הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה סיום תקופת מסה על 108 קילו , תמונות

• פותח/ת השרשור Wrath
  • פורסם בתאריך
תראה זה גם תלוי בגנטיקה בתזונה ובאימונים, הבחור עלה "15" ק''ג שריר יחד עם איזה 18 קילו שומן..
אם אתה בולס כל היום,ומתאמן טוב בהתאם זה דיי הגיוני.

מה אתה עצבני? בסה"כ עלית יפה מאוד וכל הכבוד לך...שינוי טוב מאוד בשנה
תחטב - כמו שאמרתי לפי דעתי לכיוון ה 95 ומשם תזרום...

• פותח/ת השרשור
olte4mkhjdwz.jpg

dy1mta1nuton.jpg

זה מהיום

uv0mozk4ddnj.jpg

זה מלפני שנה וקצת ,טוב שלא עשיתם ממני אחד שעלה 30 אחוז שומן ו0 אחוז שריר

נערך לאחרונה:
אני עם דני בקטע הזה. 10 קילו שריר זה המון. כל החברה שעושים SS בפורומים בחול ומדווחים על מספרים כאלה, לבריאות. התמונות מראות מציאות אחרת. אותה הדבר עם הבחור הזה מהפורום של ריפ, זאק. מספרים אפשר לכתוב כמה שאפשר, 10, 15 20 קילו, למה לא.

פותח האשכול, מה זה משנה אחוז שומן? תתחיל חיטוב כמו שצריך לפי המדריך בפורטל, תחזור מסה הבאה עם יותר ידע ותצליח לעלות יותר נקי מהפעם, תגיע למשקלי עבודה גבוהים ( כי נראה לי שיש לך פוטנציאל בזה)....

בהצלחה!!!

• פותח/ת השרשור
בתכנית איי בי סי קלאסית , ( לא קצת חזרות בכל סט ) , שאלתי אנשים שמבינים בנוגע לתכנית האס אס ומה שאמרו לי זה שזה דופק את המפרקים , סיכון גבוה לפציעה ושזו תכנית שמתאימה יותר לאנשים שלוקחים תוספים וכאלה , ואני אוכל רק אוכל רגיל בלי אבקות ותוספים וכל זה .. , אני כבר עוד מעט שבועיים בחיטוב , קיצצתי פחמימות , העלתי חלבונים , נרד בעזרת השם לסביבות ה14% שומן כי לדעתי זה הכי יפה ואז נעשה מסה עם כמה שפחות להעלות באחוזי שומן ואני גם ישמור על כושר שם ריצות בזמן המסה הזאת כי אני רוצה להיות מוכן ליום סיירות

בתכנית איי בי סי קלאסית , ( לא קצת חזרות בכל סט ) , שאלתי אנשים שמבינים בנוגע לתכנית האס אס ומה שאמרו לי זה שזה דופק את המפרקים , סיכון גבוה לפציעה ושזו תכנית שמתאימה יותר לאנשים שלוקחים תוספים וכאלה , ואני אוכל רק אוכל רגיל בלי אבקות ותוספים וכל זה .. , אני כבר עוד מעט שבועיים בחיטוב , קיצצתי פחמימות , העלתי חלבונים , נרד בעזרת השם לסביבות ה14% שומן כי לדעתי זה הכי יפה ואז נעשה מסה עם כמה שפחות להעלות באחוזי שומן ואני גם ישמור על כושר שם ריצות בזמן המסה הזאת כי אני רוצה להיות מוכן ליום סיירות

😵

תפסיקו לתקוע לכל אחד SS בתחת
יש תכניות אחרות מאוד יפות שאפשר להתקדם בהם
SS לא תתאים לו בתקופה הזאת ( חיטוב) וגם נראה לי שלא במסה הבאה אם הוא יעשה את החיטוב כמו שצריך ולא ירד יותר מדי במשקלים.

תפסיקו לתקוע לכל אחד SS בתחת
יש תכניות אחרות מאוד יפות שאפשר להתקדם בהם
SS לא תתאים לו בתקופה הזאת ( חיטוב) וגם נראה לי שלא במסה הבאה אם הוא יעשה את החיטוב כמו שצריך ולא ירד יותר מדי במשקלים.
היא מתאימה גם במשקלים שלו עכשיו.

בחיים שלך על תעשה SS תיהיה שמן עוד יותר מעכשיו
אני ילמד אותך להעלות במשקלים גם ב ABCD כמו שאני עושה דבר איתי בפייס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית