הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עשיתי מיפוי עצמות, וחזרו התוצאות, אבל אני לא מבין כלום.. מישהו פה מבין?

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
"עקמת גבית מינימלית. קליטת יתר דיפוזית, קורטיקלית באספקט לטרלי של שליש אמצעי בשני הירכיים, קצת יותר מימין. מוקדי קליטת יתר, ניכרת במקצת הודגמו באספקט אחורי של שתי הברכיים, המודגשת בקרן האחורית של קונדיל הפמורלי הלטרלי ובאספקט לטרלי אחורי של טיביה הפרוקסימלית בשתי הברכיים באופן סימטרי. מוקדים נוספים באזור ה...טארזלי של שתי כפות הרגליים, קצת יותר מימין.

כל הממצאים הנ"ל יכולים להתאים לשינויים מישניים למאמץ יתר [?], Enthesopathy בברכיים [?] שינויים ארטריטיים פוסט טראומתיים בכפות הרגליים [?]"

ועשיתי אולטרסאונד לכתף וחזר:
"הודגמה טנדיניטיס קלה של הסוב-סקפלוריס וקל עד בינוני של הסופרה ספינטוס"

יש לך דלקת בכתף.
יש לך מטאבוליזם מוגבר בעצם בכל מקום שנאמר. (חשד לבעיות במפרקים או תגובה למאמץ)
אין לי כח לפרט את הכל כי זה לא יתן כלום וכל מה שכתוב פה זה תוצאות ולא אבחנות.
בשביל אבחנה לך לרופא טוב.
הייתי מרגיע מאוד עם האימונים בנתיים.

• פותח/ת השרשור
יש לך דלקת בכתף.
כמה להרגיע? נראה לי אני אסיים SS [יקח לי שבועיים-שלושה], ולפני המעבר למדקאו אני אנוח קצת. נשמע טוב?

אי אפשר לדעת כמה להרגיע מבלי לדעת מה יש לך.
לך לרופא. זה הכי חשוב. תגיד לו שאתה ספורטאי, ספר לו הכל ותראה מה הוא יגיד לך.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לדעת כמה להרגיע מבלי לדעת מה יש לך.
לך לרופא. זה הכי חשוב. תגיד לו שאתה ספורטאי, ספר לו הכל ותראה מה הוא יגיד לך.
אבל אם הוא יתחיל עם שטויות של "הכל בגלל הסקוואט והדדליפט, זה הורס את הגוף, זה פוגע בגב" וכל מיני חרטות של רופאים?

• פותח/ת השרשור
אז אל תלך לרופא. תשאל בפורום, זה הרבה יותר הגיוני.
נו למה אתה מעוות את הדברים שלי.. ברור שאני אלך אליו, כבר הייתי אצלו והוא נראה מאוד מקצועי, אבל זה ממש יעצבן אם יש לי בעיות והוא פשוט יפסיק לחפש את התשובה רק כי "דדליפט וסקוואט" זו תשובה יותר נוחה לבעיות.

יש לך דלקת בכתף.

אתה מקבל קליינטים של קופ"ח כללית? יש הנחות לסטודנטים?

לפני שתרד על התגובה של הרופא, האם חשבת שאולי כל הבעיות האלה, או חלק מהן לפחות הן כתוצאה מהאימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
לפני שתרד על התגובה של הרופא, האם חשבת שאולי כל הבעיות האלה, או חלק מהן לפחות הן כתוצאה מהאימונים שלך?
רוב הבעיות שלי הן עוד מלפני שהתחלתי להתאמן.. הדלקת בכתף היא עוד מאז שהייתי קטן, אני יכול לפרוק את הכתף במכוון, זה למה כואב לי שם.. כאבים בגב מאז ומתמיד היו לי

בכללי כל הבעיות שמופיעות פה הן תוצאה של מאמץ יתר.. וכמובן שזה קשור לאימונים, אבל הבעיות עצמן היו עוד הרבה לפני.

הבנתי.. בכל מקרה אם יש לך בעיות צריך ללכת לאיש מקצוע, לפחות לשמוע מה יש להגיד. הפורום הוא לא תחליף.

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. בכל מקרה אם יש לך בעיות צריך ללכת לאיש מקצוע, לפחות לשמוע מה יש להגיד. הפורום הוא לא תחליף.
חס וחלילה תחליף.. ברור שאני אלך אליו, פשוט הייתי סקרן לדעת מה עומד מאחורי כל המילים המסובכות הללו.

אבל אם הוא יתחיל עם שטויות של "הכל בגלל הסקוואט והדדליפט, זה הורס את הגוף, זה פוגע בגב" וכל מיני חרטות של רופאים?
אבל אם הוא יגלה שיש לך סרקומה ויציל את חייך? (חס וחלילה)

אחי, היום לקחתי קשר קוולנטי מרנ"א של HIV.
זהו, אני מחוסן מפני איידס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית