הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונות קשות מזירת הפיגוע הרצחני באיתמר - לשימוש הסברתי

אתה מדבר על זה עכשיו. בהתחלה טענת שיש הבדלים רבים בין ילד יהודי מת וילד פלסטיני מת. וביקשת גם מקרה של רצח בדם קר אחד מהצד היהודי כאילו שדבר כזה לא קרה מעולם (קיבלת מקרה אחד לפחות).

אני מדבר על ההבדלים של מה המוות לא כסטטוס ולא כצער, אלא כמוסר שהביא לכך, כתוצאה.
אם אתה רוצה שיהיה על שמך רחוב בעזה או בשטחי הרשות, תבצע פיגוע המוני.
ההסטה נגד היהודים והרצון להעיף אותנו מפה, הוא הגורם למוות בשני הצדדים.

אני מדבר על ההבדלים של מה המוות לא כסטטוס ולא כצער, אלא כמוסר שהביא לכך, כתוצאה.
אם אתה רוצה שיהיה על שמך רחוב בעזה או בשטחי הרשות, תבצע פיגוע המוני.
ההסטה נגד היהודים והרצון להעיף אותנו מפה, הוא הגורם למוות בשני הצדדים.

אתה מדבר על מה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, מתי שנוח לך. זה מה שאתה עושה.

זכותך לטעון שהגורם הוא רצונם להעיף אתכם מפה. רק תזכור שיש את אלו שטוענים שהגורם הוא הכיבוש והדיכוי של עם שלם. לך תוכיח מי צודק.

זכותך לטעון שהגורם הוא רצונם להעיף אתכם מפה. רק תזכור שיש את אלו שטוענים שהגורם הוא הכיבוש והדיכוי של עם שלם. לך תוכיח מי צודק.

לא ציפיתי לפתור שום סכסוך באשכול הזה.

בטח. הילדה בת ה-12 חטפה קריז על ההורים והחליטה לדקור אותם, אחר כך היא יצאה החוצה וצעקה :"ערבי ,ערבי".

או שזה בכלל סיכסוך שכנים.

ומה עם המ"פ שעשה וידוא הריגה והמשיך לרסס ילדה בת 13 מתה? כל הפקודים שלו שהתלוננו והעידו כנגדו שיקרו? הקריאות אליו להפסיק את הירי בקשר לא היו? הכל הומצא?

אתה טמבל רציני. אני מנסה להראות לך עד כמה אבסורדי זה ללכת כנגד הראיות המוחלטות שהיו במקרה וידוא ההריגה כשם שזה אבסורדי לא להיות בטוח מאיזה מניע טבח המשפחה נעשה וע"י מי.

ואתה עוד הולך ומנסה להתווכח איתי על זה כאילו אני באמת מנסה לטעון שזה לא היה ערבי שרצח אותם ושזה לא היה בגלל שהם יהודים.

אדיוט.

---------

---------- התגובה התווספה ב 20:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:46 ----------

ומה עם המ"פ שעשה וידוא הריגה והמשיך לרסס ילדה בת 13 מתה? כל הפקודים שלו שהתלוננו והעידו כנגדו שיקרו? הקריאות אליו להפסיק את הירי בקשר לא היו? הכל הומצא?

אתה טמבל רציני. אני מנסה להראות לך עד כמה אבסורדי זה ללכת כנגד הראיות המוחלטות שהיו במקרה וידוא ההריגה כשם שזה אבסורדי לא להיות בטוח מאיזה מניע טבח המשפחה נעשה וע"י מי.

ואתה עוד הולך ומנסה להתווכח איתי על זה כאילו אני באמת מנסה לטעון שזה לא היה ערבי שרצח אותם ושזה לא היה בגלל שהם יהודים.

אדיוט.

נחמד שעכשיו אתה רושם פרטים על המקרה ושהיו פקודים שהעידו. שבהודעה הקודמת שלך פשוט רשמת על ווידואי הריגה של ילדה בת 13 ,כאילו המצאת את זה עכשיו. לא הבאת לי שום ראיות מוחלטות לפני ההודעה הזאת.
ואז קורא לי אידיוט.

יש פה אנשים כ"כ מפגרים ומצטער על המילים האלה אבל יש הבדל !!!ענק!!! בין טרוריסטים לבין החיילים שלנו.
דבר ראשון, מה הקשר "מסתערב מאומן" כל אחד יכול לעשות טעות ברגע האמת , יש לחץ ענק, וזה עיניין של שנייה אחת שאתה לא עירני ואתה מקבל כדור לראש אז נכון הוא ירה באח של הטרוריסט ואני לא חושב שזה אמור היה ליקרות אבל אפשר גם להבין את הצד של החייל שזה עיניין של חיים או מוות במבצעים האלה אז שקופץ מישהו לכוונת אז ירה בו.
דבר שני , לא לשכוח שליראות את החברים שלך מתים בקרב נגד הטרוריסטים ולהיות בכל המצב של הלחץ הזה יכול לפעמים לעשות בנאדם משוגע קצת.
אני לא אומר שזה נכון אבל אני חושב שהיה אולי 3 מיקרים כאלה בהיסטוריה שלנו.
ההודעה מכוונת בעיקר לסיגנוס.
ויהיה זכרם ברוך.

---------- התגובה התווספה ב 20:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:59 ----------

ותאמת , אנחנו יודעים כמעט בוודאות מוחלטת את הייעוד של האח של הטרוריסט לא?

---------

---------- התגובה התווספה ב 20:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:46 ----------

נחמד שעכשיו אתה רושם פרטים על המקרה ושהיו פקודים שהעידו. שבהודעה הקודמת שלך פשוט רשמת על ווידואי הריגה של ילדה בת 13 ,כאילו המצאת את זה עכשיו. לא הבאת לי שום ראיות מוחלטות לפני ההודעה הזאת.
ואז קורא לי אידיוט.

רשמתי גם בהודעה הראשונה שפקודיו העידו נגדו והבאתי לינק לכתבה מה-BBC שמכילה פרטים נוספים. חוץ מזה אני לא חייב להביא לך שום ראיות. אתה יכול לחפש בגוגל ולמצוא בכל מקורות התקשורת הישראליים ובינלאומיים סיקורים על המקרה.

אז יצאת עוד פעם אידיוט.

רשמתי גם בהודעה הראשונה שפקודיו העידו נגדו והבאתי לינק לכתבה מה-BBC שמכילה פרטים נוספים. חוץ מזה אני לא חייב להביא לך שום ראיות. אתה יכול לחפש בגוגל ולמצוא בכל מקורות התקשורת הישראליים ובינלאומיים סיקורים על המקרה.

אז יצאת עוד פעם אידיוט.

עברתי שוב על ההודעות שלך ואני לא רואה שום לינק לכתבה או פרט על המקרה. עברת להמציא דברים ?
ולא הלכתי לחפש בגוגל על מקרה שחשבתי שלא קיים.

עברתי שוב על ההודעות שלך ואני לא רואה שום לינק לכתבה או פרט על המקרה. עברת להמציא דברים ?
ולא הלכתי לחפש בגוגל על מקרה שחשבתי שלא קיים.

איך מסתערב מאומן ביחידה טקטית יורה בראשו של ילד בן 11 שמשחק בחצר ללא כוונה? אחיו המבוקש לא היה באיזור. ואני הבאתי את זה מ-ynet וזה היה מקרה מפורסם בכל כלי התקשורת בעולם ובישראל, אני לא יודע איך קישרת אלי את התקשורת הערבית.

יש מספיק מקרים נוספים כמו מקרה ווידוא ההריגה שבו ילדה בת 13 שנורתה ע"י צלף ממוצב שהשקיף על ביתה. היא שכבה פצועה על הקרקע, מפקד המוצב יצא אליה וירה בראשה מטווח 0 2 כדורים, העביר את נשקו לפול אוטומט ושיחרר 20 כדורים על גופתה המתה.

נגד המפקד העידו חייליו.

הנה מקור מה-BBC, מקווה שזה מספיק טוב בשבילך: http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3733638.stm

אפשר למצוא את זה בקלות גם בתקשורת הישראלית וגם את הוועדות והחקירות שהיו על המקרה.

יש חולי נפש בשני הצדדים.

ורן, זה לא הדיון שהתעורר כאן.

עברת ללשחק אותה עיוור?

אין אתה פשוט גדול ! נראה לך שלא שמתי לב שערכת תהודעה?!

אני בטוח ששמת לב. אתה רק התעלמת מכך שכתוב שם שהעריכה האחרונה שלי היתה ב-19:12. 8 דקות לפני שאתה בכלל נכנסת לדיון הזה.

עוד פעם יצאת אידיוט. רוצה להמשיך? ;maeq

אני בטוח ששמת לב. אתה רק התעלמת מכך שכתוב שם שהעריכה האחרונה שלי היתה ב-19:12. 8 דקות לפני שאתה בכלל נכנסת לדיון הזה.

עוד פעם יצאת אידיוט. רוצה להמשיך? ;maeq

ההעריכה שלך היית ב- 8 ו-12 דקות .

השעון של הפורום שלך מכוון כנראה שעה קדימה, זה היה ב-19:12, מספר דקות לפני שהצטרפת לדיון.

אז כן יצאתי אידיוט במקרה הזה 😣.

דרך אגב קראתי תהודעה שלו לפני שנכנסתי לדיון. יצאתי מפגר שלא עברתי אל זה שוב.

יש פה אנשים כ"כ מפגרים ומצטער על המילים האלה אבל יש הבדל !!!ענק!!! בין טרוריסטים לבין החיילים שלנו.
דבר ראשון, מה הקשר "מסתערב מאומן" כל אחד יכול לעשות טעות ברגע האמת , יש לחץ ענק, וזה עיניין של שנייה אחת שאתה לא עירני ואתה מקבל כדור לראש אז נכון הוא ירה באח של הטרוריסט ואני לא חושב שזה אמור היה ליקרות אבל אפשר גם להבין את הצד של החייל שזה עיניין של חיים או מוות במבצעים האלה אז שקופץ מישהו לכוונת אז ירה בו.
דבר שני , לא לשכוח שליראות את החברים שלך מתים בקרב נגד הטרוריסטים ולהיות בכל המצב של הלחץ הזה יכול לפעמים לעשות בנאדם משוגע קצת.
אני לא אומר שזה נכון אבל אני חושב שהיה אולי 3 מיקרים כאלה בהיסטוריה שלנו.
ההודעה מכוונת בעיקר לסיגנוס.
ויהיה זכרם ברוך.

---------- התגובה התווספה ב 20:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:59 ----------

ותאמת , אנחנו יודעים כמעט בוודאות מוחלטת את הייעוד של האח של הטרוריסט לא?
יש הבדל בין טרוריסטים לבין החיילים של צה"ל.
אבל אין הבדל בין ילד בן ערבי מת, לילד יהודי מת.

יש הבדל בין טרוריסטים לבין החיילים של צה"ל.
אבל אין הבדל בין ילד בן ערבי מת, לילד יהודי מת.
אוקיי,
אבל שאלה לי אליך:
יש הבדל בין ילד יהודי רגיל, לבין ילד ערבי שהולך להיות מחבל\טרוריסט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית