הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש דקירות בגב

• פותח/ת השרשור STAT
  • פורסם בתאריך

STAT

משתמש מתחיל
71
0
נק' מוניטין:
56
71
0
היום באימון אחרי שעשיתי חזה וכתפיים באתי לשים משקל בפולי התכופפתי והרגשתי דקירה בגב לשנייה,זה היה מין שוק בגב באיזור הטרפז הימני ,לא ייחסתי לזה חשיבות אבל לפני כמה דקות הרגשתי את אותה דקירה עוד פעם.

וגם באיזור המפשעה הימנית ובחלק מהביצה הימנית אני כרגע מרגיש כאבים..

איך אני ניפטר מזה?ולמה יש לי את זה?

נערך לאחרונה:
זה נשמע כמו קילה

אני ממש לא מבין בפציעות וכאלה אבל אני יודע שכאב במפשעה/אשכים זה סימפטום של קילה

איפה בדיוק הרגשת דקירה בגב? אם זה לא מפריע לך אל תתרגש מזה.

וגם במפשעה, זה לא בהכרח קילה. אפילו די בטוח שזה לא. מתי זה קרה פעם ראשונה?

• פותח/ת השרשור
זה היה באיזור החוליות ליד הטרפז הימני,הכאב בא ונעלם מהר

ובקשר לכאבים במפשעה-

זה התחיל לי עוד ביום חמישי,עשיתי סקוואט(אמרתי למדריך שיראה לי איך כמובן) ואת ה2 סטים אחרונים עשיתי עם 15 קילו מכל צד,הכאבים עצמם נדמה לי התחילו בלילה.

יש מצב זה בגלל הסקוואט?

א) אם זה נעלם זה שטויות.

ב) יש מצב שזה בגלל הסקוואט. יכול להיות שעצבנת איזה שריר במפשעה, אבל עם 15 קילו לא סביר שזה משהו חמור. תראה איך זה מרגיש באימון הבא אחרי חימום טוב.

גם לי יש את הבעיה הרבה זמן.
יש לי דקירות בגב גם כשאני רץ, אך אין לי שום כאב במפשעה. יש צורך לבדוק את זה?

• פותח/ת השרשור
עדיין יש לי את הכאבים באיזור המפשעה:🙁
הם מופיעים באיזור השיער ערווה בצד ימין,ואני חושב שאני צריך להוסיף שבעבר החסר דאגות שלי,שהייתי בן 3-5 היה לי שבר בביצים באותו מקום,לא חשבתי לכתוב את זה כי זה היה לפני יותר מ10 שנים.
יש סיכוי שזה חזר לי?

ואתה יכול להביא לי את כל הסימפטומים של הקילה?

היום באימון אני כנראה יוריד 10 קילו מכל המשקלים שלי:152on:

אני לא מבין מה הקטע לשאול על כאבים שעברו.

STAT, אם זה לא עובר לך תאבחן את זה. חבל לנסות לאבחן את עצמך עם סימפטומים. זה אף פעם לא עובד.

הדקירות האלה בדרך כלל מקור או תנועה פיתאומית.

גם לי יש אותם, בדיוק בטרפז הימני, בזמן שאני עושה הרמות לצדדים וחתירה בעמידה, זה דיי מציק, אני משתדל להתעלם מהם בזמן הסטים.

אחי אני מצטער לאכזב אותך אבל לדעתי זה 99 אחוז קילה. מה שאתה מתאר זה 1 ל1 כמו שהיה אצלי , הלכתי לעשות אולטרסאונד ומצאו שיש לי קילה ואני עושה ניתוח עוד מעט...גם לי בגיל 5 היה את זה ..עכשיו זה חזר:\
בקיצור, לך לרופא כירורג , תבקש הפנייה לעשות אולטרסאונד ושם כבר יגלו מה יש לך...
תרגיש טוב

אחי אני מצטער לאכזב אותך אבל לדעתי זה 99 אחוז קילה. מה שאתה מתאר זה 1 ל1 כמו שהיה אצלי , הלכתי לעשות אולטרסאונד ומצאו שיש לי קילה ואני עושה ניתוח עוד מעט...גם לי בגיל 5 היה את זה ..עכשיו זה חזר:\
בקיצור, לך לרופא כירורג , תבקש הפנייה לעשות אולטרסאונד ושם כבר יגלו מה יש לך...
תרגיש טוב

תפסיק לדבר שטויות. בגלל שאצלך זה היה קילה לא אומר ש"99 אחוז זה קילה". אין סיבה להלחיץ את הבן אדם סתם.

תפסיק לדבר שטויות. בגלל שאצלך זה היה קילה לא אומר ש"99 אחוז זה קילה". אין סיבה להלחיץ את הבן אדם סתם.

דבר ראשון , אני לא מדבר שטויות , זה א'.
ב', כל מה שהוא כתב זה תיאור מדוייק למה שהרגשתי לפני שגיליתי שיש לי קילה. הוא אמר שהוא הרגיש את זה בלילה אחרי אימון שבו הוא ביצע סקוואט, ככה גם זה היה אצלי, הוא אמר שיש לו דקירות במפשעה הימנית וגם קצת בביצה הימנית, שוב , בדיוק כמו אצלי. תוסיף תעובדה שלשנינו היה את זה כשהיינו בני 5....אין יותר מדי אופציות לחשוב עליהן חוץ מקילה

ולזה שפתח תפוסט, אם יש חשד שיש לך קילה אז אני מציע לך לא לעשות תרגילים כמו סקוואט , דדליפט וכל שאר התרגילים שמערבים את שרירי הבטן , בינתיים תעשה תרגילים רק בשכיבה או בישיבה עד שתבדק ותדע מה בדיוק יש לך.

נערך לאחרונה:
אח שלי כולם מלחיצים אותך פה,זה ממש לא בטוח שזה קילה היה לי את אותו הדבר כאבים בביצה הימינית במשך תקופה ארוכה,הלכתי לכריוגיה אבחנו משהו בקטנה וזה פשוט עבר כלא היה. 🤘
אני מציע שתוריד משקלים תעבוד בטווח חזרות גבוה יותר ואני מאמין שיסתדר:s85:

ד"א אם אתה הולך לכירורג אל תסמוך רק על הבדיקה הראשונית שהוא עושה לך כשהוא אומר לך להשתעל ולפי זה הוא רואה אם יש לך שם איזשהי בליטה. אצלי הוא אמר שאין לי כלום ורק אחרי שדרשתי לעשות אולטרסאונד מצאו לי שם את הבעיה...אז תבקש אולטרסאונד כדי שתהיה בטוח שימצאו מה שיש לך..

דבר ראשון , אני לא מדבר שטויות , זה א'.
ב', כל מה שהוא כתב זה תיאור מדוייק למה שהרגשתי לפני שגיליתי שיש לי קילה. הוא אמר שהוא הרגיש את זה בלילה אחרי אימון שבו הוא ביצע סקוואט, ככה גם זה היה אצלי, הוא אמר שיש לו דקירות במפשעה הימנית וגם קצת בביצה הימנית, שוב , בדיוק כמו אצלי. תוסיף תעובדה שלשנינו היה את זה כשהיינו בני 5....אין יותר מדי אופציות לחשוב עליהן חוץ מקילה

ולזה שפתח תפוסט, אם יש חשד שיש לך קילה אז אני מציע לך לא לעשות תרגילים כמו סקוואט , דדליפט וכל שאר התרגילים שמערבים את שרירי הבטן , בינתיים תעשה תרגילים רק בשכיבה או בישיבה עד שתבדק ותדע מה בדיוק יש לך.

וואלה. פעם היה לי חום, כאב גרון ועייפות. כנראה זאת הייתה מחלת הנשיקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית