אחר תמונה שלי ..

מהההההההההההההה!!!!!!!!!!!! והבן אדם הזה על סייקל??????? אוי ווי איזמיר לאן הגענו?!
לחברה שלי יש יותר מסת שריר.

s85.gif
כן כן אשכנזי

• פותח/ת השרשור
חחח ת'מדבר יותר מהגובה ש'ך .. בוא תעלה תמונה שלך .. אני מת על אלו שיושבים מאחורי המסך ומדברים.
שמעתי מספיק תגובות על החבר'ה שיושבים מאחורי הפורום הזה ומדברים. ודווקא זה מה שהצחיק אותי ..
אז במקום לזיין ת'שכל על זה שחברה שלך (הכנראה רחבת מימדים) גדולה ממני במסת שריר, תעלה תמונה שלך ונראה במה מדובר ..
ובמקום למחוק ת'תגובה שלי או לתת באן, תהיה גבר שנראה רק כולנו במה מדובר ..

חחח ת'מדבר יותר מהגובה ש'ך .. בוא תעלה תמונה שלך .. אני מת על אלו שיושבים מאחורי המסך ומדברים.
שמעתי מספיק תגובות על החבר'ה שיושבים מאחורי הפורום הזה ומדברים. ודווקא זה מה שהצחיק אותי ..
אז במקום לזיין ת'שכל על זה שחברה שלך (הכנראה רחבת מימדים) גדולה ממני במסת שריר, תעלה תמונה שלך ונראה במה מדובר ..
ובמקום למחוק ת'תגובה שלי או לתת באן, תהיה גבר שנראה רק כולנו במה מדובר ..

קבל -

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=3114

עדי,
חבל שאתה מתנשא.

אתה עושה צחוק? הבאת פה תמונה מלפני שנתיים אם אני לא טועה...זותומרת אני מניח שבן אדם
על סייקל יכול להעלות קילוגרמים רבים של שריר בתקופה כזאת ארוכה.

צחוק אני בטוח לא עושה.
מר חיים הפנה לחפש בפורום.

יש לי בסיס סביר להניח שאתה טועה - אני מצטט מהשרשור:

"התחלתי סייקל לפני שבוע של
1-8 100מ"ג טסט פרופ EOD
1-8 125מ"ג מסטרון EOD
2-8 T3 בפרמידה עד למינון של 100מק"ג ביחד עם קלן (קלן למשך שבועיים כן שבועיים לא)
2-8 אנבאר 50מ"ג ליום.."

כנראה שזה לא הסייקל הראשון שלו.

מה שכן , עדי יכול להגיב בעצמו.

מה העתקת לפה את רשימת המכולת הזאת...זה לא אומר לי כלום.
התכוונתי לזה שאם הפנית לתמונה הזו כרפרנס לכך שעדי נראה באופן מסוים, אז העובדה שעברו מאז שנתיים
ובנוסף מדובר במישהו שמשתמש בחומרים אנבוליים גורמת לרפרנס הזה להיות לא רלוונטי. אלא אם אתה טוען שאחרי הסייקל הראשון כבר לא עולים יותר? (אני באמת לא מבין בנושא הזה)

מה העתקת לפה את רשימת המכולת הזאת...זה לא אומר לי כלום.
התכוונתי לזה שאם הפנית לתמונה הזו כרפרנס לכך שעדי נראה באופן מסוים, אז העובדה שעברו מאז שנתיים
ובנוסף מדובר במישהו שמשתמש בחומרים אנבוליים גורמת לרפרנס הזה להיות לא רלוונטי. אלא אם אתה טוען שאחרי הסייקל הראשון כבר לא עולים יותר? (אני באמת לא מבין בנושא הזה)

:🙁
אני לא טוען כלום , רק משער.
אתה זה שטוען טענות - "לרפרנס הזה להיות לא רלוונטי".

אני רק מביא את "תוצאות החיפוש בפורום" , שהפנו אותנו אליהם.
אם יש תוצאות אחרות, כנראה שאני צריך לשפר את יכולת החיפוש שלי.

אני לא יודע איך עדי נראה היום, אני בהחלט אשמח להיות מופתע לטובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית