עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החברים שלי לקחו מהאיזו 100 תות, וניל ובננה, כולם היו מרוצים מאוד.אוקי תודה.
בקשר לאינטראקטיב, יש בו לקטוז, אומנם במידה מועטה, ועדיין- יש בו.
חח האמת ביאסתם אותי קצת, דווקא הייתי בכיוון של נייצ'ר בסט בגלל כל התוספות של המינרלים ודברים טובים, למרות שזה לא משמעותי.
אבל לפי ההמלצות הדיימטז נשמע הרבה יותר מפתה חח.
יש טעם מומלץ ? בכלל לכל החלבונים בלי לקטוז לא רק האיזו 100? הכוונה למי שניסה
אין באינטראקטיב לקטוז. וגם כתוב לך על האריזה שיש לך 0 סוכרים.אוקי תודה.
בקשר לאינטראקטיב, יש בו לקטוז, אומנם במידה מועטה, ועדיין- יש בו.
חח האמת ביאסתם אותי קצת, דווקא הייתי בכיוון של נייצ'ר בסט בגלל כל התוספות של המינרלים ודברים טובים, למרות שזה לא משמעותי.
אבל לפי ההמלצות הדיימטז נשמע הרבה יותר מפתה חח.
יש טעם מומלץ ? בכלל לכל החלבונים בלי לקטוז לא רק האיזו 100? הכוונה למי שניסה
מה זה אייזולט רגיל? יש רק אייזולט אחד ISO-100. אולי אתה מתכוון לחלבון הרגיל שמכיל חלבון אייזולט אבל מעורבב עם מי גבינה, כל החלבונים עושים את זה, זה לא באמת אייזולט.מה ההבדל בין הisolate הרגיל של דיימטייז לבין הiso100? באיזולט הרגיל זה לא רק איזולט?
מבחינת לקטוז הם אמורים להיות אותו דבר? כי על שניהם כתוב 0 סוכרים.
מעניין איך אתה אומר שמהאיזו של אינטראקטיב אתה לא מתלהב אבל מאיזו של דימטייז אתה כן, כשאתה בעצמך לא טעמת בכלל את האיזו של דימטייז:אני לא התלהבתי מהאיזו תות של אינטראקטיב,אם כבר של דימטייז יותר טעים
ובכלל אתה לא תתאכזב גם משאר הטעמים,בדוק.
מה זה אייזולט רגיל? יש רק אייזולט אחד ISO-100. אולי אתה מתכוון לחלבון הרגיל שמכיל חלבון אייזולט אבל מעורבב עם מי גבינה, כל החלבונים עושים את זה, זה לא באמת אייזולט.
לפתוח האשכול, מבחינה כלכלית ומבחינת טעם, האיזולייט של אינטראקטיב יעשה את העבודה וחבל סתם לשלם יותר.