הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלתי סייקל של ud2

mik2211

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
1
47
0
אז ככה חברה התחלתי סייקל של ud2 עושה הכל לפי הספר!

גובה - 1.77

משקל - 95

היקף יד - 39.5

בינתיים עברתי שבוע ראשון בהצלחה אני עובד רוב היום אז ככה שאני לא מרגיש תחושת רעב.
אבל מוזר מאוד בארבע ימים של הריקון עשיתי כמובן אירובי הגעתי ל120 דקות הורדתי 3 וחצי קילו כמובן שרובם נוזלים.. אבל אחרי העמסה עליתי 4 קילו אני יודע שזה גם נוזלים אבל אני כבר בשבוע השני כרגע בריקון עברו יומיים מהעמסה, עשיתי היום אירובי של 60 דקות ועדיין אני שוקל 94 לא מובן כאילו במקום להרזות אני משמין??????????

דרך אגב התפריט שלי בריקון זה 1200 קלוריות, עשיתי את העמסה אכלתי כ600 גרם פחמימה קרוב ל5000 קלוריות
שתיתי כמו שכתוב הרבה מים התנפחתי מאוד. ולא אהבתי את המראה שלי ביום שאחרי זה הייתי מלא בנוזלים וניראה כאילו השמנתי עוד 10 קילו 😵
אבל מה שכן אהבתי שיום אחרי העמסה היה אימון כח והרמתי משקלים מכובדים מאוד:161bd:

קראת את הספר או את המאמר המקוצר שמסתובב פה?

אם אני לא טועה צריך בהעמסה:
פחמימות = משקל גוף בק"ג כפול 12-16
לא סגור על זה אבל..

בהצלחה עם המוות הזה... תעבור על הלוג של Beitarist..

אם אתה 95 קילו אני מנחש שהאחוז שומן שלך גבוה מ 12-13 לא?
אם אתה מעל 13% אין שום צורך לעשות UD2...אתה כמעט ולא תרד וסתם תסבול...

בכל מקרה במקרה שאתה כן באחוזי שומן האלה אני ממליץ לך לנסות להעמיס פחות קלוריות
כתבת שהעמסת 600 פחמימה (שזה בסדר -זה יוצא 2400 קלוריות) ו 5000 קלוריות סך הכל ,מה שאומר שאכלת עוד המון ושומן...בהעמסה לא כדאי לאכול שומן כמעט

תנסה העמסה הבאה לאכול 600-800 פחמימה ופחות מ 4000 קלוריות

• פותח/ת השרשור
כן אני מעל 13 אחוז שומן אני מאמין שאני איזה 16.
רציתי לנסות את התוכנית הזאת כדי לראות אם הגוף שלי מגיב טוב אליה זאת אומרת שאני יורד במשקל די מהר ושומר על מסת שריר כמה שאפשר ..

אולי אתה מפספס את הפואנטה קצת.

המטרה של התוכנית זה לחטב כשאתה נמצא באחוזי שומן יותר נמוכים, שבהם קשה לשמר שריר בתהליך..
אין לי ספק שאתה תגיב לתוכנית טוב עכשיו כי אתה תגיב גם לתוכניות חיטוב בפורטל. שמור את המזוכיזם ל<13% כמו שנאמר..
בלוג שהמלצתי לך לעבור עליו, של beitarist, הוא מחלק את החיטוב לשני חלקים, אחד רגיל והשני UD2. ממליץ לך לעשות אותו דבר אם אתה מתעקש לנסות UD.

תעשה חיטוב רגיל
במיוחד על 16% יש לך טונה נוזלים שלא יצאו ב 5 ימים
כשתרד ל 10-12% אם בא לך תעבור לUD2

עכשיו זה בזבוז זמן לדעתי

דרך אגב אתה צורך את כל תוספי המזון שלייל ממליץ ?

• פותח/ת השרשור
ברור!!

6 טבליות אומגה 3,חלבון משלוב קזאין (syntrax של m5 ) , אמינו - hmb וכמובן קפאין 2 כדורים אחד בבוקר ואחד לפני האימון ועומד להתחיל עם אפדרין אבל מחכה שזה יגיע...

אין צורך ב UD2 על האחוז שומן שלך ולפי מה שאתה מתאר אתה גם עושה את זה לא נכון בכלל. תעזוב אותך מ UD2 תלמד לבצע חיטוב רגיל ותגיע לתוצאות טובות. ככה גם תכיר את הגוף שלך ולמה אתה מגיב טוב יותר או פחות. כשתגיע לאזור ה 10% ותרצה לרדת יותר אז שווה לשקול UD2 למרות שאני עדיין חושב שאם אין צורך להרדת מהר למטרה מסויימת זה ביזבוז זמן ועצבים כי אי אפשר להחזיק את זה לאורך זמן. UD2 זה טקטיקה נהדרת עם יש לך תחרות ואתה טיפה לא עומד בלוח זמנים שלך. אבל לבן אדם מן השורה זה ביזבוז זמן עצבים ואנרגיה. בלי שום תועלת.

• פותח/ת השרשור
עושה את זה לא נכון?
פרט נמק והסבר חחחחחחח

נ.ב (היום בבוקר שקלתי את עצמי אני 93 וחצי)

נערך לאחרונה:
עושה את זה לא נכון?
פרט נמק והסבר חחחחחחח

נ.ב (היום בבוקר שקלתי את עצמי אני 93 וחצי)

כי אחרי העמסה אתה לא אמור להראות נפוח ומלא מים ושמן. אלה מראה קשיח יבש ושריר מלא.

זה לא משנה את העובדה שאין לך שום סיבה לבצע UD2 על ה % שומן שלך כי זה לא יביא אותך לשום מקום. אני תמיד צוחק שאנשים מחפשים קיצורי דרך כדי להגיע למטרות שלהם ושמעו שיש דיאטות כאלו ואחרות "שעושות קסמים" אבל ביסוד בכלל לא יודעים לבצע דיאטה נכונה ומאונת שתביא אותם למטרה שלהם בטווח הרחוק. (אני לא מדבר עליך האופן אישי אלה בכלליות) UD2 ותכניות אחרות הם כלים מצויינים בזמנים מסויימים הם לא תכניות שאפשר להריץ לאורך זמן הם באות לשרת מטרה מסויימת. לא סתם ליל מציין שחור על גבי לבן שצריך ניסון בדיאטות "רגילות" ושהתכנית מיועדת לאנשים על 10% שומן ומטה. אתה לא בקטגוריה הזאת.

תמיד אותו תירוץ... "התחלתי אז אני לא יעצור עכשיו"

התחלתי סייקל ואני 50 קילו על 1.80, אבל התחלתי אז אני לא יפסיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית