עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טיסה מ-יפן, עולה 25-30 אלף ש"ח. גועל נפש שאנשים מנצלים את המצב להרוויח כמה גרושים.אני יכול לסדר לך טיסה ליפן
טיסה מ-יפן, עולה 25-30 אלף ש"ח. גועל נפש שאנשים מנצלים את המצב להרוויח כמה גרושים.
אתה מודע לזה שהמרחק בין הכור הגרעיני שלהם לטוקיו זה המרחק בין דימונה לת"א? שלא נדבר על זה שבפלמחים יש גם כור גרעיני שזה 10 דקות נסיעה מת"א.אם היתה לי ספינה הייתי עושה הרבה כסף עכשיו
ליפנים יש את התקן הכי מחמיר על כל המוצרים, כל חוזה איתם הוא סיוט לחברות
בסוף מתברר שהם מטומטמים ואת הכורים הגרעיניים שלהם במקום למקם בקצה האי מקמו אחד ליד טוקיו
מסכנים התושבים
זה ממש אירוני
אתה מודע לזה שהמרחק בין הכור הגרעיני שלהם לטוקיו זה המרחק בין דימונה לת"א? שלא נדבר על זה שבפלמחים יש גם כור גרעיני שזה 10 דקות נסיעה מת"א.
המרחק בין 2 הערים הוא 300 ק"מ, חצי מהמרחק בין דימונה לת"א או לירושלים (150 ק"מ).אם תראה את האי היפני העיר פוקושימה נמצאת די במרכז
http://maps.google.com/?hl=iw&ie=UTF8&ll=32.226743,34.747009&spn=2.183969,2.69989&z=9
לדעתי היו צריכים לבנות את הכורים בקצה אחד של האי או אפילו על אסדות בלב ים (שמאפשרות הטבעה של הכור מתחת למים במקרה של תקלה וכך להקל על הקירור במקרה של תקלה במשאבות/גנרטור חירום/טורבינה)
ואם יש תקלה הקרינה רק בחלק אחד של האי והממשל יכול להפעיל תוכנית חירום של פינוי האוכלוסיה לצד השני של האי
יש הבדל בין כור למטרות הפקת אנרגיה לבין כור שמייצר ראשי נפץ
בכור שמייצר אנרגיה יש ביקוע תמידי ויש צורך לקרר אותו תמיד
כשאין חשמל לשאוב מים לקרר אותו (כתוצאה מתקלה בטורבינה + גנרטור חירום...) אז הוא פשוט מתחמם ומתחמם ופולט קרינה
ובטח פה יש פאשלות גדולות שאף אחד לא יודע עליהם, וגם אין תוכנית חירום או שהיא מגוחכת
אני בעד להקים תחנת כוח גרעינית או באילת או ליד רצועת עזה ככה שיש אינטרס משותך לשמור על הכור ומניעת קרינה. או בלב ים שזה הפתרון האידיאלי לדעתי