הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בזמן הסקוואט

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
טוב אז חזרתי להתאמן בחדר כושר (מאמן שם אז יש מנוי חינם אז למה לא) ויש ראק אז אפשר לעשות סקוואטים.

בסקוואט אני עושה 3 סטים של 5 חזרות. כל אימון אני מנסה להוסיף משקל כלשהוא, תלוי בקושי. בכל מקרה, התחלתי להרגיש כאבים בגיד במפשעה ברגל ימין. אתם יודעים, ליד ה*** יש כמו גיד כזה. איפהשהוא באיזור שם כשאני יורד אני מרגיש כאב כמו של מתיחה. זה מפריע לי לרדת נמוך כדי לקבל את הבאונס לעליה, מה שגרם היום לאימון להיות קשה. אני לא יכול לרדת נמוך מספיק בגלל זה.
בתכלס, זה כאב כמו שאם עכשיו מישהו יעשה שפגט בכוח, יכאב לו שם לכמה ימים.

יש למישהו המלצה? מישהו מכיר פציעה כזו?

קרה לחבר שלי כשהתחיל סקוואטים.. כדאי לעשות את המתיחה שריפטו אוהב, לרדת לסקוואט ולדחוף ברכיים החוצה עם המרפקים...

היה לי כאב בחלק הפנימי של הירך קרוב למפשעה שבועיים שלושה לפני הרבה זמן - הכאב עבר עם הזמן. היו אימונים ששמתי בהתחלה משחת קירור-חימום לעמעום המתיחה\כאב.

האמת היא שגם לי היה את זה לפני איזה שבוע... בידיוק באותו מקום.. אני לא יודע אם זה קשור אבל מאז שהתחלתי להשקיע יותר במתיחות לפני האימון זה עבר

• פותח/ת השרשור
הבנתי. זה כנראה חוסר גמישות. כשאני עושה היי בר אין לי כאבים, כי יש פחות מתיחה במפשעה.
בכל מקרה תודה אני מניח שאני אסתדר לגבי זה, נעשה יותר מתיחות.

הכאב בחלק העליון או בחלק התחתון?
זה נשמע כמו שריר מקרבים מכווץ(נכנס לעצם הPUBIS)

אתה יכול לנסות למתוח את המקרבים אחרי כל אימון

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית