הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתר למציאת מחירים זולים לטיסות

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מישהו מכיר אתר טוב ואמין מלבד טרווליסט?

יש את orbitz.com שלפעמים אפשר למצוא שם דילים נורמליים, ויש עוד אחד שכרגע פרח מזכרוני, אני אשאל את החבר שהזמין ממנו.

• פותח/ת השרשור
תודה. הם אמינים ובטוחים להזמנה?

טיסה מ-יפן, עולה 25-30 אלף ש"ח. גועל נפש שאנשים מנצלים את המצב להרוויח כמה גרושים.

אם היתה לי ספינה הייתי עושה הרבה כסף עכשיו

ליפנים יש את התקן הכי מחמיר על כל המוצרים, כל חוזה איתם הוא סיוט לחברות
בסוף מתברר שהם מטומטמים ואת הכורים הגרעיניים שלהם במקום למקם בקצה האי מקמו אחד ליד טוקיו
מסכנים התושבים
זה ממש אירוני

נערך לאחרונה:
אם היתה לי ספינה הייתי עושה הרבה כסף עכשיו

ליפנים יש את התקן הכי מחמיר על כל המוצרים, כל חוזה איתם הוא סיוט לחברות
בסוף מתברר שהם מטומטמים ואת הכורים הגרעיניים שלהם במקום למקם בקצה האי מקמו אחד ליד טוקיו
מסכנים התושבים
זה ממש אירוני
אתה מודע לזה שהמרחק בין הכור הגרעיני שלהם לטוקיו זה המרחק בין דימונה לת"א? שלא נדבר על זה שבפלמחים יש גם כור גרעיני שזה 10 דקות נסיעה מת"א.

אתה מודע לזה שהמרחק בין הכור הגרעיני שלהם לטוקיו זה המרחק בין דימונה לת"א? שלא נדבר על זה שבפלמחים יש גם כור גרעיני שזה 10 דקות נסיעה מת"א.

אם תראה את האי היפני העיר פוקושימה נמצאת די במרכז
http://maps.google.com/?hl=iw&ie=UTF8&ll=32.226743,34.747009&spn=2.183969,2.69989&z=9

לדעתי היו צריכים לבנות את הכורים בקצה אחד של האי או אפילו על אסדות בלב ים (שמאפשרות הטבעה של הכור מתחת למים במקרה של תקלה וכך להקל על הקירור במקרה של תקלה במשאבות/גנרטור חירום/טורבינה)

ואם יש תקלה הקרינה רק בחלק אחד של האי והממשל יכול להפעיל תוכנית חירום של פינוי האוכלוסיה לצד השני של האי

יש הבדל בין כור למטרות הפקת אנרגיה לבין כור שמייצר ראשי נפץ

בכור שמייצר אנרגיה יש ביקוע תמידי ויש צורך לקרר אותו תמיד
כשאין חשמל לשאוב מים לקרר אותו (כתוצאה מתקלה בטורבינה + גנרטור חירום...) אז הוא פשוט מתחמם ומתחמם ופולט קרינה

ובטח פה יש פאשלות גדולות שאף אחד לא יודע עליהם, וגם אין תוכנית חירום או שהיא מגוחכת
אני בעד להקים תחנת כוח גרעינית או באילת או ליד רצועת עזה ככה שיש אינטרס משותך לשמור על הכור ומניעת קרינה. או בלב ים שזה הפתרון האידיאלי לדעתי

אם תראה את האי היפני העיר פוקושימה נמצאת די במרכז
http://maps.google.com/?hl=iw&ie=UTF8&ll=32.226743,34.747009&spn=2.183969,2.69989&z=9

לדעתי היו צריכים לבנות את הכורים בקצה אחד של האי או אפילו על אסדות בלב ים (שמאפשרות הטבעה של הכור מתחת למים במקרה של תקלה וכך להקל על הקירור במקרה של תקלה במשאבות/גנרטור חירום/טורבינה)

ואם יש תקלה הקרינה רק בחלק אחד של האי והממשל יכול להפעיל תוכנית חירום של פינוי האוכלוסיה לצד השני של האי

יש הבדל בין כור למטרות הפקת אנרגיה לבין כור שמייצר ראשי נפץ

בכור שמייצר אנרגיה יש ביקוע תמידי ויש צורך לקרר אותו תמיד
כשאין חשמל לשאוב מים לקרר אותו (כתוצאה מתקלה בטורבינה + גנרטור חירום...) אז הוא פשוט מתחמם ומתחמם ופולט קרינה

ובטח פה יש פאשלות גדולות שאף אחד לא יודע עליהם, וגם אין תוכנית חירום או שהיא מגוחכת
אני בעד להקים תחנת כוח גרעינית או באילת או ליד רצועת עזה ככה שיש אינטרס משותך לשמור על הכור ומניעת קרינה. או בלב ים שזה הפתרון האידיאלי לדעתי
המרחק בין 2 הערים הוא 300 ק"מ, חצי מהמרחק בין דימונה לת"א או לירושלים (150 ק"מ).
אם היו מורידים את הכור מתחת למים זה זיהום של מים = השפעה על כל המדינות מסביב במיוחד על מתקני התפלה ואף אחד לא היה מביא להם לבנות אותו במצב כזה מלכתחילה. אל תשכח שסין לא מחבבת את יפן ויש להם גבול משותף. אם סין לא הייתה מפחדת מתגובת העולם היא הייתה גם מנצלת את המשבר הזה ותוקפת את יפן, הם מתים לנקמה.
בקשר לכל העסק הגרעיני ביפן לא יודע לא מבין בזה אבל אמרו שהכורים שלהם בנויים היטב אבל הם ישנים עם טכונולוגיות יחסית ישנות והיפנים לא לקחו בחשבון צונאמי כשהם כן לקחו בחשבון רעידת אדמה (עובדה שהכור שרד רעידת אדמה של 9.0 אבל הצונאמי גמר אותו בגלל שהוא גמר על החשמל בכור והרס את כל הגופי קירור שהיו קשורים לכך).

ד"א הכור הזה מת, הוא לא ישוב לחיים יותר אלא אם יצליחו להציל משהו ממנו אבל כבר עכשיו אומרים ש 70% ממנו שווה זבל. ברגע שהם לקחו מים מהים עם מסוקים וזרקו על הכור, הכור גמר את חייו הוא לא יתפקד יותר לעולם הם יצטרכו לבנות מחדש.

אם אתה טס מהארץ (מת'א) , תמיד תחפש טיסות קודם כל באתרים בארץ - טרווליסט , איסתא , דקה90 וכו'.
אחרי שאתה נעול על התאריך של הטיסה ומצאת מחיר זול שמתאים לך, תקח את הפרטים המדוייקים של הטיסה וחפש באתרים בחו'ל כדי לקבל מחיר זול יותר.

חפש באתרים האלה -
, travelocity , skyscanner
expedia ,cheapoair , kayak , orbitz
ויש כמובן את hotwire , priceline , lastminute

הרבה פעמים מוצאים את הטיסות הכי זולות דווקא באתרים של החברות תעופה עצמן.
למשל airberlin , alitalia וכו'.

זה מאוד תלוי לאן אתה רוצה לטוס... אירופה ארה"ב וכו'.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה.
נתקלתי במצב מעניין,
בכל האתרים הרגילים כתוב שנגמרו המקומות בטיסה (רשימת המתנה) ובאתר הרשמי של החברה (בריטיש) לא כתוב כלום, מוצעים שם למכירה כרטיסים והם במחיר מאוד זול.
זה דבר נהוג להציע למכירה כרטיסים לסוכנים השונים ואז להשאיר לחברה עצמה מקומות לכרטיסים שהיא מוכרת באתר שלה? או שזה גם רשימת המתנה ולא מצוין?

אם רשום שזה כרטיסים לטיסה סדירה, ואין שום דבר על 'רשימת המתנה', אז קנה ישירות מבריטיש...

חברות התעופה כמעט ולא מתחשבות בסוכנים, במיוחד בטיסות סדירות, ועוד יותר במיוחד - בסוכנים מהארץ...

אתה יכול גם להתקשר אליהם (לבריטיש) ולוודא לפני שאתה מזמין.

אני אישית לא מוכן לטוס עם שום חברה מוסלמית\פרו מוסלמית, מבחינה אתית.

אבל משאר הבחינות הם בסדר פחות או יותר..
מה שכן - בד'כ הם יקרים .

מצאת מחיר זול משמעותית אצלם? אחרת לא רואה סיבה לטוס איתם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית