עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי לא SS, אבל הוא צריך תוכנית כח כלשהיא בסיסית, אולי אפילו 5X5 פעמיים בשבוע, הבסיס זה החלק שחיוני לו כרגע (בהנחה והוא לא עשה תוכניות כח או דברים כאלה בעבר, ואני מנחש שהוא לא עשה)למה אתה ישר דוחף לו SS? תראה קודם באיזה מצב הוא, האם הוא מתחיל בכלל? כמה הוא חזק/חלש? שמן/רזה? האם הוא יכול להכניס תוכנית כזאת לחיים שלו (נניח בהנחה שהוא קיקבוקסר שמתאמן כמה פעמים בשבוע אתה באמת חושב שהוא יוכל להתואשש מSS?)?
אולי לא SS, אבל הוא צריך תוכנית כח כלשהיא בסיסית, אולי אפילו 5X5 פעמיים בשבוע, הבסיס זה החלק שחיוני לו כרגע (בהנחה והוא לא עשה תוכניות כח או דברים כאלה בעבר, ואני מנחש שהוא לא עשה)
לא חייב SS אבל גם זה יכול להיות טוב כי הוא משלב תרגילים של כוח מתפרץ..
בעיקרון אם אתה מתאמן בכול סוג של אומנות לחימה שמשלבת קרבות (לא היי קידו וכול השטויות האלה) הכי כדאי שאם כבר אתה רוצה להרים משקולות אז תעשה תוכנית של כוח. הדגש בכול מקרה צריך להיות על ספרינטים שעובדים בעיקר על כוח מתפרץ.
אתה יכול לחפש את שיטת האימון של BJ PENN (אני דיי בטוח שאתה יודע מי זה..חח) ותראה שמבחינת משקולות הוא עשה אימון של קרוספיט על מנת לעבוד על סיבולת ומבחינת כוח הוא עושה הרבה מאוד ספרינטים של 100-400 מטר.
ספרינטים עובדים על הרבה דברים (מי כמוך יודע) ובינהם כוח מתפרץ 😃
"תרגיל מתפרץ כולל תנועה שבה קצב פיתוח הכוח קרוב למרבי. תרגילים מתפרצים עשויים להיות דינמיים וסטטיים"
תרגיל כוח מתפרץ יכול להיות גם משקולות וגם ספרינט. אני חושב שבאימון משקולות אפשר להגיע יותר לכוח מתפרץ מירבי אבל אפשר גם באימון ספרינטים כי כמו שאני זוכר זה נחשב לאימון שהוא אנאירובי.
אם אני טועה אני אודה לך אם תתקן אותי.
אז במילים אחרות אתה אומר שספרינט לא עובד בכלל על כוח מתפרץ או במידה מועטה?
על מנת לשפר כוח מתפרץ הדבר היחיד שיכול לעזור לי זה אימוני משקולות ספציפיים?
PC בטווח של 1-3 חזרות נחשב לתרגיל כוח מתפרץ?