הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS - חוויה מתקנת

Jonashacht

משתמש פעיל
394
1
נק' מוניטין:
328
394
1
אחרי SS כושל עם המון פאשלות בדרך, הגיע הזמן לסיים את התוכנית כמו שצריך.

משקלי שיא לפני חודש וחצי~
סקוואט 95
בנץ' 77.5
דדליפט 110
פרס 45
(הכל לחמישיות)

משקל גוף 82
א.ש 13~

מתכנן לשבור שיאים אחרי שבועיים וחצי בערך, משם להמשיך על להשלמת חודשיים~ (תלוי בהתקדמות).

מטרות:
סקוואט 120
בנץ' 90
דדליפט 150
פרס 60

בהצלחה לי!

---------- התגובה התווספה ב 18:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:08 ----------

עידכון רטרואקטיבי:

אימון 30/03
סקוואט 77.5
בנץ' 65
דדליפט 95

אימון 01/04
סקוואט 80
פרס 40
מתח 8,7,6 ללא משקל

הכל קליל כמובן, חוץ מהמתח שהחליף בנט אובר רק עכשיו.

---------- התגובה התווספה ב 21:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:13 ----------

אימון 04/04
סקוואט 85 קל
בנץ' 67.5 קל
דדליפט 100 קל
2 סטים בטן

בהצלחה.
אני מציע שתציב שיאים גבוהים יותר כמטרה (אם בכלל), אלא אם כן אתה רוצה להתחטב לפני כן.

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה למשוך את המסה יותר מידי, חודש וחצי-חודשיים מקסימום, ואחרי זה חיטוב קצר. בגלל זה השיאים היחסית נמוכים. לחודשיים המטרות מהתוכנית לא סבירות? נמוך מידי?

אתה רוצה להוסיף 40 קילו בדדליפט ו 25 קילו בסקוואט.
בהנחה שתוסיף 10 קילו מאימון לאימון בדדליפט, אפילו רק פעם בשבוע (באחת מהגרסאות של SS) ו- 7.5 קילו בסקוואט, הרי שהמטרות האלה מאוד ריאליות, אפילו שמרניות. כל זה בתנאי שתאכל, תנוח ותתאמן כמו שצריך, כמובן.

• פותח/ת השרשור
משקלי העלאה כאלה היו לי בתחילת התוכנית, היום אני מעלה 2.5 בסקוואט כל אימון ו5 בדדליפט. אני מאמין שאני אגיע למטרות שלי - אם בפחות זמן ממה שציפיתי אז יותר טוב.

ותודה על התגובות!

---------- התגובה התווספה ב 21:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:27 ----------

אימון 06/04
סקוואט 90 - קל-בינוני
פרס 42.5 - קל בינוני
מתח 9,8,5 ללא משקל - כל סט עוצר אחד לפני כשל
2 X 10 X בטן - מפסיק עם הבטן עוד שניים שלושה אימונים

אני מרגיש שאני אחלוף על השיאים הקודמים די בקלות...

התכוונתי 7.5 קילו בשבוע (2.5 קילו כל אימון) בסקוואט.

אני דווקא בעד העלאה מתונה במשקלים. ככל שתסחוב בהצלחה את הSS יותר טוב. כדאי ללכת לפי הקווים המנחים.

גם ככה נתקעים די מהר בחלק מהתרגילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית