אוקי, אז היום הייתי אצל דיאטנית ספורט ניחשבת מאוד באזור המרכז..הבאתי לה את תוכנית האימונים שלי והסברתי לה שאני רוצה לעלות במסת השריר..משום מה אני מאוד מאוד סקפטית לגבי התשובות שלה והתפריט שהיא הביאה לי
נתונים:
משקל: 47
גובה: 1.49
אחוז שומן: 28
*יש לציין יחסית שאני רזה ולא שמנה ולא רוצה לרדת עוד במישקל..
תכנית האימונים שלי היא FBW, כשעה וחצי אימון משקולות..
*עשיתי בעבר הרבה דיאטות עלייה וירידה דראסטיות מאוד, היא אמרה לי שהאחוז שומן שלי מאוד גבוה וצריך להוריד וקצב חילוף החומרים שלי מאוד איטי כתוצאה מזה..
היא הביאה לי תפריט, ואמרה לי כמה דברים שאני רוצה להיתייעץ איתכם:
- היא אומרת שהתפריט הזה יעלה אותי בשבועיים הקרובים בחצי קילו במסה והתפריט הזה עוד יוריד אותי באחוז השומן ואני ירד גם במותניים- דבר שאני סקפטית לגביו..
שאלתי אותה האם יכל להיות דבר כזה ואיך היא יודעת גם שאני ירד בדיוק במותניים, והיא אמרה שהיא יודעת כי היא בדקה את המדידות שלי וראתה..
- עוד היא אמרה, שאני יכולה לעשות אירובי כשעה 3 פעמים בשבוע אבל לא צריך לעלות בארוחות אלה להישאר על אותו תפריט..😳
התפריט:
כוס מים על בטן ריקה (היא אומרת שזה שורף שומן)
שעתיים לפני אימון:
2 פרוסות לחם רגיל, ביצה קשה, גבינה לבנה/ דייסה
חצי שעה לפני אימון:
2 תמרים+כוס מים
לאחר אימון:
2 תמרים+יוגורט לבן (חצי שעה מסוף האימון)
לאחר שעה וחצי שאני חוזרת הביתה:
עד 200 גרם חזה עוף לאחר בישול, פרוסת לחם וסלט
לאחר הארוחה 2 קוביות שוקולד מריר ולאחר מכן לקחת תוספי תזונה
ערב:
יוגורט +כף גרנולה או פרי
לילה: פרי +6 שקדים
אז כן, קצב חילוף החומרים שלי איטי, ואני אישה ולא באדיבילדרית..
אבל בכל זאת, מה אתם אומרים על התפריט, ובמיוחד על הארוחה לאחר האימון? יוגורט מספיק בישבילי? ( היא אמרה לי שאני לא צריכה לצרוך הרבה חלבון כ50 גרם מספיק בישבילי)
אתם מסכימים עם מה שהיא אמרה?
הרי אין דבר כזה, לרדת באחוז שומן, ולעלות במסת השריר..והיא ניחשבת כמישהי מאוד מקצועית שהמון המליצו לי עליה, ומה עוד יש לה ספר, התראיינה בטלוויזיה ומאמרים באינטרנט.
- חזרתי מימנה ממש מבואסת ואני לא יודעת אם ליישם את התפריט..כי מי יודע אולי אני יגרום לעצמי אפילו נזק..
אשמח לתשובה מקצועית אם מישהו ממכם יודע, תודה לעונים, יעל.
נתונים:
משקל: 47
גובה: 1.49
אחוז שומן: 28
*יש לציין יחסית שאני רזה ולא שמנה ולא רוצה לרדת עוד במישקל..
תכנית האימונים שלי היא FBW, כשעה וחצי אימון משקולות..
*עשיתי בעבר הרבה דיאטות עלייה וירידה דראסטיות מאוד, היא אמרה לי שהאחוז שומן שלי מאוד גבוה וצריך להוריד וקצב חילוף החומרים שלי מאוד איטי כתוצאה מזה..
היא הביאה לי תפריט, ואמרה לי כמה דברים שאני רוצה להיתייעץ איתכם:
- היא אומרת שהתפריט הזה יעלה אותי בשבועיים הקרובים בחצי קילו במסה והתפריט הזה עוד יוריד אותי באחוז השומן ואני ירד גם במותניים- דבר שאני סקפטית לגביו..
שאלתי אותה האם יכל להיות דבר כזה ואיך היא יודעת גם שאני ירד בדיוק במותניים, והיא אמרה שהיא יודעת כי היא בדקה את המדידות שלי וראתה..
- עוד היא אמרה, שאני יכולה לעשות אירובי כשעה 3 פעמים בשבוע אבל לא צריך לעלות בארוחות אלה להישאר על אותו תפריט..😳
התפריט:
כוס מים על בטן ריקה (היא אומרת שזה שורף שומן)
שעתיים לפני אימון:
2 פרוסות לחם רגיל, ביצה קשה, גבינה לבנה/ דייסה
חצי שעה לפני אימון:
2 תמרים+כוס מים
לאחר אימון:
2 תמרים+יוגורט לבן (חצי שעה מסוף האימון)
לאחר שעה וחצי שאני חוזרת הביתה:
עד 200 גרם חזה עוף לאחר בישול, פרוסת לחם וסלט
לאחר הארוחה 2 קוביות שוקולד מריר ולאחר מכן לקחת תוספי תזונה
ערב:
יוגורט +כף גרנולה או פרי
לילה: פרי +6 שקדים
אז כן, קצב חילוף החומרים שלי איטי, ואני אישה ולא באדיבילדרית..
אבל בכל זאת, מה אתם אומרים על התפריט, ובמיוחד על הארוחה לאחר האימון? יוגורט מספיק בישבילי? ( היא אמרה לי שאני לא צריכה לצרוך הרבה חלבון כ50 גרם מספיק בישבילי)
אתם מסכימים עם מה שהיא אמרה?
הרי אין דבר כזה, לרדת באחוז שומן, ולעלות במסת השריר..והיא ניחשבת כמישהי מאוד מקצועית שהמון המליצו לי עליה, ומה עוד יש לה ספר, התראיינה בטלוויזיה ומאמרים באינטרנט.
- חזרתי מימנה ממש מבואסת ואני לא יודעת אם ליישם את התפריט..כי מי יודע אולי אני יגרום לעצמי אפילו נזק..
אשמח לתשובה מקצועית אם מישהו ממכם יודע, תודה לעונים, יעל.