נק' מוניטין:
75
- 267
- 0
כל אחד הוא אגואיסט שחושב רק על עצמו, רק שיש כאלה שלא מוכנים להודות בזה.
ממש לא כל אחד
יש אנשים כמוני שחושבים גם על אחרים ודואגים לאחרים ולא חושבים רק על הטוב של עצמם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל אחד הוא אגואיסט שחושב רק על עצמו, רק שיש כאלה שלא מוכנים להודות בזה.
ממש לא כל אחד
יש אנשים כמוני שחושבים גם על אחרים ודואגים לאחרים ולא חושבים רק על הטוב של עצמם
אני לא בטוח שהבנתי, מרטין לוטר קינג לצורך העניין היה אגואיסט שחושב רק על עצמו ?
אוי, איזה אלטרואיזם טהור ונהדר. שכחתי שתחושת שליחות (דבר סובייקטיבי) עומד בסתירה ללהרוויח כסף. כנראה שרופאים הם סתם חזירים תאבי בצע, כי הם מרוויחים הרבה כסף, מינוס הקטע של לרפא אנשים.
חחחחחחח
אני מסכים איתך שבני אדם הם אינטרסנטים מטבעם, אבל בכ"ז יש אנשים עם חזון מסוים שלא פועלים רק לטובתם אלא לטובת אחרים 😃
אני רוצה להבין - ראשי ועדות הוראה שמדי סמסטר מפסיקים את הלימודים לאלפי סטודנטים, הם לשיטתך פאשיסטים?
כן, שמענו כבר כמה הצבא משכיל. היכרתי מספיק סא"לים ואל"מים שעושים תארים במכללות שהתנאי לקבלת התואר שם הוא עובי הארנק ובאזרחות לא הייתי נותן להם לנהל ועד בית.
עם מה אתה יוצא מהצבא, שאני אבין? 20K מענק שחרור ועוד 15K פיקדון? זה פחות משכר מינימום של 10 חודשים, לא כולל הטיפים.
חחחחחחח
אני מסכים איתך שבני אדם הם אינטרסנטים מטבעם, אבל בכ"ז יש אנשים עם חזון מסוים שלא פועלים רק לטובתם אלא לטובת אחרים 😃
גם כשאתה דואג לאנשים אחרים אתה עושה את זה לטובתך והמניע שלך הוא אנוכי.
זו הססמא שאני הכי שונא.
גורם לי צמרמורת כל פעם שאני שומע את זה.
עם מה אתה יוצא? בזבוז של 3 שנים ומענק שחרור שהיית יכול להרוויח ב3 חודשים באזרחות?
ממש לא,אני עוזר לאנשים ולא חושב על מה שזה יתן לי,אלא עוזר וזהו.
מה גם שהשאיפה שלי לטווח הרחוק מאוד זה להגיע לתואר שלישי בהנדסה כימית ואז להתחיל עם גנטיקה ותוך כדי לעבוד במכון מחקר של איידס.
לא בשביל הכסף ולא בגלל הפרסום,אלא כדי להציל אנשים מהמחלה הזו.
בואנה תניחו כבר לנוער.
ממש לא,אני עוזר לאנשים ולא חושב על מה שזה יתן לי,אלא עוזר וזהו.
מה גם שהשאיפה שלי לטווח הרחוק מאוד זה להגיע לתואר שלישי בהנדסה כימית ואז להתחיל עם גנטיקה ותוך כדי לעבוד במכון מחקר של איידס.
לא, כי האנשים שם ניסו נכשלו. אתה קובע מראש בלי שהם ניגשו לבחינות לתואר ראשון שהם לא מתאימים ללימודים.
כמה סא"לים ואל"מים אתה מכיר? הם קרביים? באיזה יחידה הם? תיהיה בטוח שכדי להיות קצין בדרגה גבוהה אתה צריך להוכיח את עצמך עד סרן זה לפי פז"ם, אחרי זה לפי יכולות וקידום.
אני לא אמרתי שהשכר בצבא יותר טוב מהאזרחות, אמרתי שהצבא לא זורק אותך לאזרחות בלי כלום אלה כן תומך בך שתוכל ללמוד ולא להתחיל מאפס.
אני אחד שאומר את דעתו. תנוח חביבי
איפה הייתה כאן דעה? בציווי להניח למישהו?
או בזה שאמרת לעידן שאתה לא מבין את המשפט הראשון? הייתי מצפה שמישהו בן 70 יהיה מספיק אינטלגנטי להבין שיש שם מילה מיותרת.
מה הפירוש של המשפט הראשון?
אם אתה רוצה לעסוק באיידס אתה לא צריך ללמוד הנדסה כימית ובטח שלא גנטיקה.ממש לא,אני עוזר לאנשים ולא חושב על מה שזה יתן לי,אלא עוזר וזהו.