הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום תקופת מסה על 108 קילו , תמונות

• פותח/ת השרשור Wrath
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור

ככה נראתי 37 קילו פחות בערך , לפני שבוע התחלתי חיטוב , אתה יכול לתת לי בבקשה קישור לתוכנית אימונים שמתאימה לשלב שאני נמצא בו ? תודה

עלית 40 קילו בשנה בערך. ואתה רוצה לומר לי שהעלית מ15 א.ש ל18 א.ש - כלומר ~4 קילו של שומן?

מתמטיקה זה לא הצד החזק שלך, אה?
10.02 = 70*0.15 - 0.19 * 108

בהתחשב בכך שאפילו זה נשגב מבינתך, לא נראה לי שאתה בעמדה לייעץ לאנשים בנוגע לכל נושא שהוא.

מתמטיקה זה לא הצד החזק שלך, אה?
10.02 = 70*0.15 - 0.19 * 108

בהתחשב בכך שאפילו זה נשגב מבינתך, לא נראה לי שאתה בעמדה לייעץ לאנשים בנוגע לכל נושא שהוא.

אני מציע שאת התיסכולים שלך תוציא במקום אחר הרחק ממני.

נכון התבלבלתי אבל רציתי להעביר נק' מסוימת לגבי הערכה של א.ש. והעליה מוגזמת.

ככה נראתי 37 קילו פחות בערך , לפני שבוע התחלתי חיטוב , אתה יכול לתת לי בבקשה קישור לתוכנית אימונים שמתאימה לשלב שאני נמצא בו ? תודה

יש לך אפשרויות לFBW או הליניארית.

http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

התוכנית הליניארית היא תוכנית בדגש על כוח אבל בהחלט מתאימה לחיטוב. (נפח סביר) ויש תרגילי עזר.

גם FBW מתאימה

• פותח/ת השרשור
ממש מבלבל כל העניין הזה , מצד אחד האימונים בחיטוב אמורים להיות על דופק גבוה , הפסקות קצרות והרבה חזרות ? מצד שני גם תכנית עם דגש על כוח מתאימה , התבלבלתי לגמרי אין לי מושג באיזו תכנית לעבוד

במאזן קלורי שלילי - כדאי לעבוד בעצימות - ולא בנפח.

התוכנית ליניארית (מדקאו) מתאימה ממש לחיטוב בייחוד לשמירה על משקלי עבודה קיימים ואולי במקרה שלך גם להתקדם במשקלי העבודה.

זאת לא התוכנית היחידה לחיטוב ויש כמה מומלצות.

כמו ביתר תוכניתו הכוח הדגש שם הוא עם תרגילים בסיסיים.

• פותח/ת השרשור
בקשר למשקלי עבודה , אני לא עובד לפי השיטות שיש פה , לפי התוכניות שאנשים מפרסמים פה הם עושים ממש קצת חזרות , אני עושה גם בסט אחרון מעל מעל 7-8 , סך הכול עדיף לעלות במשקל ולעשות קצת חזרות? כי הבנתי שככל שעושים פחות חזרות ויש ממש עומס בקצת חזרות האלה יש יותר סיכויים לפציעה (?)

בקשר למשקלי עבודה , אני לא עובד לפי השיטות שיש פה , לפי התוכניות שאנשים מפרסמים פה הם עושים ממש קצת חזרות , אני עושה גם בסט אחרון מעל מעל 7-8 , סך הכול עדיף לעלות במשקל ולעשות קצת חזרות? כי הבנתי שככל שעושים פחות חזרות ויש ממש עומס בקצת חזרות האלה יש יותר סיכויים לפציעה (?)

ממליץ לך לעבור על המאמרים בפורטל, יעשה קצת סדר בבלגאן.

אין צורך לבצע הרבה חזרות. להיפך להגדיל\לשמור על עצימות זה "שומר" על שריר בחיטוב.

האנשים פה לא מפרסמים תוכניות - לוקחים אותם מאנשים אחרים שמפרסמים - אנשים שמבינים עניין (מרק,גלן,ביל).

108 קילו לגיל 17 זה מצוין!
אבל עם כזאת כמות של שריר שאתה טוען
אמורה להיות אחריות גדולה (זאת דעת הפורום,ודעתי גם כן)
לא יתכן שאתה תלחץ 80 קילו שזה אפילו לא 0.80 ממשקל גופך,זה ממש קצת.
תעלה תמונה של רגליים.
אני מקווה מאוד שהתכוונת 80 בכל צד שזה יוצא 180,וזה זה כבר הגיוני יותר

---------- התגובה התווספה ב 01:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:43 ----------

ראיתי כרגע את התמונה שהעלית,נראה באמת 20 % שומן.ועלייה כזאת היא מכובדת,אתה תיראה טוב לדעתי אחרי חיטוב אבל לא כמו שציפית.

אבל שוב,אתה מאוד חלש יחסית למשקל שלך.

זה סביר, זה בערך 105 ק"ג לחמישייה, יש לו משקל גוף לבנצ'.
בכל מקרה אתה צריך לשנות את קו המחשבה שלך. אתה סגור בפינה של עצמך שכל מה שמאמני הכושר ושאר המקרקסים במכון אמרו לך כל השנים שצריך לפצל ל 5 אימונים בשבוע ולעשות 25 סטים באימון עם 8-12 חזרות זה "מסה" ו 15-20 חזרות זה "חיטוב" - שבור את זה, לא קיים, לא יעיל, וביזבוז זמן טוטאלי.
אם אתה רוצה להתקדם באמת, תנסה דברים חדשים, הדברים שמוןלייט ממליץ לך ותראה את השינויים לטווח הרחוק. אתה צריך לשבור את קו המחשבה ולתת לזה לזרום במשך כמה חודשים. הרבה אנשים מתחילים לעשות את מה שמייעצים להם כאן באתר ואחרי שבועיים בגלל שהם לא מרגישים שהם "מתאמצים" באימון כי זה "רק" 5 חזרות ו"רק" 10 סטים באימון הם זורקים הכל וחוזרים לנקודת ההתחלה שהם היו בה.
הבעיה בתוכניות שמייעצים לך כאן, שרק אחרי 3-4 שבועות מתחילים באמת להתאמן ומתחיל להיות קשה. כדי באמת להתחזק ולגדול נדרש לעשות עומס פרוגרסיבי לאורך זמן ולא להתחיל ישר להרים 500 קילו ל 20 חזרות, נדרש לבנות את זה ולמתאמן הטבעי זה לוקח זמן ונדרשת סבלנות.
מעט האנשים שחוו סיום של תוכנית כמו SS ויכולים לתאר דברים כמו: התפוצצות של נימים בעינים, 3 סטים של סקוואט בשעה כי קשה להתאושש, הליכה של "דפקו אותי בתחת" הביתה אחרי אימון שכזה, סחרחורות, הקאות ומה לא - דברים שאנשים שמתאמנים בנפח (של בילדרים, לא קרוספיט) לעולם לא חוו וכנראה שלעולם לא יחוו.

107 קילו על 18 אחוז? זאת אומרת אתה מוריד 10 אחוז ואתה 97 קילו באחוז שומן תחרותי יפה!
חחחחח ספיר אני אוהב אותך אבל חאלס להיות עקשן אתה 26 אחוז שומן לפחות אם אתה לא מאמין פה לאנשים
אתה תגלה את זה על הדרך הקשה-אחרי חיטוב שתשאר 78 קילו -80 על 10 אחוז... אני לא בה לצאת עליך או משהו גם אני הייתי עקשן כזה
והתבאסתי
עצה שלי למסה הבאה שמור על תזונה

108 קילו לגיל 17 זה מצוין!
אבל עם כזאת כמות של שריר שאתה טוען
אמורה להיות אחריות גדולה (זאת דעת הפורום,ודעתי גם כן)
לא יתכן שאתה תלחץ 80 קילו שזה אפילו לא 0.80 ממשקל גופך,זה ממש קצת.
תעלה תמונה של רגליים.
אני מקווה מאוד שהתכוונת 80 בכל צד שזה יוצא 180,וזה זה כבר הגיוני יותר

---------- התגובה התווספה ב 01:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:43 ----------

ראיתי כרגע את התמונה שהעלית,נראה באמת 20 % שומן.ועלייה כזאת היא מכובדת,אתה תיראה טוב לדעתי אחרי חיטוב אבל לא כמו שציפית.

אבל שוב,אתה מאוד חלש יחסית למשקל שלך.

זה בדיוק הקטע, הוא לא חלש כ"כ יחסית למסה השריר האמיתית שלו. אני לא מנסה לפגוע אבל הוא הרבה מעבר ל20 א.ש, יש לבן אדם 25-26 א.ש.

אני באמת מקווה שהוא ישנה גישה בנושא אימונים ותזונה יתחיל להרים כבד עם תוכנית כוח עצימה ומסודת, בחיטוב. והקפדה על תזונה.

זה בדיוק הקטע, הוא לא חלש כ"כ יחסית למסה השריר האמיתית שלו. אני לא מנסה לפגוע אבל הוא הרבה מעבר ל20 א.ש, יש לבן אדם 25-26 א.ש.

אני באמת מקווה שהוא ישנה גישה בנושא אימונים ותזונה יתחיל להרים כבד עם תוכנית כוח עצימה ומסודת, בחיטוב. והקפדה על תזונה.
אתה באמת מביא לזה:
http://up351.siz.co.il/up1/tgdy1xnlclmn.jpg

25% שומן?

הייתי מביא לפי התמונה הזו 18% ואם התאורה מטעה והזווית לא באלכסון של העין אז גג 20%.

כן (ואני לא היחידי באשכול). זו הערכה גסה יכול להיות שהוא גם קצת פחות מ25 אבל לא הרבה פחות ובטח מעל רף ה20. בנוסף אל תשכח שהבאדם עלה 40 קילו בשנה. ואני די מאמין שלא עבד נכון הוסיף מסת שריר משמעותית.

מתאמן איתי אדם סביב ה25 א.ש. גם מדוד בקליפר עם מבנה מאוד דומה לשלו (ובלי איזה כרס)

ההתעקשות שלי פה - היא לא במטרה לפגוע בבחור. אלה לנסות לשפר ולחזיר לקרקע.

http://up351.siz.co.il/up1/ykmtz21jyuyu.jpg

אני לא מבין מה אתה רואה בדיוק בתמונה כשהוא עם חולצה חוץ מידיים...
הוא אכן עלה 40 ק"ג בשנה אבל אל תשכח שהוא בן 16 ועדיין גובהה וגודל.
נגיד שתאורטית הוא עלה 15 ק"ג שריר בשנה, עוד 5-8 ק"ג נוזלים זה משאיר אותו עם 17 ק"ג תאורטית של שומן (עלייה). בהנחה שהוא לא עלה בגובה בזמן הזה.
נגיד שהוא היה 14% על 70 ק"ג זה 10 ק"ג שומן לערך + נגיד 15 ק"ג של שומן שיש לו כרגע זה 25 ק"ג של שומן. מתוך 107 ק"ג של מסת גוף יש לו באזור ה 24% שומן (שוב הכל תאורטי וממש לא מדוייק).
בכל מקרה לפי התמונה האחרונה זה ממש לא נראה 20%+, יכול להיות שהתאורה מטעה, הזווית של הצילום ועוד הרבה דברים אחרים.
המסקנה היא שאני לא חושב שזה משנה, שיעשה חיטוב, ירד 10-15 ק"ג ויראה איך הוא ממשיך משם.

זה באמת לא משנה והכל בהנחה שהוא יתאמן כמו שצריך. הגיל מתאים ועם שמירה תזונתית נכונה אין ספק שהוא יכול להגיע לתוצאות יפות.

אני לא מבין מה אתה רואה בדיוק בתמונה כשהוא עם חולצה חוץ מידיים...
הוא אכן עלה 40 ק"ג בשנה אבל אל תשכח שהוא בן 16 ועדיין גובהה וגודל.
נגיד שתאורטית הוא עלה 15 ק"ג שריר בשנה, עוד 5-8 ק"ג נוזלים זה משאיר אותו עם 17 ק"ג תאורטית של שומן (עלייה). בהנחה שהוא לא עלה בגובה בזמן הזה.
נגיד שהוא היה 14% על 70 ק"ג זה 10 ק"ג שומן לערך + נגיד 15 ק"ג של שומן שיש לו כרגע זה 25 ק"ג של שומן. מתוך 107 ק"ג של מסת גוף יש לו באזור ה 24% שומן (שוב הכל תאורטי וממש לא מדוייק).
בכל מקרה לפי התמונה האחרונה זה ממש לא נראה 20%+, יכול להיות שהתאורה מטעה, הזווית של הצילום ועוד הרבה דברים אחרים.
המסקנה היא שאני לא חושב שזה משנה, שיעשה חיטוב, ירד 10-15 ק"ג ויראה איך הוא ממשיך משם.
15 קילו שריר בשנה? באיזה סרט אתה חיי?
אתה יודע מזה 15 קילו שריר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית