הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אגרופן,מאיפה להשיג ? (להגנה עצמית בלבד!)

למה לשלוח ילד שמציקים לו ללמוד BJJ? אתה יודע כמה זמן לוקח ללמוד האדלוק נורמלי? או להפיל לקרקע במהירות שמי שאתה מולו לא צוחק עליך וזז הצידה? ילד, תמצא מכון של רוסים לאגרוף, תתאמן שם חודש ואני מבטיח לך ש90% מהילדים בבית ספר לא יציקו לך יותר אלא אם כן בא להם אף שבור.
אגב למנהל האתר, זה שעושה 185 סקוואט ו150 דדליפט בדרך כלל מספיק חזק לספוג הרבה ואני לא מדבר על לסת.

אתה באמת חושב שכוח עדיף על טכניקה? דווקא בגלל שאתה עושה סקוואט עם 182.5 קילו אתה הרבה יותר איטי מהאדם הממוצע, מס' שיעורי MMA לימדו אותי שכוח הוא ממש לא פונקציה ליעילות בקרב, ובטח שלא משתווה למהירות \ טכניקה טובה ויכולת ספיגה.

ראיתי מספיק "דחלילים" ששוקלים 60 קילו שכנראה שאף אחד מחברי הפורום לא יספיק להשתמש בכוח שהוא צבר בסקוואט מולם, ואני לא מדבר על הערס הממוצע, דווקא יותר בכיוון זה שלא היה בחד"כ מעולם אבל כן מקפיד על אימונים מסודרים.

איפה רשמתי את זה שאני חושב שכוח > טכניקה של אומנות לחימה?
ברור שלא :🙁
אבל רב האנשים ברחוב לא יודעים אומניות לחימה וגם אם כן לא ברמה גבוהה
ובמקרים כאלה כוח כן בא לידי ביטוי
+
מה הקשר בין סקוואט גבוה ללהיות איטי? 😳

נערך לאחרונה:
לקרוא BJJ מספר לא יעזור לו בכלום.
ואם הוא כבר מתכוון ללמוד אומנות אני מציע MMA/איגרוף/איגרוף תאילנדי.

למה לשלוח ילד שמציקים לו ללמוד BJJ? אתה יודע כמה זמן לוקח ללמוד האדלוק נורמלי? או להפיל לקרקע במהירות שמי שאתה מולו לא צוחק עליך וזז הצידה? ילד, תמצא מכון של רוסים לאגרוף, תתאמן שם חודש ואני מבטיח לך ש90% מהילדים בבית ספר לא יציקו לך יותר אלא אם כן בא להם אף שבור.
אגב למנהל האתר, זה שעושה 185 סקוואט ו150 דדליפט בדרך כלל מספיק חזק לספוג הרבה ואני לא מדבר על לסת.
כן, זה ברור שיש קשר בין סקוואט לכמה עמיד אתה למכות.
אגרוף זה האמנות הלחימה ה4 והאחרונה שצריך ללכת אליה.

• פותח/ת השרשור
סקוואט אין דיון ודיין שהוא עוזר במכות ! אני אומר זאת מנסיון בלבד ! חחח יש 2 שניים שלא מצליחים להפיל אותי
אימוני כוח לא עוזרים במכות אבל הן עוזרות בדחיפות תאמינו לי מנסיון.
לפני שהייתי שחיף היה קל להפיל אותי היום כבר לא.

למה עכשיו אתה לא שחיף? אתה שוקל 60 וקצת. ומי ישמע כאילו יש לך סקוואט שאתה יכול לדבר עליו. חחחחח...

חחח.

להפך. BJJ זו האומנות לחימה האחרונה שהייתי פונה אליה אם מדובר על הגנה עצמית ברחוב

לדעתי דווקא לא, היתרון באיגרוף קלאסי הוא שתוך 3-4 חודשים אפשר ללמוד להתאגרף בצורה סבירה ביותר (בהנחה שאתה משתתף בקרבות, שם בא הניסיון האמיתי, ולא מסתפק בלתת מכות לאויר או לשק האיגרוף). אמנם אף פעם לא התאמנתי בBJJ או MMA אבל זה נראה הרבה יותר מסובך, וכמעט לא הגיוני ללמוד את זה בכמה חודשים ספורים.

כן אחי, הכי טוב bjj, איגרוף זה לחלשים. במיוחד כשקורים המון מקרים שיותר ממישהו אחד תוקף אותך, הכי טוב גראפלינג!!

נערך לאחרונה:
ילדי מקלדת, איפה הייתם בשנות ה90 כשרק התחיל הUFC? בבטן של אמא? באשך של אבא?
יש לכם 10 שנים להשלים ואז תבינו איך בונים לוחם מושלם ואיזה אמנות לחימה צריכה לבוא קודם.
גם באגרוף אין מה לעשות מול יותר מתוקף אחד.
ואם כבר סטרייקינג אז מואי טאי לוקח ובגדול.

ילדי מקלדת, איפה הייתם בשנות ה90 כשרק התחיל הUFC? בבטן של אמא? באשך של אבא?
יש לכם 10 שנים להשלים ואז תבינו איך בונים לוחם מושלם ואיזה אמנות לחימה צריכה לבוא קודם.
גם באגרוף אין מה לעשות מול יותר מתוקף אחד.
ואם כבר סטרייקינג אז מואי טאי לוקח ובגדול.
גראפלינג זה ה-דבר 🙌 אבל אני הייתי חושב פעם או פעמיים לפני שהייתי מפיל מישהו ברחוב, אולי רק ברמה של slam (וזה מתחבר לאדם שיש לו דדליפט חזק, לא אמור להיות קשה מדי גם בלי יותר מדי טכניקה) יותר מזה זה כבר סכנה..

🙄

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כח אכן לא קובע מי ינצח במכות. הוא עוזר, אבל לא באמת חייבים אותו.
ואני מצטרף על ההמלצה על הספר.
אתה יכול לקנות ספר לימוד BJJ ואז גם תקרא ספר, גם תלמד BJJ וגם תתרגל אנגלית.

אם כבר הזכרת ספר ללימוד BJJ, אני שוקל כבר הרבה זמן לרכוש את הספר של אדי בראבו -mastering the rubber guard, יש לך אותו במקרה ואתה יכול להביא דיעה? או שיש לך המלצה על ספר BJJ אחר( למרות שמה לעשות אני מאוהב בראבר גארד).

האד לוק לוקח שיעור אחד ללמוד, וללמוד לעשות דאבל לג טייק דאון לוקח אפילו פחות, ומול בן אדם שלא יודע איך להתגונן מזה תאמין לי שהוא ייפול... לגבי עמידה אגרוף זה לא הבחירה הראשונה כשיש לך קיקבוקסינג ומואי תאי...

אגב לכל אלה שמזלזלים ב-BJJ, מעניין מה תגידו ברגע שיתפסו אותכם בחניקת דם טובה או שתקבלו איזה בריח הדוק... אני מעדיף פנס בעין מאגרוף מיד שבורה מARM BAR.

אתה מתאמן מדי פעם שיש לך שימוש מעשי בראבר גארד או שזה רק לשם העניין?

אם כבר הזכרת ספר ללימוד BJJ, אני שוקל כבר הרבה זמן לרכוש את הספר של אדי בראבו -mastering the rubber guard, יש לך אותו במקרה ואתה יכול להביא דיעה? או שיש לך המלצה על ספר BJJ אחר( למרות שמה לעשות אני מאוהב בראבר גארד).

האד לוק לוקח שיעור אחד ללמוד, וללמוד לעשות דאבל לג טייק דאון לוקח אפילו פחות, ומול בן אדם שלא יודע איך להתגונן מזה תאמין לי שהוא ייפול... לגבי עמידה אגרוף זה לא הבחירה הראשונה כשיש לך קיקבוקסינג ומואי תאי...

אגב לכל אלה שמזלזלים ב-BJJ, מעניין מה תגידו ברגע שיתפסו אותכם בחניקת דם טובה או שתקבלו איזה בריח הדוק... אני מעדיף פנס בעין מאגרוף מיד שבורה מARM BAR.
אני למדתי את רוב מה שאני יודע מDVD של אדי בראבו, מרסלו גרסיה (המלך) ,גרייסי, קוטור ועוד.
יש המון DVD ברשת. הרבה יותר עדיף מספרים. הייתי מעביר ככה חודשים שלמים בלצפות בזה ובכל אימון הייתי מיישם מחדש.
היה לי גם מאמן שהיה חולה על מרסלו גרסייה ושלט טוב בחומר.
לדעתי תצטרף למאמן טוב ותתחיל לראות סרטים.
אני אישית גם אהבתי מאוד ראבר גארד כי אני מאוד מאוד גמיש.

לנקודה השנייה, אנשים שאין להם מושג חושבים שמשהו שכואב זה מסוכן. זה כי מעולם לא עשו להם משולש או מטלאו. זאת הרגשה שאין לה הגדרה. אולי משהו כמו "פחד ממוות".
כאב זה החלק הכיף והקל של מכות. כמפסיק לכאוב לך אתה צריך לדאוג.

חחחחח EMZ למדת מDVD
אתה בטח לוחם קטלני עכשיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית