הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצות

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
אז ככה,
אני כרגע שוקל 88 קילו בערך בבוקר, בערב 89, אני מרגיש שבריצות בבית ספר יש הבדל אני מתנשף יותר, והרבה יותר קשה לי, האם זה בגלל המשקל ?
אני רוצה להתחיל בקרוב ריצות לשפר את זה, כי בקרוב יש לי צבא אני רוצה להגיע לסיירת נח"ל ועם הכושר שלי אני לא אגיע רחוק חח

אם אתה 1.84 כמו שרשום בכרטיס שלך אז 88-89 קילו זה משקל עודף... תאכל פחות ותתחיל לשפר סיבולת לב ריאה עם הזמן.
LOL
משקל עודף? ראית איך הבנאדם נראה?
מה זה בכלל משקל עודף ומי קובע את זה?

• פותח/ת השרשור
איזה משקל עודף אני שחיף...
כנראה אני צריך להגיע ל100 כדי לראות תוצאות אבל עכשיו בלי קשר,
לגבי הריצות, אני מתכנן בתחילת י"ב שזה עוד חצי שנה, להתחיל קרוספיט, טוב או לא?

אני לא חושב שמה שאתה צריך זה קרוספיט.
בכל מיקרה, מה המצב שלך עכשיו? כמה אתה עושה נגיד 2000?

גם אני ככה...1.84 שוקל 91 קילו וקשה לי לרוץ (התחלתי לרוץ קצת החודש - השתפרתי דווקא המון)
אתה (או אני) לא נחשב גדול כ"כ...אבל ביחס לילדים בכיתה י"ב אתה כנראה גדול מרובם (חוץ מהשמנים),אז ברור שיהיה לך יותר קשה לרוץ כשאתה שוקל יותר מרוב הילדים

• פותח/ת השרשור
2000 בלחץ,
אני יכול למשוך את עצמי אבל אני מוותר לעצמי בריצות לא כמו בסקוואטים וכאלה

---------- התגובה התווספה ב 21:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:50 ----------

תאמת שיש לי חברים שלא מתאמנים והם נראים יחסית גדולים, אני פשוט יותר חזק מהם...
והחברים שוקלים בסביבות ה75 קילו...
אבל יותר נמוכים ממני בקצת,
כן קשה טוב אני יתחיל לרוץ בסופי שבוע אולי...

• פותח/ת השרשור
יוסי בחייאת מה זה השטויות האלה..
כל החבר'ה הרציניים פה שוקלים הרבה על גובה יחסית נמוך,
מה שכן אני עם הרבה נוזלים....
אל תקשיב למחשבונים מטופשים

יוסי בחייאת מה זה השטויות האלה..
כל החבר'ה הרציניים פה שוקלים הרבה על גובה יחסית נמוך,
מה שכן אני עם הרבה נוזלים....
אל תקשיב למחשבונים מטופשים

רגע תגיד מה אתה עושה צחוק?! יש משקל אידאלי שמחושב לפי גובה ומשקל נוכחי , תבדוק עם רופאת המשפחה שלך לפני שאתה אומר שטויות .

חה חה חה נו באמת גם אתה מצטרף לקרקס בתור ליצן משני? 👏

רגע תגיד מה אתה עושה צחוק?! יש משקל אידאלי שמחושב לפי גובה ומשקל נוכחי , תבדוק עם רופאת המשפחה שלך לפני שאתה אומר שטויות .

גבר,המשקל שאמרת זה המשקל שצריך ל(גבר) שלא מתאמן,וגם בזה אני בספק...

המדד הזה נקרא BMI, ואם יש לך מסת שריר גדולה מהרגיל זה יראה לך שאתה בעודף משקל ובפועל אתה לא.

פשוט תתחיל לרוץ, מה הבעיה?
קבע לעצמך נקודת התחלה.
נניח לרוץ חצי שעה על קצב נמוך, או למשל לרוץ 2000 על זמן מסויים. משם תתחיל לנסות לשפר, אין מה לסבך את זה יותר מדי.

חחחח לא רק שהBMI לא לוקח בחשבון מה מסת השריר שלך, הוא גם לא לוקח בחשבון מה משקל העצמות שלך ומה משקל המוח שלך 😛 שלושה דברים שמשתנים מאוד מאדם לאדם...

הבחור שפה אנשים לא מתאמן נכון ?? יפה .! אז לכן הנתון שנתתי לו הרבה יותר מדוייק לגבו...מה גם שזה כללי בין 72- 78 ...בערך כזה ..אז לא למרוח סתם שטויות שאין דבר כזה ובלה בלה כי יש!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית