הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קצב ההתקדמות שלי בSS

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
אז ככה.. אני עושה את התוכנית כבר יותר מדי זמן, משהו כמו 3 חודשים אפילו יותר (עשיתי אותה גם חצי שנה לפני והפסקתי עקב פציעה*)
בקיצור, המשקלים שלי לא גבוהים במיוחד, אני בן 15, שוקל 63.4 וגובה 177:
סקאווט:
77.5
דדליפט:
80
פרס:
30
בנץ':
50
ומתח רגיל ל10-10-10
בקיצור השאלה שלי היא אם בכלל יש עוד טעם לתוכנית? אולי עדיף כבר לעבור הלאה? כי את התוכנית עצמה עשיתי יותר מדי זמן

אם עדיין התוכנית לא הגיע למיצוי - ואפשר עדיין לעלות אז כדאי להמשיך.

אתה אומנם צעיר אבל המשקלים האלה נראים בכלל כמו משקלים התחלתיים לתוכנית
אתה מגיע לגיל שבו אתה מתחיל להתפתח יותר מהר והולך למצות את התוכנית בצורה טובה יותר (תודות להתפתחות ההורמונית), יש לך עוד הרבה זמן עד למיצוי התוכנית (שד"א יכולה לקחת כמה זמן שצריך)
אתה גם מאוד רזה יחסית לגובה, כשהתחלתי להתאמן הייתי 60 על 167 והייתי יחסית חטוב

אחרי שלושה חודשים בתוכנית, כשזה משקל הגוף שלך ומשקלי העבודה שלך, אתה עושה משהו לא בסדר, גם אם נניח שהתחלת לעבוד עם מוט ריק בכל התרגילים.
כמה אתה אוכל ביום מבחינת חלבון/שומן/פחמימה? אתה עולה במשקל גוף?
הסיבה למשקלים הלא גבוהים יחסית יכולה להיות הרבה דברים- כמה שאתה אוכל/הטכניקה/מנוחה לא מספקת.
תצלם את העבודה שלך בכל אחד מהתרגילים ותעלה.
אני מניח שקראת את המאמר על SS אבל אם לא אז כדאי מאוד:

http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

אתה אומנם צעיר אבל המשקלים האלה נראים בכלל כמו משקלים התחלתיים לתוכנית
אתה מגיע לגיל שבו אתה מתחיל להתפתח יותר מהר והולך למצות את התוכנית בצורה טובה יותר (תודות להתפתחות ההורמונית), יש לך עוד הרבה זמן עד למיצוי התוכנית (שד"א יכולה לקחת כמה זמן שצריך)
אתה גם מאוד רזה יחסית לגובה, כשהתחלתי להתאמן הייתי 60 על 167 והייתי יחסית חטוב

זה לא כלכך משקלים התחלתיים לתכנית , אני התחלתי עם סקוואט מוט ריק ,בנצ' 35 , פרס ריק ואולי במקרה הטוב עשיתי 2 עליות מתח
לגבי הכותב , יש לך הרבה לאן להתקדם אתה גם שוקל 63!! תתחיל לאכול:s28:

זה לא כלכך משקלים התחלתיים לתכנית , אני התחלתי עם סקוואט מוט ריק ,בנצ' 35 , פרס ריק ואולי במקרה הטוב עשיתי 2 עליות מתח
לגבי הכותב , יש לך הרבה לאן להתקדם אתה גם שוקל 63!! תתחיל לאכול:s28:
בסטייה מהמתח, אלה משקלים מאוד מאוד התחלתיים, וגם עם התחלת את התוכנית עם משקלים נמוכים יותר אתה בסופו של דבר תגיע למשקלים האלה בלי שום קטיעה כלשהי או אפילו שמירה על תזונה
אני מתגעגע לאימונים :(

בן 15 שוקל 63 קילו גובה 177 ומשקלים כאלה אין מה לדבר בכלל. הבן אדם מתחיל.
אלה אם כן יש לו איזה מחלה/בעיה גנטית הוא פאקינג ההגדרה למישהו שצריך לעבוד SS.

לOP: תאכל יותר. תנוח יותר. אם צריך ביום האמצעי תעשה יום קל יותר במשך שבוע שבועיים תראה אם זה עוזר. אם כן זה נטו עניין של מנוחה/אוכל אם לא אז יכול להיות בעיה יותר קשה כמו טכניקה או פציעה או משהו אחר.

אז ככה.. אני עושה את התוכנית כבר יותר מדי זמן, משהו כמו 3 חודשים אפילו יותר (עשיתי אותה גם חצי שנה לפני והפסקתי עקב פציעה*)
בקיצור, המשקלים שלי לא גבוהים במיוחד, אני בן 15, שוקל 63.4 וגובה 177:
סקאווט:
77.5
דדליפט:
80
פרס:
30
בנץ':
50
ומתח רגיל ל10-10-10
בקיצור השאלה שלי היא אם בכלל יש עוד טעם לתוכנית? אולי עדיף כבר לעבור הלאה? כי את התוכנית עצמה עשיתי יותר מדי זמן

כמה משקל גוף הוספת ב3 החודשים האלו ?
תמשיך עם התוכנית אם צריך תעשה דילואוד ותטפס מחדש
תאכל יותר

• פותח/ת השרשור
למען האמת אם העלתי משקל זה 3 קילו בזמן האחרון כי רק בזמן האחרון התאמצתי לאכול יותר. תודה לכולם על התגובות # אני מקווה שאני הולך לתת בראש ולהוכיח לעצמי בזמן הקרוב! !! תגובות בלוג והוזפת מוטיבציה יעזרו לי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית