ייעוץ סוג של AD

• פותח/ת השרשור yan
  • פורסם בתאריך

yan

משתמש פעיל
796
62
נק' מוניטין:
228
796
62
שהתפריט יהיה דומה לתפריט דל במאסה כלומר מבחינת השומן
אבל יותר פחמימות מממה שמדובר באנאבוליק?

• פותח/ת השרשור
חח סליחה
הכוונה היא האם ניתן לעשות תפריט למסה שמבוסס על אנאבוליק דיאט שרובו שומן וחלבון אבל שהכמות פחמימה תהיה יותר גדולה ממה שמדובר עליה בדרכ

דל פחמימה לפי מיטב זכרוני הוא 20% פחמימה מהסך הקלורי כאשר החלוקה יתר החלוקה היא שומן וחלבון ביחס שווה יחסית.

אבל לפי דעתי דל פחמימה אמיתי הרדקור זה 25-50 גרם ליום.

הגדלת החלק הפחממתי בתפריט כבר מתחילה להביא אותך לסוג של תזונה מאוזנת אבל השאלה היא גם באיזה מידה יותר. 70? 100? 150 גרם פחמימה?

מה שאתה שומע.
אולי קשה לך עם הבנת הנקרא אבל הבחור בטוח שהרעיון העיקרי שעומד מאחורי הדיאטה הזו הוא רק ריבוי בשומן ובגלל זה שאל אם אפשר לשמור על כמות השומן זהה ולהוסיף פחמימה. אם יעשה דבר כזה, יסתור את העקרונות של הדיאטה (ע"י צריכת כמויות קטנות של פחמימות הגוף מנצל את השומן כמקור אנרגיה עיקרי ונמנע משימוש בגלוקוז).
זה ברור שצריך להרבות בשומן, אבל כשזה בא עם פחמימות זה לא AD.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה
וג'ונהשאכט הבנת למה התכוונתי
עכשיו השאלה היא האם זה שיש מאז קלורי חיובי שרובו בא משומן גורם יותר להשמנה?
אני יודע ששומן לא משמין והכל תלוי במאזן הקלורי
השאלה היא האם במאזן קלורי חיובי שרובו משומן יש השפעה כלשהי

אתה לא רוצה לעשות מאסה כזאת, שמע לי. עשיתי את למשך חצי שנה ואחרי שנישבר לי כבר מהתחושת עייפות, עצבים, אימונים קשים מאוד מאוד (מאוד) ואת העובדה שכשאתה יושב אם חברים וכולם מזמינים פיצה אתה יושב בצד ורואה את כולם אוכלים, אז עברתי לחודשיים של מאסה נורמאלית אם תפריט מאוזנת והעליתי יותר מאסת שריר בחודשיים האלה מאשר בחצי שנה הזאת שהלכה לפח כי חשבתי שהמצאתי את הגלגל ושאני יכול לעלות "נקי" ללא שומן..זה לא שווה את הסבל הזה תאמין לי (ואני אחד שיכול לחיות על 10 גרם פחמימה ביום).
אם החלטת בכול זאת לעשות את זה אז התשובה היא לא, אתה לא תעלה יותר בשומן בגלל שאתה אוכל 'רק' שומן. זה פשוט ייתן לך "אפקט" כזה שאתה עולה רק במסת שריר רזה בגלל שאין עלייך נוזלים. אבל שוב, לדעתי זה ממש לא שווה את זה...
jonashact- למיטב הבנתי אין לי שום בעיה בהבנת הניקרא. הוא דיבר על תזונת AD במאסה, ככה שאם התפריט שלו תהייה בנויה מ45% שומן, 25% חלבון ועוד 20% פחמימות זה יוצא בערך 100 גרם של פחמימה, אז זה יוצא מה שMOONLIGHT אמר בערך..

---------- התגובה התווספה ב 18:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:32 ----------

להפך, אומרים שאפשר לעלות איתה יותר נקי יחסית לדיאטה רגילה.

קראת את זה כן?

אל תתבסס על מה ששמעת ש"אומרים". עד שתנסה את זה על עצמך לא תדע אם זה עובד או לא.

אבל שהכמות פחמימה תהיה יותר גדולה ממה שמדובר עליה בדרכ
הוא לא דיבר על תזונת AD. הוא רוצה להוסיף יותר פחמימות ממה שמקובל ב AD -> לא דל פחמימה -> לא AD.
אני חוזר על זה, סתם עקרוני: הוא חשב שיצליח לשמר את היתרונות של AD ע"י השארת כמויות גבוהות של שומן, לא תזונה דלה בפחמימות.

אני לא מתבסס על שום דבר, בגלל זה הכנסתי את המילה "אומרים".
מסכים שצריך להתנסות כדי לדעת עם זה עובד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי הכוונה היא שיהיה משו באזור 130 גרם פחמימה שוב מדובר על מאסה
ואז רוב הקלוריות בעצם באות משומן משו כמו פי 2 ממשקל הגוף
יגרום לעלייה מיותרת של שומן?

זה נכון, למרות שעודד שלח לי מחקר מעניין עד דל פחמימה במאזן חיובי. (שמורן שלח לו). שמראה שהעלייה בשומן היא לא גדולה.

אם אמצא וזה יעניין אתכם אני יישלח

זה נכון, למרות שעודד שלח לי מחקר מעניין עד דל פחמימה במאזן חיובי. (שמורן שלח לו). שמראה שהעלייה בשומן היא לא גדולה.

אם אמצא וזה יעניין אתכם אני יישלח

העלייה בשומן היא לא גדולה, אבל כך גם העלייה בשריר.

אם כל היתרונות לא חסר חסרונות:
פחמימה שגורמת לעליה באינסולין , שהוא ההורמון הכי אנבולי שיש
פחמימה, יחד עם חלבון גורמת לסינטוז גדול יותר בשריר..
באמת קשה להאמין שתיהיה עלייה יותר נקיה מבחינת שומן, לדעתי הבדל הגדול יותר יהיה סך הכל מגליקוגן מרוקן ופחות נוזלים...אבל גם מבחינת שריר העליה תיהיה קטנה יותר
חוץמזה זה דיאטה מבאסת כמו שמישהו אמר , אני עכשיו בחיטוב דל פחמימה בלי טיפת לחם או פאסטה בלי לדבר על פיצה, אז ככה להיות כל השנה?לא כל אחד מתאים לו , היא גם יקרה...
אם אפשר תמחקר יהיה מעניין לראות מה אומרים שם

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית