ייעוץ לגבי כיווץ שכמות והרמת גב תחתון בבנצ'

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
אני מרגיש נוב לשאול את זה, אבל בכל מקרה 😃
הרבה פעמים אני רואה אנשים שממליצים לכווץ את השכמות ולהרים את הגב התחתון בזמן הבנצ', בטענה שזה מוריד לחץ מהכתפיים ומגייס עוד קבוצות שריר.
אשמח לסרטון או משהו בסגנון שמסביר איך אפשר להגיע למצבים הנ"ל,
תודה מראש:)

מבחינת היפרטרופיה בכל זאת עדיף להשתמש בשיטה של טייט?

אין קשר להיפרטרופיה ולשיטת לחיצה. היפרטרופיה זאת התוצאה כשיש גירוי/סטרס שגורר אדפטציה של הגוף וזה קורה לאורך זמן (גידול בגירוי כפונקציה של זמן) ובתנאי שלגוף יש מספיק אנרגיה להשקיע בגדילה

במילים אחרות - תתאמן נכון -> תוסיף משקל למוט -> תיהיה בפלוס קלורי -> תגדל.

כל הדיבורים כאן זה הבדלים קטנים שבאמת לא קריטיים (כמו הויכוח מה יותר טוב LB או HB ((ברור שLB!)))

היפרטרופיה -> עומס פרוגרסיבי 😛

מילים של בודי בילדרים אנורקסים. פותח השאכול הגיע מהפורום שני.

אז מה החסרונות בשיטה של טייט (אם יש כאלה) ?
-מלבד קיצור טווח תנועה, למי שמחשיב זאת כחסרון-

אני לא חושב שיש חיסרון משמעותי אם בכלל, הוא די מיישם את מה שמארק טוען בנושא כיווץ הגוף בלחיצה וממש מרגישים איך הרגליים מסייעות בלחיצה.

אולי אתה מתכוון להקשתה חדה יותר\אי נוחות\מתיחות ברגליים ובתחת.

כן. לא תמיד יותר משקל על המוט = יותר חזק. וצורת הלחיצה של פאוורליפטרים בימינו זה פשוט מחזה עצוב.

אבל זהו שלא מחזיקים בקצה של המוט ועוד כל מני דברים שפאוורליפטרים עושים בתחרויות
בסופו של דבר הטווח תנועה כמעט ולא משתנה אם בכלל רק שמרגישים יותר לחוצים בתנועה ויש יותר כוח מהרגליים

אבל זהו שלא מחזיקים בקצה של המוט ועוד כל מני דברים שפאוורליפטרים עושים בתחרויות
בסופו של דבר הטווח תנועה כמעט ולא משתנה אם בכלל רק שמרגישים יותר לחוצים בתנועה ויש יותר כוח מהרגליים

גם פאוורליפטרים לא מחזיקים בקצה המוט כי זה לא חוקי.

מה שקורה כאן בשלב של הלחיצה, זה לא בנץ':

זה כן:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
זה שאני לא מספים את הפורום כמוך לא אומר שהגעתי מהפורום השני גבר( פורום שני?!)

גם פאוורליפטרים לא מחזיקים בקצה המוט כי זה לא חוקי.

מה שקורה כאן בשלב של הלחיצה, זה לא בנץ':

http://www.youtube.com/watch?v=qROD-wQ4SKg

זה כן:

http://www.youtube.com/watch?v=b9D9w6FSX4w

לא הבנתי מה אמורים לראות בסרטונים האלה

גם קונסטנטינובס תופס יופי של קשת בגב...
ההבדל הוא שדוני תופס במקוםה כי רחב שהוא יכול לתפוס [החוק אומר שחלק מכף היד צריך להיות על הסימונים של המוט.. אז נגיד האצבע שלו או אפילו רק האגודל שעוטף את המוט נוגע בסימון] לעומת זאת קונסטנטינוב ידוע בזה שהוא לוחץ צר + דוני שמן פי 8 ממנו ככה שעד שהוא יגע בבטן זה מקטין לו טווח תנועה.

קונסטנטינובס תופס קשת ממוצעת, ומוריד את המוט כמו בן אדם, ולא כמו דוני שמוריד את המוט לבטן העצומה שלו כדי שיהיה לו טווח של 10 ס"מ.

כן. לא תמיד יותר משקל על המוט = יותר חזק. וצורת הלחיצה של פאוורליפטרים בימינו זה פשוט מחזה עצוב.

צודק
;susss

את/ה נדרש/ת לחלק עוד מוניטין, לפני שתוכל/י לתת ל coldfire בשנית.

הכל עניין של מה המטרה... עוד משקל כדי לזכות בתחרות או להתחזק באופן כללי...

קונסטנטינובס תופס קשת ממוצעת, ומוריד את המוט כמו בן אדם, ולא כמו דוני שמוריד את המוט לבטן העצומה שלו כדי שיהיה לו טווח של 10 ס"מ.

גם אנחנו לא מורידים לבטן העצומה שלנו כדי שיהיה לנו טווח של 10 ס"מ
סה"כ כמעט אותה לחיצה כמו שריפטו מלמד רק שהרגליים הולכות אחורה וככה אפשר יותר להשתמש בהם בלחיצה ומרגישים בכללי יותר לחוצים תוך כדי
חוץ מזה שאני חושב שמי שלא ילחץ עם חולצה ויוריד את המוט לבטן בחיים לא ילחץ ככה הכי הרבה למרות טווח התנועה המקוצר

לא רק הרגליים גם הכיווץ של הגב. להיכנס לפוזיציה.

הקיבוע של הרגליים.

גם אנחנו לא מורידים לבטן העצומה שלנו כדי שיהיה לנו טווח של 10 ס"מ
סה"כ כמעט אותה לחיצה כמו שריפטו מלמד רק שהרגליים הולכות אחורה וככה אפשר יותר להשתמש בהם בלחיצה ומרגישים בכללי יותר לחוצים תוך כדי
חוץ מזה שאני חושב שמי שלא ילחץ עם חולצה ויוריד את המוט לבטן בחיים לא ילחץ ככה הכי הרבה למרות טווח התנועה המקוצר

דיברנו על שיטת הלחיצה של טייט, והגבתי למה שטייט מלמד.

ולמה נראה לך שמזיזים את הרגליים אחורה כמו מטורפים אם לא בשביל להקשית את הגב יותר?

דיברנו על שיטת הלחיצה של טייט, והגבתי למה שטייט מלמד.

ולמה נראה לך שמזיזים את הרגליים אחורה כמו מטורפים אם לא בשביל להקשית את הגב יותר?

תראה בסרטונים שלו של you think you can bench איך הוא מלמד את הבחור ללחוץ.. הנה פה

ברור שמתי שאתה לוקח את הרגליים אחרוה יותר אתה מקשית קצת יותר את הגב
אלה אם יש לך גמישות מטורפת כמו

fund-arch2.jpg

אבל אתה הרבה יותר לחוץ בנועה,יותר יציב,מפעיל יורת כוח מהרגליים וכו'

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית