עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כואב במקרה רק/במיוחד באחד הצדדים?
אם כן אז אנחנו באותה סירה בדיוק..
נראה לי שע"מ לקבל עזרה תצטרך לפרט מה עשית עד שהתחילו הכאבים(תכניות, תרגילים, תזונה, פעילות נוספת וכו'..)
נשמע כמו מה שיש לי חחחח
זה קרה לי כבר פעמיים.. בפעם הראשונה פשוט נחתי ממשיכות לשבועיים וזה עבר, מאז כל אימון אני מתחמם ומתמתח יותר ולפני דדליפט אני עושה סט של GM עם מוט ריק.. הייתה לי איזה תקופה של 4 חודשים בלי זה.. ועכשיו פתאום זה חזר.. כנראה בגלל טכניקה גרועה בסקוואט
בול אותו דבר, אצלי המוקד הוא בצד שמאל כרגע ממש משמאל לעצם הזנב..
כואב לי כבר איזה חודש, זה עובר בזמן פעילות, שחייה במיוחד, וחוזר לכאוב אחרי זה..
מתסכל הא?:🙁
לפעמים זה רק מנוחות ולפעמים זה גם תרופות - אם הכאב מציק מאוד ומפריע גם ברמות של הפרעה לשגרה בזמן לא סביר שבוע פלוס כדאי לשקול ללכת לרופא.
חבל על הזמן. אני מבין שזה לא עבר לך ואין לך מושג איך להעביר את זה.
מדויק.
אורטופד אמר שזה overuse, וצריך לחזק את השרירים ע"י משקל נמוך/הרבה חזרות - משהו כמו הפרוטוקול. לא עזר.
מאמן בבסיס שמתמחה בפציעות ושיקום בעזרת ספורט או משהו כזה אמר לי ככה:
הוא פתר את הכאבים שלו ע"י דיקור סיני, והוא המליץ על זה ממש.
חוץ מזה, הוא אמר לעשות תרגילים של פילאטיס (מבירורים באתרים מצאתי מתיחת חתול, סופרמן, ועוד כמה תרגילים שברחו לי כרגע) רק התחלתי לנסות את העסק, נראה מה יהיה.
דבר אחרון שהוא מאוד המליץ עליו: שחיית גב. ביררתי על הטכניקה והייתי בבריכה איזה 4 פעמים. בכללי, ההרגשה בזמן השחייה וכמה שעות אחריה ממש טובה(בזמן השהייה במים ו20 דקות אחרי היציאה בכלל אין כאבים, למרות שהם חוזרים אחרי זה)
בכל מקרה אני אנסה אורטופד נוסף כי הקודם היה קצת משוגע ותמיד טוב לשמוע חו"ד נוספת.
מה איתך?
מדויק.
אורטופד אמר שזה overuse, וצריך לחזק את השרירים ע"י משקל נמוך/הרבה חזרות - משהו כמו הפרוטוקול. לא עזר.
מאמן בבסיס שמתמחה בפציעות ושיקום בעזרת ספורט או משהו כזה אמר לי ככה:
הוא פתר את הכאבים שלו ע"י דיקור סיני, והוא המליץ על זה ממש.
חוץ מזה, הוא אמר לעשות תרגילים של פילאטיס (מבירורים באתרים מצאתי מתיחת חתול, סופרמן, ועוד כמה תרגילים שברחו לי כרגע) רק התחלתי לנסות את העסק, נראה מה יהיה.
דבר אחרון שהוא מאוד המליץ עליו: שחיית גב. ביררתי על הטכניקה והייתי בבריכה איזה 4 פעמים. בכללי, ההרגשה בזמן השחייה וכמה שעות אחריה ממש טובה(בזמן השהייה במים ו20 דקות אחרי היציאה בכלל אין כאבים, למרות שהם חוזרים אחרי זה)
בכל מקרה אני אנסה אורטופד נוסף כי הקודם היה קצת משוגע ותמיד טוב לשמוע חו"ד נוספת.
מה איתך?
אני אשמח אם תעדכן אחרי שתלך לאורטופד נוסף.
הכל פלסבו.