טוב אז ככה, אני לומד בפנימיה. אני פעם בשבועיים בבית לסוף שבוע.
אוכל פחות או יותר יש, הבעיה זה החדר כושר.
יש פה חדר כושר קטן מאוד. פתוח בראשון, רביעי ומוצ"ש בשבועות שסוגרים שבת,
ובראשון ורביעי בימים שיוצאים הביתה לסופ"ש.
אני מתאמן בתוכנית AB, כי לצערי התנאים לא ממש מאפשרים משהו אחר יותר טוב.
A: חזה רגליים קדמית
B: כתפיים גב אחורית
גיל 16.5
משקל 55 בערך
גובה 167
משקלי עבודה:
בנץ' 50 ק"ג 8 חזרות
מיליטרי 35 ק"ג ל6 חזרות
מתח עם משקל 10 ק"ג ל6 חזרות
מקבילים עם משקל 15 ק"ג ל8 חזרות
עכשיו הבעיה זה לאמן רגליים וגב בעיקר. המאמן לא מרשה סקוואט, דדליפט וחתירות עם מוט, ז"א בנט אובר רואו.
הוא מרשה אך ורק פרונט סקוואט, אני לא יודע מה בדיוק גרם לו לחשוב ככה.
מה גם, שאני אף פעם לא מצליח לעשות טכניקה טובה בסקוואט. לא פרונט, ולא LB. גם בלאנג'ים אני לא יודע, למרות שאני רואה מלא סרטונים וקורא מידע, אני פשוט לא מצליח ליישם את זה.
אני יודע שרגליים אחראיות מאוד לכוח בגוף, ואני רוצה כוח. יש לי גוף חטוב יחסית, אבל זה לא מעניין אותי. אני רוצה כוח, להרים דברים כבדים ולהיות מסוגל להגן על עצמי בכך שיהיה לי יותר כוח מלאנשים הסובבים אותי.
זה הגיע למצב שחברה שלי לא רוצה שאני ירים אותה על הידיים או על הגב בגלל ש"אני סתם מתבאסת אחרי זה שאתה בקושי מצליח להרים אותי". אני לא רוצה את המצב הזה.
אל תבינו אותי לא נכון, אני רוצה להישאר חטוב יחסית לפחות בתקופת גיל ההתבגרות, בכל זאת יש לי חברה ואני רוצה שיהיה לה נעים עם הגוף שלי. עד כמה שזה נשמע מפגר.
אבל עדיין, אני צריך כוח.
מה לעשות עם התנאים האלה בדיוק?
אני אשמח מאוד אם תעזרו לי להסתדר בצורה הטובה ביותר עם המצב שיש לי.
תודה רבה מראש.
אוכל פחות או יותר יש, הבעיה זה החדר כושר.
יש פה חדר כושר קטן מאוד. פתוח בראשון, רביעי ומוצ"ש בשבועות שסוגרים שבת,
ובראשון ורביעי בימים שיוצאים הביתה לסופ"ש.
אני מתאמן בתוכנית AB, כי לצערי התנאים לא ממש מאפשרים משהו אחר יותר טוב.
A: חזה רגליים קדמית
B: כתפיים גב אחורית
גיל 16.5
משקל 55 בערך
גובה 167
משקלי עבודה:
בנץ' 50 ק"ג 8 חזרות
מיליטרי 35 ק"ג ל6 חזרות
מתח עם משקל 10 ק"ג ל6 חזרות
מקבילים עם משקל 15 ק"ג ל8 חזרות
עכשיו הבעיה זה לאמן רגליים וגב בעיקר. המאמן לא מרשה סקוואט, דדליפט וחתירות עם מוט, ז"א בנט אובר רואו.
הוא מרשה אך ורק פרונט סקוואט, אני לא יודע מה בדיוק גרם לו לחשוב ככה.
מה גם, שאני אף פעם לא מצליח לעשות טכניקה טובה בסקוואט. לא פרונט, ולא LB. גם בלאנג'ים אני לא יודע, למרות שאני רואה מלא סרטונים וקורא מידע, אני פשוט לא מצליח ליישם את זה.
אני יודע שרגליים אחראיות מאוד לכוח בגוף, ואני רוצה כוח. יש לי גוף חטוב יחסית, אבל זה לא מעניין אותי. אני רוצה כוח, להרים דברים כבדים ולהיות מסוגל להגן על עצמי בכך שיהיה לי יותר כוח מלאנשים הסובבים אותי.
זה הגיע למצב שחברה שלי לא רוצה שאני ירים אותה על הידיים או על הגב בגלל ש"אני סתם מתבאסת אחרי זה שאתה בקושי מצליח להרים אותי". אני לא רוצה את המצב הזה.
אל תבינו אותי לא נכון, אני רוצה להישאר חטוב יחסית לפחות בתקופת גיל ההתבגרות, בכל זאת יש לי חברה ואני רוצה שיהיה לה נעים עם הגוף שלי. עד כמה שזה נשמע מפגר.
אבל עדיין, אני צריך כוח.
מה לעשות עם התנאים האלה בדיוק?
אני אשמח מאוד אם תעזרו לי להסתדר בצורה הטובה ביותר עם המצב שיש לי.
תודה רבה מראש.