הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספרינטים וריצה\הליכה מהירה

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
שלום...
כבר כמה זמן שאני שם לב שאני יחסית מאוד איטי, בין אם זה ספרינט, ריצה מהירה \ רגילה (אני מאוד מאוד איטי בריצה) או הליכה מהירה. אני אומנם יחסית קטן )167-8) אבל אני רואה אנשים יותר קטנים ממני מפרפרים ריצה

איך אני יכול לשפר את המהירות של כל אחד מהאלמנטים האלה? גם הליכה מהירה במסעות, גם ריצה מהירה במדסים וספרינטים לבוחן מסלול...תודה

אתה בצבא ועוד צעיר לפי המסעות ובוחן מסלול.. איך תשפר משהו. אין לך זמן להתאמן כמו שאתה רוצה אין לך אפשרות לאכול כמו בן אדם ואין לך שליטה על שעות שינה ואתה תחת לחץ פיזי.
*

בשביל להיות מהיר צריך לרוץ מהר, זה פשוט 😃
השאלה כמה מאושש אתה , כמה אתה ישן, כמה טוב אתה אוכל וכו'
אם תתחיל לרוץ מהר סתם כך אולי תפצע

• פותח/ת השרשור
בשביל להיות מהיר צריך לרוץ מהר, זה פשוט 😃
השאלה כמה מאושש אתה , כמה אתה ישן, כמה טוב אתה אוכל וכו'
אם תתחיל לרוץ מהר סתם כך אולי תפצע

יש לי זמן בסופי שבוע לאימונים (אחרי שינה טובה ואוכל)
אני מעדיף להשתפר אפילו בקצת, אני מודע לעניין שפעם בשבוע זה לא משמעותי אבל אל תשכח שאני פעיל גם במשך השבוע

זה די גנטי מהירות. כמובן שניתן לשפר, אבל עדיין בעלי הגנטיקה הטבעית לספרינטים יהיו מהירים יותר.

• פותח/ת השרשור
שאתה חוזר הביתה לסופ"ש יש לך כח לשטויות האלה ?

אני באימון מתקדם והלחץ קצת ירד, אני גם הייתי תחת המון פטורים בשבועיים האחרונים והשבועות הקרובים הולכים להיות פחות עמוסים בלחץ (אדומים הגנשים) אז כן לתקופה הבאה יהיה לי זמן מסויים ואני רוצה לנצל אותו כל עוד אני יכול

אני באימון מתקדם והלחץ קצת ירד, אני גם הייתי תחת המון פטורים בשבועיים האחרונים והשבועות הקרובים הולכים להיות פחות עמוסים בלחץ (אדומים הגנשים) אז כן לתקופה הבאה יהיה לי זמן מסויים ואני רוצה לנצל אותו כל עוד אני יכול

נצל את זה להתאוששות
אוכל, שינה, פרוטוקולים של פציעות/שיין ספלינטס
לא צריך להשתגע

אל תרוץ ! תנוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית