עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודקוכשאומרים תזונה ומאזן שלילי לא מתכוונים לתפוח ביום אלה תפריט מסוגר כמות נכונה של חלבון פחמימה שומן ולהיות במינוס קלורי סמוים שמתאים לך
מצטער אם אני נראה לך אגרסיבי אבל מה את רוצה שנעשה?אם את לא יכולה להתאמן זאת לא בעיה.רק תאכלי כמו שצריך ותהי בגירעון קלורי וזהו =\.ושוב אין תרופת פלא שתעשה בשבילך את העבודהאז ככה
מעולם לא הייתה לי בעייה של עודף משקל.
נהפוך הוא ,הייתי רזה מאוד.
אין לי ,ולא היו לי הפרעות אכילה.
אני מאמינה שאם אוריד את הקג העודפים.
לא אעלה אותם בחזרה.
הסיבות שהביאו לעלייה הנוכחית.
10 קג בכמעט שנתיים.
פרישה מהעבודה,גיל לא צעיר,חילוף חומרים אחר,ממה שיש בגיל צעיר.
העניין הוא,שאיני רוצה להוסיף עוד קג עודפים ואז זה יהייה קשה יותר.
הסיבה,לרצוני לרדת במשקל,היא בעיקר רפואית.
אוליי בכל זאת???????????
תודה
רות
שיהיה לך בהצלחה, ורק בריאות. ✌️אז ככה
מעולם לא הייתה לי בעייה של עודף משקל.
נהפוך הוא ,הייתי רזה מאוד.
אין לי ,ולא היו לי הפרעות אכילה.
אני מאמינה שאם אוריד את הקג העודפים.
לא אעלה אותם בחזרה.
הסיבות שהביאו לעלייה הנוכחית.
10 קג בכמעט שנתיים.
פרישה מהעבודה,גיל לא צעיר,חילוף חומרים אחר,ממה שיש בגיל צעיר.
אלו לא סיבות, אלו תרוצים...
חילוף החומרים לא יורד כזה הרבה בשנתיים אם בכלל תלוי גם מאוד בגיל אבל גם שם לא מורגש בעליל. פרישה מעבודה, זה עניין פסיכולוגי זה דבר שאי אפשר לעזור בו מרחוק אלא רק אתה לעצמך. גיל לא צעיר? זה עוד תירוץ שאני נאלץ לשמוע ביומיום, אני יכול לתת לך מפה עד הודעה חדשה סירטונים של מתאמנות בנות 40 וגם 50 שנראות כמו בנות 18, אז למי הגיל משחק פה תפקיד ואיך? הגיל משחק תפקיד רק בראש זה הכל, אני לא אומר שלא יהיה לך קשה יותר ממישהי בת 18 אבל זה אפשרי ולתת את כזה כתירוץ יהיה עלוב, זה כמו לתת תירוץ של "יש לי חרא של גנטיקה, אני לא שווה כלום - זהו אני פורשת"
העניין הוא,שאיני רוצה להוסיף עוד קג עודפים ואז זה יהייה קשה יותר.
הסיבה,לרצוני לרדת במשקל,היא בעיקר רפואית.
אוליי בכל זאת???????????
בכל זאת, תפריט תזונה מסודר ומאוזן עם כל אבות המזון בגירעון קלורי כמובן לא גדול מידי (לפי המדריך) יביאו לך את התוצאות שאת מבקשת, צריכה להבין שאין קסמים, אין תכשירים כאלה ואחרים ( יש אבל את ממש לא רוצה לקחת אותם כי זה לא יגמר טוב), ללא כל הפרמטרים הבסיסים. אנשים ביומיום תמיד במרדף הזה להרזות, לחפש קיצורי דרך, לעשות דיאטות חרציות/כרוב/סלק/ ואלוהים יודע מה עוד, אבל מה בסוף יוצא? יורדות את ה10 ק"ג שלהן לחתונה שלהן ומעלות אחרי זה 30 חזרה, אז מה שווה פה?, מה גם אם נעשה לאחת כזו בדיקות דם התוצאות לא יהיו מזהירות במיוחד.
תודה
רות