הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור מהירות לשחקן פוטבול

Dumbbell

משתמש פעיל
480
6
נק' מוניטין:
732
480
6
אהלן, אני משחק פוטבול בעמדה של cornerback.
ואני רוצה לשפר את הספרינטים שלי על מנת להשתפר בתפקיד.
אשמח לקבל תכנית מומלצת / חומר בנושא
תודה רבה.

איפה אתה משחק ?
כמה זמן כבר משחק ?
קורנר זה אחד התפקידים הכי קשים שיש
אתה חייב ללמוד את התפקיד טוב זה הרבה יותר קריטי לעבוד על הטכניקה של קורנר מאשר להיות רק מהיר

• פותח/ת השרשור
אמרתי לך בה"פ איפה אני משחק. את הטכניקה כמובן שאני לומד אבל אני חייב לשפר את המהירות שלי .
אם יש לך וידאו או משהו כזה בנושאי טכניקה זה גם יעזור לי מאוד למרות שבשביל הטכניקה שלי יש לי את המאמן שמעיר לי, אני אשמח אם תעזור לי בעניין המהירות.
תודה רבה.

נערך לאחרונה:
אמרתי לך בה"פ איפה אני משחק. את הטכניקה כמובן שאני לומד אבל אני חייב לשפר את המהירות שלי .
אם יש לך וידאו או משהו כזה בנושאי טכניקה זה גם יעזור לי מאוד למרות שבשביל הטכניקה שלי יש לי את המאמן שמעיר לי, אני אשמח אם תעזור לי בעניין המהירות.
תודה רבה.

אתה אויב
אני רוצה שהרסיברים שלנו יתפסו כדורים בקלות עליך
תשאר איטי אחי

דרך אגב אני כן אהיה נחמד איתך
קורנר זה התפקיד הכי חרא במשחק (אלא אם אתה קורנר מנוסה וטוב ואז אתה יכול לדפוק מהלכים מה שלא יקרה לך בשנתיים הראשונות, כי אתה לא תדע לקרוא את המהלכים ולכסות טוב, זה עניין של תרגול מאסיבי ונסיון וידע בפוטבול שאין לנו הישראלים)
זה כמו להתגייס לתותחנים
ברח מהר, תגיד שאתה לא מסתדר עם התפקיד

במיוחד שאתה לא מנוסה ישרפו לך את החיים, וכל ההגנה תצעק עליך למה אתה לא מכסה טוב את הרסיבר
ותרצה להתאבד

אז ברח כל עוד נפשך בך

הנה כמה דוגמאות תראה איך הרסיברים תופסים על הקורנר... מה שיקרה לך כל פעם כי אתה חסר נסיון
הקורנר חסר האונים רודף אחריו...

במיוחד רואים את זה פה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אתה אויב
אני רוצה שהרסיברים שלנו יתפסו כדורים בקלות עליך
תשאר איטי אחי

לא יקרה,למרות שאני גם לא איטי אחרת לא הייתי קורנר אני פשוט מנסה להיות יותר טוב.
נפגש עונה הבאה

---------- התגובה התווספה ב 05:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:38 ----------

דרך אגב אני כן אהיה נחמד איתך
קורנר זה התפקיד הכי חרא במשחק (אלא אם אתה קורנר מנוסה וטוב ואז אתה יכול לדפוק מהלכים מה שלא יקרה לך בשנתיים הראשונות, כי אתה לא תדע לקרוא את המהלכים ולכסות טוב, זה עניין של תרגול מאסיבי ונסיון וידע בפוטבול שאין לנו הישראלים)
זה כמו להתגייס לתותחנים
ברח מהר, תגיד שאתה לא מסתדר עם התפקיד

במיוחד שאתה לא מנוסה ישרפו לך את החיים, וכל ההגנה תצעק עליך למה אתה לא מכסה טוב את הרסיבר
ותרצה להתאבד

אז ברח כל עוד נפשך בך

למזלנו גם הרסיברים בארץ לא מי יודע מה אז הכל בהתאמה.
תודה בכל אופן אבל אני אוהב את העמדה הזו

למה החלטת שהרסיברים בארץ לא ברמה גבוה
עוד לפני שעלית פעם אחת בחיים שלך על פאדס ולפני ששיחקת משחק אחד ?

אל תזלזל כי ישרפו אותך

• פותח/ת השרשור
למה החלטת שהרסיברים בארץ לא ברמה גבוה
עוד לפני שעלית פעם אחת בחיים שלך על פאדס ולפני ששיחקת משחק אחד ?

אל תזלזל כי ישרפו אותך

אתה משווה אותם לרמה של הNFL או מכללות?
לזה התכוונתי כנראה שלא התנסחתי נכון. טעות שלי.
ונראה לך שאני מזלזל? אם הייתי כל כך בטוח בעצמי/מזלזל לא הייתי צריך לשאול איך להשתפר כי אני "לא צריך"
אני האחרון שיזלזל או יחזיק מעצמו

נערך לאחרונה:
סליחה שאני נדחף, אבל חיפשתי סרטון או קובץ שמסביר בצורה טובה על כל העמדות בפוטבול מבחינת התפקידים, המאפיינים והדרישות שלהן, ולא הצלחתי למצוא.
מישהו אולי מכיר דבר כזה?

סליחה שאני נדחף, אבל חיפשתי סרטון או קובץ שמסביר בצורה טובה על כל העמדות בפוטבול מבחינת התפקידים, המאפיינים והדרישות שלהן, ולא הצלחתי למצוא.
מישהו אולי מכיר דבר כזה?

איפה אתה משחק ?
אתה רוצה להצטרף ?

איפה אתה משחק ?
אתה רוצה להצטרף ?

אני לא משחק אבל רוצה להצטרף, זה תמיד משך אותי.
לצערי אני לא יכול להצטרף בחצי השנה הקרובה בגלל הרבה סיבות שהצטברו לי פתאום.
אני מתעניין בכל העניין וצופה בכל מה שאתה מפרסם, כדי שיהיה לי מושג מה הולך כשאני אצטרף.

רן, סתם לעניין, יש מקום עם רשימה של המגרש בו כל קבוצה משחקת?
כי אני יודע שאתם נגיד לא משחקים בהרצליה וכו'.
יש דבר כזה?

לא, בגלל שכל נושא המגרשים הוא די נזיל, ואין בהכרח מגרש קבוע לכל קבוצה.
בגדול אפשר לאמר שבאר שבע מארחים בבאר שבע, ירושלים + אפרת מארחים בירושלים, פיונירס באוניברסיטה, סייברס בנווה גולן, חיפה איפה שבא להם בצפון, והקבוצה שלנו (בעונה האחרונה) איפה שיש מגרש פנוי. לאט לאט כל קבוצה מתקבעת על המגרש שלה, אבל אין משהו מוגר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית