הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat, PC, PP PRs

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active

מצטער על איכות הוידאו זה הכי טוב שהצלחתי לחלץ.

זה אחרי אימונים לא סדירים, ושווארמה מסכנה לכל היום.

🚬🤪🚬

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט יפה ומשקל ממש מכובד כל הכבוד !
אני אראה בהמשך את השאר הרשת בעבודה חרא

• פותח/ת השרשור
תודה חבר'ה 😃 ולמי שזה נתקע, בדיוק העלתי את זה אז כנראה זה לוקח קצת זמן ליוטיוב עד שמהירות הטעינה של הסרטון מסתדרת.

• פותח/ת השרשור
תודה 😃 ובנתיים החגורה רק מפריעה לי ואין לי צורך בה.

• פותח/ת השרשור
אכן התחלתי לגדל שכבת שומן לא קטנה. אני רוצה חיטוב ואח"כ מעבר לתכנית עם התקדמות לינארית שבועית אבל אני חושש מלעזוב את SS :(

איך נפלו גיבורים - אני זוכר משפטים כמו - כל קילו שעולה אני מבסוט או משהו בסגנון 😛

ואין לך בכלל מה לחשוש לפי דעתי תצליח יופי בליניארית.

יפה מאוד!
משקלים מכובדים והטכניקה עוברת.
תמשיך ככה וקבל מוניטין
עריכה: טוב אין מוניטין כי אני לא יכול :(
👏👏👏

טוב עכשיו תגובה על הטכניקה

בסקוואט אתה גולש בתחתית ומהזוית הזאת נראה שיש כמה חזרות גבוליות עד גבוהות האחרונה למשל
ובפאוורקלין אתה מושך מהידיים ולא מגיע לטריפל אקסטנשיין שאתה אמור להגיע

לגבי השומן... איפה? :stop:

בסקוואט זה נראה כאילו הוא מתחיל יותר את התנועה מהברכיים ובגלל זה הן גולשות,
אולי שינסה יותר להתיישב אחורה ? או זה רק אני רואה ? 😛
בכל זאת, תותח

סקווט יפה , נראה לי שאתה מאוד קרוב ל180 סינגל , אולי אפילו יכול לעשות כבר היום

ההפסקה עשתה לך טוב

• פותח/ת השרשור
איך נפלו גיבורים - אני זוכר משפטים כמו - כל קילו שעולה אני מבסוט או משהו בסגנון 😛

ואין לך בכלל מה לחשוש לפי דעתי תצליח יופי בליניארית.

אני בכיף הייתי ממשיך ל-100. לא אכפת לי כל כך מדברים כמו מראה ואחוזי שומן. הדבר שמפריע לי הוא שאני כבר מתקשה מאוד להתקדם מאימון לאימון. אני כבר מזמן לא עושה את זה בעיקר בגלל שיש לי רק 2 אימונים מסודרים בשבוע (השלישי אימון סתמי במכללה) למרות שאני אוכל כמו שצריך (משקל גוף מתקרב ל-97 קילו) לכן חבל לי סתם לעלות במשקל בלי שזה יתבטא גם בעליה בכוח ובמשקלי עבודה. לפני שאני עובר ללינארית בכל הכוח אני רוצה לנסות חיטוב כי קודם כל זה מעניין אותי איך זה ילך ושנית כל אני רואה לאפס את משקל הגוף כך שאני אוכל לאכול כמו שצריך כשאתחיל את הלינארית ואתחיל לעבוד קשה.

טוב עכשיו תגובה על הטכניקה

בסקוואט אתה גולש בתחתית ומהזוית הזאת נראה שיש כמה חזרות גבוליות עד גבוהות האחרונה למשל
ובפאוורקלין אתה מושך מהידיים ולא מגיע לטריפל אקסטנשיין שאתה אמור להגיע

לגבי השומן... איפה? :stop:

אני מודע לגלישה, לא ניסיתי ממש למנוע את זה. סתם הייתי שמח על זה ששלפתי 160 כשבשבועות האחרונים לא עברתי את ה-150. ואני שובר מקביל בכל חזרה לא הייתי מעלה סרטון שבו אני לא שובר, הלכתי ושוב בדקתי את הסרטון כדי לראות אם אפשר לשים לב לכך או לא ולדעתי כן רואים שאני שובר. אולי קשה לראות כי בתחתית הפלטות מסתירות הכל. החזרה האחרונה היא גבולית.

סקווט יפה , נראה לי שאתה מאוד קרוב ל180 סינגל , אולי אפילו יכול לעשות כבר היום

ההפסקה עשתה לך טוב

180 וואו מאיפה הבאת את זה 😛 אולי 170-175...בעצם אין לי מושג 😛

אני מתלבט מה לעשות עכשיו. למשוך עוד כמה שבועות עם "SS" או ללכת בקרוב על PR לסינגלים ולהתחיל חיטוב? לא יודע 🙄

ותודה חבר'ה על התגובות ועל הביקורת 😃

אני מודע לגלישה, לא ניסיתי ממש למנוע את זה. סתם הייתי שמח על זה ששלפתי 160 כשבשבועות האחרונים לא עברתי את ה-150. ואני שובר מקביל בכל חזרה לא הייתי מעלה סרטון שבו אני לא שובר, הלכתי ושוב בדקתי את הסרטון כדי לראות אם אפשר לשים לב לכך או לא ולדעתי כן רואים שאני שובר. אולי קשה לראות כי בתחתית הפלטות מסתירות הכל. החזרה האחרונה היא גבולית.

אתה תרים יותר אם תמנע את הגלישה הזאת

וכה התכוונתי לחזרות 3,5 שהן נראות טיפה גבוליות .. קשה רלאות מהזוית.. יכול אמוד להיות שהן מלאות.. just saying .. 🙄

ויש לך 180.... אני יודע שאצלי יש בערך הבדל של 15 קילו בין ה 3 חזרות לסינגל ... ופה אתה עושה 5 חזרות

• פותח/ת השרשור
איך אתם מציעים לגשת ליום PR-ים? לעשות עוד אימון רגיל לפני? לעשות PR-ים לכל התרגילים באימון אחד? איך בכלל לגשת לסינגלים, איך אני אמור להתחמם ולעלות בהדרגה לסינגל? ניסיתי לחפש כאן בפורום כי אני זוכר שהיו כבר כמה שאלות על זה אבל לא הצלחתי למצוא משהו מועיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית