הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בניית תפריט לחיטוב למתחיל

• פותח/ת השרשור AviG
  • פורסם בתאריך

AviG

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן, שמי אבי. אני השתחררתי לא מזמן מהצבא ומזה חודשיים אני מתאמן בחדר כושר.
אז ככה, אני שואף עכשיו לחטב את הגוף שלי. אני מתאמן 3-4 פעמים בשבוע בחד"כ (תוכנית AB)
ואחרי כל אימון אני שוחה כחצי שעה בנוסף אני עושה אימון בטן אחרי כל אימון. אני שוקל כ70 ק"ג והגובה שלי הוא 173 ס"מ, הבעיה היא שיש לי טיפה בטן ו"צדדים" שאני מת להוריד.

הבעיה הגדולה שלי היא ה-תזונה. אני אוכל לא בצורה מסודרת וגם לא מעט שטויות.
אחרי חיפושים רבים באינטרנט לא הגעתי למשהו שעזר לי ממש להבין איך לעשות תוכנית תזונה נכונה.

אני רוצה בעצם לחטב את הגוף ולהוריד את הבטן.. בבקשה תעזרו לי למצוא תוכנית תזונה נכונה שתעזור לי להשיג את המטרות שלי. (יש לי המון מוטיבציה!!)

תודה רבה מראש, אבי

ממליץ לך על המאמר הזה, קראתי את רובו ובהחלט יש שם את מה שאתה מחפש.

כמו כן אימון בטן אחרי כל אימון, 3-4 פעמים בשבוע נשמע לי מעט מיותר, מספיק פעמיים אם לא פעם אחת אפילו.

רק אירובי (השחיה שאתה עושה) יוריד את השצים והבטן שלך וכמו כן אימון טוב בחדר כושר ותפריט נכון יאיצו את התהליך.

תקרא את המאמר, הוא יענה על רוב השאלות שלך.

• פותח/ת השרשור
קראתי את המאמר הזה כבר והגעתי לערכים של 125 דרם חלבון 35 גרם שומן ו150 גרם פחמימות
ליום וזה נראה לי כלום... בארוחה וחצי אני אוכל את כל זה... ועוד לקחתי הפחתה קלורית קטנה יחסית...
בגלל זה חשבתי אולי תוכלו להכווין אותי יותר נכון...
מה שהבנתי עד עכשיו זה שצריך ארוחה כל 3-4 שעות ושבכל אחרוחה יהיו את כל אבות המזון
ועוד דבר נוסף - אני לא מתכוון לקחת חלבונים או כדורים שונים אם זה משנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית