הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב באזור עצם הזנב

• פותח/ת השרשור HTA
  • פורסם בתאריך
H

HTA

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אני כבר יותר משבוע סובל מכאב באזור עצם הזנב. זה מורגש כאשר אני מתכופף ממש או בתנועות דומות.

למישהו יש מושג איך לטפל בזה ולהעביר תכאב.

תודה מראש.

כואב במקרה רק/במיוחד באחד הצדדים?
אם כן אז אנחנו באותה סירה בדיוק..

נראה לי שע"מ לקבל עזרה תצטרך לפרט מה עשית עד שהתחילו הכאבים(תכניות, תרגילים, תזונה, פעילות נוספת וכו'..)

כואב במקרה רק/במיוחד באחד הצדדים?
אם כן אז אנחנו באותה סירה בדיוק..

נראה לי שע"מ לקבל עזרה תצטרך לפרט מה עשית עד שהתחילו הכאבים(תכניות, תרגילים, תזונה, פעילות נוספת וכו'..)

הכאב במיוחד בצד שמאל. עשיתי SS ואימון אחד הרגשתי כאב קל באזור וחשבתי שזה סתם תפוס(קרה לי כבר בעבר) ושזה יעבור אחרי יום -יומיים. המשכתי להתאמן, למרות הכאב,עד שאימון אחד הרגשתי כאב חד באזור ולא יכולתי לזוז 4 ימים ומאז אני עדיין מרגיש את זה כמו שציינתי בהודעה הראשונה.

נשמע כמו מה שיש לי חחחח
זה קרה לי כבר פעמיים.. בפעם הראשונה פשוט נחתי ממשיכות לשבועיים וזה עבר, מאז כל אימון אני מתחמם ומתמתח יותר ולפני דדליפט אני עושה סט של GM עם מוט ריק.. הייתה לי איזה תקופה של 4 חודשים בלי זה.. ועכשיו פתאום זה חזר.. כנראה בגלל טכניקה גרועה בסקוואט

נשמע כמו מה שיש לי חחחח
זה קרה לי כבר פעמיים.. בפעם הראשונה פשוט נחתי ממשיכות לשבועיים וזה עבר, מאז כל אימון אני מתחמם ומתמתח יותר ולפני דדליפט אני עושה סט של GM עם מוט ריק.. הייתה לי איזה תקופה של 4 חודשים בלי זה.. ועכשיו פתאום זה חזר.. כנראה בגלל טכניקה גרועה בסקוואט

גם אתה לא יכולת לזוז כמה ימים בגלל הכאב בפעם הראשונה שזה קרה?

בול אותו דבר, אצלי המוקד הוא בצד שמאל כרגע ממש משמאל לעצם הזנב..

כואב לי כבר איזה חודש, זה עובר בזמן פעילות, שחייה במיוחד, וחוזר לכאוב אחרי זה..

מתסכל הא?:🙁

בול אותו דבר, אצלי המוקד הוא בצד שמאל כרגע ממש משמאל לעצם הזנב..

כואב לי כבר איזה חודש, זה עובר בזמן פעילות, שחייה במיוחד, וחוזר לכאוב אחרי זה..

מתסכל הא?:🙁

חבל על הזמן. אני מבין שזה לא עבר לך ואין לך מושג איך להעביר את זה.

לפעמים זה רק מנוחות ולפעמים זה גם תרופות - אם הכאב מציק מאוד ומפריע גם ברמות של הפרעה לשגרה בזמן לא סביר שבוע פלוס כדאי לשקול ללכת לרופא.

לפעמים זה רק מנוחות ולפעמים זה גם תרופות - אם הכאב מציק מאוד ומפריע גם ברמות של הפרעה לשגרה בזמן לא סביר שבוע פלוס כדאי לשקול ללכת לרופא.

לא מפריע לשגרה בכלל. שוב -זה רק שאני צריך ממש להתקופף. הפרוטוקול פציעות יכול לעזור במקרה הזה?

הפרוטוקול הזה הוא לא מענה לכל כאבי הגב והמחלות בעולם. אין לי שמץ.

חבל על הזמן. אני מבין שזה לא עבר לך ואין לך מושג איך להעביר את זה.

מדויק.
אורטופד אמר שזה overuse, וצריך לחזק את השרירים ע"י משקל נמוך/הרבה חזרות - משהו כמו הפרוטוקול. לא עזר.

מאמן בבסיס שמתמחה בפציעות ושיקום בעזרת ספורט או משהו כזה אמר לי ככה:
הוא פתר את הכאבים שלו ע"י דיקור סיני, והוא המליץ על זה ממש.
חוץ מזה, הוא אמר לעשות תרגילים של פילאטיס (מבירורים באתרים מצאתי מתיחת חתול, סופרמן, ועוד כמה תרגילים שברחו לי כרגע) רק התחלתי לנסות את העסק, נראה מה יהיה.
דבר אחרון שהוא מאוד המליץ עליו: שחיית גב. ביררתי על הטכניקה והייתי בבריכה איזה 4 פעמים. בכללי, ההרגשה בזמן השחייה וכמה שעות אחריה ממש טובה(בזמן השהייה במים ו20 דקות אחרי היציאה בכלל אין כאבים, למרות שהם חוזרים אחרי זה)

בכל מקרה אני אנסה אורטופד נוסף כי הקודם היה קצת משוגע ותמיד טוב לשמוע חו"ד נוספת.

מה איתך?

מדויק.
אורטופד אמר שזה overuse, וצריך לחזק את השרירים ע"י משקל נמוך/הרבה חזרות - משהו כמו הפרוטוקול. לא עזר.

חוץ מזה, הוא אמר לעשות תרגילים של פילאטיס (מבירורים באתרים מצאתי מתיחת חתול, סופרמן, ועוד כמה תרגילים שברחו לי כרגע) רק התחלתי לנסות את העסק, נראה מה יהיה.
דבר אחרון שהוא מאוד המליץ עליו: שחיית גב. ביררתי על הטכניקה והייתי בבריכה איזה 4 פעמים. בכללי, ההרגשה בזמן השחייה וכמה שעות אחריה ממש טובה(בזמן השהייה במים ו20 דקות אחרי היציאה בכלל אין כאבים, למרות שהם חוזרים אחרי זה)

בכל מקרה אני אנסה אורטופד נוסף כי הקודם היה קצת משוגע ותמיד טוב לשמוע חו"ד נוספת.

מה איתך?

נשמע כמו פיתרון לכאבים, אבל זה לא דבר שיימנע מזה לקרות שוב, אם הוא לא ימצא מה גרם לזה (כנראה טכניקה) זה לא יעזור כל המתיחות חתול האלה

מדויק.

מה איתך?

הדיקור סיני העביר לו תכאב ?

אני אשמח אם תעדכן אחרי שתלך לאורטופד נוסף.

היה לי את הכאבים שאתה מתאר לפני כמה זמן אבל זה עבר לי אחרי כמה ימים לבד... השתדלתי לנוח ולא עשיתי סקואטים באותם ימים אם זה עוזר...

דרך אגב דיקור סיני הוכח כיעיל להפחתת כאבי גב וראש למניהם ואפילו הורדת לחץ דם ועוד כמה דברים שאני לא זוכר עכשיו...

הבעיה שהוא יעיל בדיוק באותה מידה אם קוף שתוי היה עושה לך את הדיקור עם קיסמי שיניים:jester:

הכל פלסבו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית