הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Anabolic Diet

• פותח/ת השרשור KBHU
  • פורסם בתאריך

KBHU

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
32
64
0
רציתי לדעת אם ה- AD גורם לאגרסיה, כי בזמן האחרון אני די חסר סבלנות ועצבני.
דבר נוסף, מאז שהתחלתי את ה AD נהייתי חרמן יותר ממה שהייתי קודם, דבר שגורם לי להתגלח כל יום. נהיה לי יער של שיערות בחזה.

רציתי לדעת אם זה קשור ל-AD?

תודה לעוזרים, וכל מי שיהיה ציני לא להגיב בבקשה, רק צריך לדעת אם זה קשור איכשהוא ל-AD.

אני מבצע כרגע דיאטת AD במאזן שלילי ואני לא חווה את התופעות שתארת פה.

אולי אפילו להיפך טיפה סוג של אדישות ועייפות אחרי האימון (בהשוואה למאזן חיובי בתחושה אישית)

אבל אני די מניח שזה יותר מהגרעון ולא מה כמות פחמימה הקטנה בתפריט היומי.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל 2500 קלוריות בתפריט הזה, גירעון יוצא בערך 500-400 קלוריות ליום.
אני מרגיש יותר אנרגטי מתמיד ואפילו העלתי את המשקלים שלי באימונים.

שכחתי לציין שאני בן 17, אולי זה משפיע בצורה כזו בגיל כזה?
ועוד משהו ששכחתי לציין, בבדיקת דם רמות הטסטוסטרון שלי הן כמעט פי 2 מהנורמה, העלייה הזו גם קשורה ל AD או שזה ככה בגלל גיל ההתבגרות?

נערך לאחרונה:
אני בספק עם הדיאטה גורמה\גרמה לשינויים בנושא ההורמונלי. אבל פה אני לא בטוח ואני חושב שעדי\אלירן\משה אולי ידעו.

אבל דבר נוסף, לגבי המאזן הקלורי שלך. לפי הנתונים שלך הBMR שלך הוא כ2100 והRMR שלך 2500. ברור שזה לא מדויק ממספר סיבות.

אבל כשאמרת לי גירעון 400-500 איך חישבת את זה?

• פותח/ת השרשור
אני בספק עם הדיאטה גורמה\גרמה לשינויים בנושא ההורמונלי. אבל פה אני לא בטוח ואני חושב שעדי\אלירן\משה אולי ידעו.

אבל דבר נוסף, לגבי המאזן הקלורי שלך. לפי הנתונים שלך הBMR שלך הוא כ2100 והRMR שלך 2500. ברור שזה לא מדויק ממספר סיבות.

אבל כשאמרת לי גירעון 400-500 איך חישבת את זה?

4 פעמים בשבוע הולך עד לים וחוזר זה שעה בערך
ו 3 פעמים אימון משקולות בשבוע, אימון נפח קטן עצימות גבוה.

טוב אני זז לבית הספר :\ כשאחזור ניראה מה כתבת לי, תודה על העזרה.

עם רמות כאלו של טסט הייתי מרביץ במסה, למרות שזה לא כזה גבוה אם מתחשבים במינונים של מזריקים.
בכל מקרה, הינה כמה סיבות:
1. אתה אוכל כמות גבוהה כנראה של שומן = מעלה את הטסט (תאורתית)
2. אתה יכול להיות בשיא גיל ההתבגרות וכנראה גם בסיומו
3. יש לך בעיה בריאותית אחרת, סיכוי מאוד קלוש אבל כדאי להתייעץ עם גורם מוסמך בעניין.

• פותח/ת השרשור
עם רמות כאלו של טסט הייתי מרביץ במסה, למרות שזה לא כזה גבוה אם מתחשבים במינונים של מזריקים.
בכל מקרה, הינה כמה סיבות:
1. אתה אוכל כמות גבוהה כנראה של שומן = מעלה את הטסט (תאורתית)
2. אתה יכול להיות בשיא גיל ההתבגרות וכנראה גם בסיומו
3. יש לך בעיה בריאותית אחרת, סיכוי מאוד קלוש אבל כדאי להתייעץ עם גורם מוסמך בעניין.

טוב תודה, אפשר לנעול 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית