מה היה הקייס?ברגע שאתה מסכים עם איראן אני יכול להגיד "i rest my case"
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה היה הקייס?ברגע שאתה מסכים עם איראן אני יכול להגיד "i rest my case"
עזוב אחי, אתה ערבי, אני לא צריך לענות לך בכלל.
DMDaniel שייך לשמאל הקיצוני האנטישמי, אל תתייחס אליו
איך בכלל קבלת משתמש כבוד? צריך לתת לך משתמש נחות.
בטח אחד המנהלים השמאלניים האלה...
אחי, יש לי סוד בשבילך,
הוא לא ערבי.
אתה מנסה להעליב אותי במקום לענות לעניין. אני לא יודע מה המטרה שלך, אם המטרה שלך להעליב אותי, אז הנה נעלבתי? שמח?
זה עדיין לא משנה את עובדה שאם לא הייתי עכשיו ברמת הגולן כנראה שהיית תחת שלטון של מדינה איסלמית, אני לא יודע איזה הוכחה יותר טובה יש מאשר כול מלחמות ישראל.
לכול ליצנים שמחשבים אפסים, מספרים שליליים ואלה שהם אשפי לוגיסטיקה. גם למקרה שלכם הניצחונות שלנו בכול המלחמות האחרונות מראות שצה"ל הוא יותר מכמה אפסים. המרמור שלכם כנראה משפיע על היכולות חישוב האפסים המדהימות שלכם.
---------- התגובה התווספה ב 14:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:22 ----------
בוא נעשה עוד ניסוי מחשבתי. בוא נגיד שכול העמדות בבית וכולם לומדים בבית. אתה יודע כמה זמן לוקח לקפוץ מהבית לעמדות שלך? אתה יודע כמה זמן לוקח לסורים להפציץ את כול המפקדות שלך? בגלל שאתה לא יודע את זה למרות שאתה מנהיג ואסטרטג מדהים אני אספר לך שבזמן שלוקח לקפוץ לעמדות שלך הצבא הסורי יכול לחסל את הכול התשתית של צה"ל. אם אתה לא מבין את המשמעות של כוננות או מארב אז כדאי שלא תכתוב סתם דברים.
עזוב, אתה טיפש. ברגע שאתה מסכים עם איראני בנושא כלשהו, אבוד לך. למשל איראנים מסכימים שזה טוב לישון בלילה. אתה גם ישן בלילה ולכן I rest my banana.
והדגל בא להעיד את המחשבות של רוב תושבי המדינה. לא את המחשבות שלו.
והוא צדק. הרבה אנשים פה חושבים בצורה שלא הייתה מביישת את תומכי הנאצים.
אתה ממש טיפש, כבר אמרו לך את זה?
אולי הם עשו מפגש כמה חבר'ה והשתכרו במשך יומיים?
יותר גרוע. הם קיבלו חינוך חינם.