הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונות קשות מזירת הפיגוע הרצחני באיתמר - לשימוש הסברתי

צה"ל לא מנסה במכוון להרוג חפים מפשע, והמחבלים כן באים במטרה להרוג חפים מפשע
צה"ל צבא יחסית זהיר בניגוד לאמריקאים למשל
זה תלוי, כמו תמיד, בהגדרה של "חף מפשע" ושל "קורבן", משהו שרוב האוכלוסיה המתלהמת נוטה לשכוח.

[/COLOR]

השוואת בין רצח של ילד ב-11 שלשום בטבח, שבו מחבלים נכנסו עם סכין במטרה לשחוט בשקט אזרחים, ושחטו באכזריות משפחה, אפילו תינוקת בת 4 חודשים, לבין משימה שחיילים נשלחו על מנת ללכוד טרוריסט ואחד החיילים ללא כוונה ירה והרג את אחיו של הטרוריסט.

בנוסף, אני לא מכיר את המיקרה שאתה מדבר עליו, אבל אחרי כל הגילויים בנוגע לשקרים שהתקשורת הערבית מדווחת (ראה PALLYWOOD ותמונות ממלחמת לבנון השניה) על מנת לקנות את דעת הקהל העולמי, אי אפשר להאמין לשום דיווח שלהם

איך מסתערב מאומן ביחידה טקטית יורה בראשו של ילד בן 11 שמשחק בחצר ללא כוונה? אחיו המבוקש לא היה באיזור. ואני הבאתי את זה מ-ynet וזה היה מקרה מפורסם בכל כלי התקשורת בעולם ובישראל, אני לא יודע איך קישרת אלי את התקשורת הערבית.

יש מספיק מקרים נוספים כמו מקרה ווידוא ההריגה שבו ילדה בת 13 שנורתה ע"י צלף ממוצב שהשקיף על ביתה. היא שכבה פצועה על הקרקע, מפקד המוצב יצא אליה וירה בראשה מטווח 0 2 כדורים, העביר את נשקו לפול אוטומט ושיחרר 20 כדורים על גופתה המתה.

נגד המפקד העידו חייליו.

הנה מקור מה-BBC, מקווה שזה מספיק טוב בשבילך: http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3733638.stm

אפשר למצוא את זה בקלות גם בתקשורת הישראלית וגם את הוועדות והחקירות שהיו על המקרה.

יש חולי נפש בשני הצדדים.

ורן, זה לא הדיון שהתעורר כאן.

נערך לאחרונה:
איך מסתערב מאומן ביחידה טקטית יורה בראשו של ילד בן 11 שמשחק בחצר ללא כוונה? אחיו המבוקש לא היה באיזור. ואני הבאתי את זה מ-ynet וזה היה מקרה מפורסם בכל כלי התקשורת בעולם ובישראל, אני לא יודע איך קישרת אלי את התקשורת הערבית.

יש מספיק מקרים נוספים כמו מקרה ווידוא ההריגה שבו ילדה בת 13 שנורתה ע"י צלף ממוצב שהשקיף על ביתה. היא שכבה פצועה על הקרקע, מפקד המוצב יצא אליה וירה בראשה מטווח 0 2 כדורים, העביר את נשקו לפול אוטומט ושיחרר 20 כדורים על גופתה המתה.

נגד המפקד העידו חייליו.

יש חולי נפש בשני הצדדים.

ותן לי לנחש, אותו חייל התקבל כאן כגיבור לאומי וחילקו סוכריות ברחוב?

ותן לי לנחש, אותו חייל התקבל כאן כגיבור לאומי וחילקו סוכריות ברחוב?

מה הקשר? אתה טענת שישראל או יהודים בניגוד לערבים לא רוצחים ילדים בדם קר. אני טענתי שיש מטורפים וחולי נפש בשני הצדדים. אל תסטה מהנושא.

זה תלוי, כמו תמיד, בהגדרה של "חף מפשע" ושל "קורבן", משהו שרוב האוכלוסיה המתלהמת נוטה לשכוח.

קשה לי להאמין שחיילים נכנסו לכפר במטרה להרוג ילד. או שבמהלך מבצע ראו ילד קוטף לו תאנים והחילטו לדמיין שזה counter strike ולתת לו כדור בראש.

מה הקשר? אתה טענת שישראל או יהודים בניגוד לערבים לא רוצחים ילדים בדם קר. אני טענתי שיש מטורפים וחולי נפש בשני הצדדים. אל תסטה מהנושא.

אני מדבר על הלך הרוח בציבור של שני הצדדים.
מה מקובל ומבורך, ומה אסור ומקולל.

אם נעשה רצח של חפים מפשע, חוגגים ברחוב הערבי והוא מקבל מעמד של גיבור לאומי.
לדוגמא נבחרת" הספורט שייצגה את "הרשות" נקראת על שמה של מחבלת מתאבדת שרצחה יהודים.
אם אצלינו קורה מיקרה שחייל מחליט להרוג חף מפשע ונמצא אשם ושזו לא תאונה, הוא נכנס לכלא לשנים ארוכות.

לדוגמא נבחרת" הספורט שייצגה את "הרשות" נקראת על שמה של מחבלת מתאבדת שרצחה יהודים.
אם אצלינו קורה מיקרה שחייל מחליט להרוג חף מפשע ונמצא אשם ושזו לא תאונה, הוא נכנס לכלא לשנים ארוכות.

הגזמת קצת שהוא נשלך לכלא לשנים ארוכות. אבל לפחות הוא נשפט. ואילו שאצלם מישהו עושה את זה הוא נחשב גיבור לאומי.

הגזמת קצת שהוא נשלך לכלא לשנים ארוכות. אבל לפחות הוא נשפט. ואילו שאצלם מישהו עושה את זה הוא נחשב גיבור לאומי.

הוא לא הולך לכלא כבר
מחסלים אותו, זה המדיניות כרגע

קשה לי להאמין שחיילים נכנסו לכפר במטרה להרוג ילד. או שבמהלך מבצע ראו ילד קוטף לו תאנים והחילטו לדמיין שזה counter strike ולתת לו כדור בראש.

יש לך הגנה משכנעת גם לווידוא ההריגה של הילדה בת ה-13?

אתה מדבר על זה עכשיו. בהתחלה טענת שיש הבדלים רבים בין ילד יהודי מת וילד פלסטיני מת. וביקשת גם מקרה של רצח בדם קר אחד מהצד היהודי כאילו שדבר כזה לא קרה מעולם (קיבלת מקרה אחד לפחות).

קודם כול לא הייתי משתמש במילה רצח. דבר שני, מה אתה רוצה שיתלו אותו ?

אז תקרא לזה חיסול
איך אתה רוצה לקרוא ללהכנס אליו הביתה ב 3 בלילה ולדפוק לו כדור בראש שהוא ישן ?
(או בטעות לסבא שלו כמו שקרה לאחרונה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית