הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בלי נאמנות אין אזרחות

עזוב אחי, אתה ערבי, אני לא צריך לענות לך בכלל.

הממם כן נכון (לא...)! כל מוסלמי הוא ערבי כמו שכל ערבי הוא מוסלמי וכל מי שמתנגד להדרדרות לפשיזם במדינה הוא אנטישמי ושמאלני!

מזל שלא שלפתי את זהות הגזע הנעלה שלי. אחרת בעתיד אולי ידווחו אותי לשלטון וישללו לי את האזרחות.

איך בכלל קבלת משתמש כבוד? צריך לתת לך משתמש נחות.
בטח אחד המנהלים השמאלניים האלה...

איך בכלל קבלת משתמש כבוד? צריך לתת לך משתמש נחות.
בטח אחד המנהלים השמאלניים האלה...

מגיע לו משתמש כבוד הוא תורם לפורום מאוד ומראה ידע רב
אין קשר לזה שהוא ערבי בכלל ולא צריך להיות קשר
הציניות מוגזמת ומאוסה

בעצם אולי זה לא משנה?
את מי שונאים? ערבים? מוסלמים? דרוזים? כל מי שלא מדבר עברית? כל מי שמדבר ערבית? כל מי שלא עושה צבא?
לא יודע איך זה הולך.

אתה יכול לשנוא או לא לשנוא את מי שבא לך
לא כופים עליך כלום ובאמת הציניות מאוסה

עזוב, אתה טיפש. ברגע שאתה מסכים עם איראני בנושא כלשהו, אבוד לך. למשל איראנים מסכימים שזה טוב לישון בלילה. אתה גם ישן בלילה ולכן I rest my banana.

אתה מנסה להעליב אותי במקום לענות לעניין. אני לא יודע מה המטרה שלך, אם המטרה שלך להעליב אותי, אז הנה נעלבתי? שמח?
זה עדיין לא משנה את עובדה שאם לא הייתי עכשיו ברמת הגולן כנראה שהיית תחת שלטון של מדינה איסלמית, אני לא יודע איזה הוכחה יותר טובה יש מאשר כול מלחמות ישראל.

לכול ליצנים שמחשבים אפסים, מספרים שליליים ואלה שהם אשפי לוגיסטיקה. גם למקרה שלכם הניצחונות שלנו בכול המלחמות האחרונות מראות שצה"ל הוא יותר מכמה אפסים. המרמור שלכם כנראה משפיע על היכולות חישוב האפסים המדהימות שלכם.

---------- התגובה התווספה ב 14:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:22 ----------

בוא נעשה עוד ניסוי מחשבתי. בוא נגיד שכול העמדות בבית וכולם לומדים בבית. אתה יודע כמה זמן לוקח לקפוץ מהבית לעמדות שלך? אתה יודע כמה זמן לוקח לסורים להפציץ את כול המפקדות שלך? בגלל שאתה לא יודע את זה למרות שאתה מנהיג ואסטרטג מדהים אני אספר לך שבזמן שלוקח לקפוץ לעמדות שלך הצבא הסורי יכול לחסל את הכול התשתית של צה"ל. אם אתה לא מבין את המשמעות של כוננות או מארב אז כדאי שלא תכתוב סתם דברים.

אבל אנחנו מדברים על צבא מקצועי, ולא על מקרה של כולם בבית. או שאולי לא הבנת את זה עוד מהעמוד הראשון?
וללחוץ על כפתור של פצצת גרעין לא דורש יותר מבנאדם אחד....

אבל אם תעשה צבא מקצועי אף אחד לא יבוא לשרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עזוב, אתה טיפש. ברגע שאתה מסכים עם איראני בנושא כלשהו, אבוד לך. למשל איראנים מסכימים שזה טוב לישון בלילה. אתה גם ישן בלילה ולכן I rest my banana.

אתה ואיראן מגדירים את ישראל כממשיכה של גרמניה הנאצית, רק שהפעם הקורבנות הם הערבים

והדגל בא להעיד את המחשבות של רוב תושבי המדינה. לא את המחשבות שלו.
והוא צדק. הרבה אנשים פה חושבים בצורה שלא הייתה מביישת את תומכי הנאצים.

אולי הם עשו מפגש כמה חבר'ה והשתכרו במשך יומיים?

אתה טיפש כי אתה לא יכול להבדיל בין ביקורת על מהלכים גרועים של המדינה, לבין שנאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית