הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי הלחיצות וסיום SS

Extreme-

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
מה כדאי לעשות אחרי SS?
חשבתי מאדקו>סמולוב>WESTSIDE BARBELL

איך?

בקשר ללחיצות:
בכל התרגילים אני עולה חוץ מהפרס והבנץ שאני תקוע עליהם כבר אחרי 2 ריסטים,פרס 50 ובנץ 70 מה עושים עם זה?

לפי המשקלים אתה רחוק מסמולוב כמו שאני רחוק מלרקוד בבולשוי.
לגבי הלחיצות, יכול להיות שאתה לא לוחץ נכון, המשקלים יחסית נמוכים לסוף SS.

• פותח/ת השרשור
שאלתי מה לעשות אחרי SS מי אמר שסיימתי?יש לי עוד הרבה מה לתת בתוכנית ,אז תענה רק עם הסדר בסדר חח.

חחח כמה שיותר. בדרך כלל אם הטכניקה שלך טובה ואתה אחרי 2 ריסטים, כדאי להעביר את הלחיצות לתבנית אחרת כמו מדקאו או טקסס ולהישאר בכל השאר ב-SS. אבל אל תקפוץ לזה מהר מדי.

כן ודאי, זה לא קשור למשקל גוף, מה שתמיד אומרים זה שבנץ' משקל גוף ל-3 סטים של 5 זה קלאסי אבל אתה בטח יכול יותר. ותאכל.

התכוונתי שאם תפסיק לעלות במשקלים ותתקע במשקל גוף תאכל יותר. אם אתה מתקדם הכל בסדר, אין שום טעם לבלוס אוכל בלי הבחנה.

תשמע נשמע שיש לך עוד להתקדם.. 69 קילו זה לא נשמע כמו סוף SS נשמע כמו התחלה, גם לגובה שלך.
אני לא אומר שצריך לבלוס או להפוך לשמן אבל אתה אמור לסיים SS לא כשבא לך אלה אחרי שעשית ריסט פעמיים בסקואט ופעם בדדליפט, אחרי שאכלת כמו שצריך. אחרי זה לא צריך לזנוח את התוכנית ופשוט לעשות tweaking למשל יום קל באמצע.
אחרי זה תלוי במטרה, אם יש לך שומן שאתה רוצה להוריד (מה שסביר להניח שיקרה) אתה יכול להכנס לניטרלי ואז שלילי קטן ולעשות טקסס או לינארית של סטאר. אפשר להתקדם מעולה בהם גם בחיובי קטן, אבל היתי מציע לך אם אתה עדין רוצה מאסה להמשיך עם התקדמות לינארית כמה שאתה יכול. (הכוונה ההמשך של SS מPPST למשל התוכנית של מתחילים-מתקדמים שזה בעצם כמו SS רק יום קל באמצע עם וריאציה של FS למשל וגם incline במקום בנצ' באחד הימים למשל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית