הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי קריאטין

Extreme-

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
הי הגעתי לדעתי למשקלים נחמדים בשבילי בסקוואט בדדליפט ובשאר,אני כבר בקושי מתאושש וזה דופק את האימונים אני חסר אנרגיה בזמן האחרון ובסוף זה לא מוטמינים או משהו פשוט אני אני לא מצליח להתאושש למרות שאני אוכל 3500 קלוריות ויושן 9-10 שעות ביום(הרוב 9) ,חשבתי לקחת את הקריאטין הזה http://www.vitaminglobal.co.il/micr...424-c-96_113.html?language=he&countries_id=20

עכשיו לגבי הקריאטין:
זה בסדר לגיל שלי ?
אמורים לקחת העמסה בהתחלה(20 גרם ביום) או 5 גרם למה זה חבילה קטנה.?
כמה מים צריך לשתות ביום ?

לא אמרת בן כמה אתה..
-הייתי ממליץ לך על הקריאטין ניצר בסט 500 גרם הם מאוד אמינים ואחלה חומר(מנסיון)
-אתה לא חייב לעשות העמסה אפשר גם 5 גרם ביום אני עשיתי העמסה
-לשתות באיזור 3-4 ליטר
-בכללי על הקיריאטין זה אחלה התאוששות נותן קצת חוזק באימון ..אם אף פעם לא לקחת ממולץ אחי
רק טיפ קטן תקנה מחברה מכורת ולא סתם..

• פותח/ת השרשור
הא נכון שכחתי,אני בן 15.5 ,רגע איטראקטיב חברה לא מוכרת?מפרסמים אותה פה הרבה וגם השקית הזאת של ה360 גרם זה 70 שקל כולה ועוד יש את ההנחה של ה10% כגולש LBS זה לא משתלם וגם החברה הזאת מוכרת לא?

לא חושב שהייתי בגילך מתחיל להתשמש בקריאטין. למרות שיש במכון חברה בגילך פלוס מיוס שכן לוקחים.

אולי באבקת חלבון\גיינר להשלמת התזונה.

אנשים עם שכל נורמלי מחפשים סיבה להתחיל להשתמש בתוספים שאולי הם לא צריכים. ולא מחפשים אם אין סיבה להתחיל להשתמש במשהו שאולי הם לא צריכים.

אתה שוקל 70 קילו סה"כ והמשקלים שלך נמוכים. אין שום פרט במקרה שלך כמתאמן שיהווה תירוץ או סיבה לקחת קריאטין.

אם בא לך בכל זאת תיקח ולבריאות רק תפסיק לחפור כאן. ותתחיל להשתמש באפשרות החיפוש לחלק מהשאלות ששאלת כאן יש תשובה במאמרים בפורטל וגם בנושאים קודמים שעדיין נמצאים בדף הראשון או השני של תת-הפורום הזה.

מקווה שיתחילו מתישהו לנעול נושאים שמתעלמים מחיפוש.

• פותח/ת השרשור
אני לא בגיל שלך ואני לא במשקל שלך אז בשבילך המשקלי עבודי נמוכים ,שוב אמרתי בשבילי המשקלים האלה די בסדר ,אני כבר לא מצליח להתאושש זה לא סיבה מספיק טובה לקחת את זה?מה אם התשובה זה להוסיף אוכל אז הוספתי,אני יושן בגג 10 שעות יותר מזה אני לא נרדם,וכולה שאלתי אם זה בסדר לגיל שלי יכלתה להביא קישור לפורטל למה ישר להגיב ככה.

אני לא בגיל שלך ואני לא במשקל שלך אז בשבילך המשקלי עבודי נמוכים ,שוב אמרתי בשבילי המשקלים האלה די בסדר ,אני כבר לא מצליח להתאושש זה לא סיבה מספיק טובה לקחת את זה?מה אם התשובה זה להוסיף אוכל אז הוספתי,אני יושן בגג 10 שעות יותר מזה אני לא נרדם,וכולה שאלתי אם זה בסדר לגיל שלי יכלתה להביא קישור לפורטל למה ישר להגיב ככה.

המשקלי עבודה שלך נמוכים נקודה. זה לא משהו סובייקטיבי. ואם אתה אוכל 3500 קלוריות כל יום אני חומוס.

וכולה אמרתי לך לחשוב לפני שאתה מתלהב מקריאטין יכולת ללכת בעצמך לפורטל למה ישר להגיב ככה.

• פותח/ת השרשור
למה זה נשמע לא אמין?מי אמר כל יום?אמרתי בין 3000 ל3500 לא 3500 קבוע,בסדר חשבתי על זה כמה פעמים ,תאכלס תגיד לי אתה מה אתה הייתה עושה עם אתה עדיין לא מצליח להתאושש,הוספתה אוכל אתה יושן כמו שצריך ?ואין שום דבר בקילוגרם על קריאטין עכשיו עברתי עמוד עמוד.

יש לך כגולש LBS 10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב בכל הארץ
אתה יכול לשקול שימוש בקריאטין אינטראקטיב וגיינר ממותה אינטראקטיב כדי לסייע לך להתחזק ולעלות במשקל

• פותח/ת השרשור
שוב סליחה שאני חופר אבל זה חשוב לי לפני הקנייה ורק אחד ענה לי ואם אפשר לעוד חוות דעת עם זה בסדר להשתמש בגיל שלי.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה להתערב על קריאטין חדש שיש?

חח אחי איך לקחתה את זה רציני חשבתי שבהתחלה זה מדובר רק על קריאטין יעני עכשיו MOO הביא את הקישור בסדר קורא שהתלבלתי.
אין בעיה קריאטין מונו (הרגיל)
פורמולות עם ממריצים לא הייתי ממליץ, וגם רשום על האריזה שלהן בד"כ מגיל 18

עם הקריאטין של אינטראקטיב אין בעיה בכלל ואתה יכול לצרוך אותו בלב שקט

http://www.kilogram.co.il/1460/תוספי-תזונה-חלק-א/

http://www.kilogram.co.il/1514/תוספי-תזונה-חלק-ב/

תודה אחי =]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית