים" (אל תביא דוגמאות שפלסטינים רוצחים ילדים פלסטינים ככי זה לא נחשב).

אם הגעת למצב שבו אתה חושב שמוות של ילד יהודי זה איכשהו יותר נורא ממוות של ילד פלסטיני אז אתה באמת חסר תקווה ולב, אתה יכול רק להתבייש בעצמך.

מוות של ילד זה כמובן נורא, אבל הנסיבות שונות לחלוטין.
מה שהיה שלשום זה טבח נוראי שראינו רק בימי הנאצים ובפוגרומים הכי גרועים נגד יהודים באירופה.
אי אפשר להשוות את זה לילד פלסטיני שנהרג במהלך מבצע או מלחמה כי הוא שימש כמגן אנושי ע"י הממשלה שלו ואירגונים אחרים שנתמכים על-ידיה, שמאיימים על חיי אזרחי מדינת ישראל יום-יום.

אפשר להשוות את זה לילד בן 11 שנורה בראש והושאר למות בחצר ביתו כשהחיילים בזירה מונעים מאמו ואחותו לגשת אליו? החיילים חיפשו את אחיו אבל הוא לא שימש לא כמגן אנושי ולא היה קשור בכלל למבצע המעצר. הוא קטף תאנים עם המשפחה בחצר.

יש דברים נוראיים בשני הצדדים. רצח של ילד חף מפשע הוא רצח של ילד חף מפשע. בין אם דקרו אותו בלב, ירו בו בראש, פוצצו אותו באוטובוס או זרקו עליו פצצה במשקל טונה.

אפשר להשוות את זה לילד בן 11 שנורה בראש והושאר למות בחצר ביתו כשהחיילים בזירה מונעים מאמו ואחותו לגשת אליו? החיילים חיפשו את אחיו אבל הוא לא שימש לא כמגן אנושי ולא היה קשור בכלל למבצע המעצר. הוא קטף תאנים עם המשפחה בחצר.

יש דברים נוראיים בשני הצדדים. רצח של ילד חף מפשע הוא רצח של ילד חף מפשע. בין אם דקרו אותו בלב, ירו בו בראש, פוצצו אותו באוטובוס או זרקו עליו פצצה במשקל טונה.

אתה טועה
רצח לא שווה להריגה ולא שווה לתאונה

[/COLOR]
מתי השוותי רצח להריגה או לתאונה?

השוואת בין רצח של ילד ב-11 שלשום בטבח, שבו מחבלים נכנסו עם סכין במטרה לשחוט בשקט אזרחים, ושחטו באכזריות משפחה, אפילו תינוקת בת 4 חודשים, לבין משימה שחיילים נשלחו על מנת ללכוד טרוריסט ואחד החיילים ללא כוונה ירה והרג את אחיו של הטרוריסט.

בנוסף, אני לא מכיר את המיקרה שאתה מדבר עליו, אבל אחרי כל הגילויים בנוגע לשקרים שהתקשורת הערבית מדווחת (ראה PALLYWOOD ותמונות ממלחמת לבנון השניה) על מנת לקנות את דעת הקהל העולמי, אי אפשר להאמין לשום דיווח שלהם

[/COLOR]

השוואת בין רצח של ילד ב-11 שלשום בטבח, שבו מחבלים נכנסו עם סכין במטרה לשחוט בשקט אזרחים, ושחטו באכזריות משפחה, אפילו תינוקת בת 4 חודשים, לבין משימה שחיילים נשלחו על מנת ללכוד טרוריסט ואחד החיילים ללא כוונה ירה והרג את אחיו של הטרוריסט.

בנוסף, אני לא מכיר את המיקרה שאתה מדבר עליו, אבל אחרי כל הגילויים בנוגע לשקרים שהתקשורת הערבית מדווחת (ראה PALLYWOOD ותמונות ממלחמת לבנון השניה) על מנת לקנות את דעת הקהל העולמי, אי אפשר להאמין לשום דיווח שלהם

אז אם אני אביא לך כתבה מ-YNET שהמדינה בעצמה מודה שבחיסול הם הרגו 11 אנשים, רובם נשים וילדים, באופן לא מידתי בעליל, תאמין לדיווח הזה?
ובסברה ושתילה כל הילדים ההרוגים הגנו על טרוריסטים בגופם, כמובן.

צה"ל לא מנסה במכוון להרוג חפים מפשע, והמחבלים כן באים במטרה להרוג חפים מפשע
צה"ל צבא יחסית זהיר בניגוד לאמריקאים למשל

הוא הגיע מוועדה שמינתה הממשלה. מספיק טוב לך?

מספיק טוב
עכשיו תגיד גם מה היה הגורם למוות האזרחים האלה? האם זו היתה משימה שהמטרה היתה להרוג כמה שיותר ילדים ונשים?
או תאונה?
המלחמה נגדם נכפיתה עלינו, לי ידוע מחברים שלי שהם ביטלו פעולות ותגובות על ירי, בגלל שהיו ליד היעד ילדים.
מנגד, ילדים, כך מסתבר, הם המטרה של הערבים הטרוריסטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית