בפרונט סקוואט המאמן המעפן שלי מרשה לי אך ורק את האחיזה המשולבת, ז"א לא אחיזה של קלין.
עכשיו.. איפה אני שם את המוט באחיזה הזאת? יש איזה תמונה, או תיאור כללי או סרטון או משהו שמראה איפה לשים את המוט?
ואיך בדיוק אני מכווץ את השכמות ושומר על גב ישר? זה אפשרי בכלל להחזיק את המוט וגם ליישר את הגב ככה?
כשאני מכווץ את הבטן קשה לי לנשום. מה אני עושה עם זה?
ומשהו בלי קשר, החד"כ פה פתוח רק בראשון, רביעי וחמישי. אני בפנימיה.. מכון מפגר.
עכשיו מה אני עושה עם זה? איך אפשר להתאמן עם ימים האלה כמו שצריך?
חשבתי אולי לעשות ביום שלישי דברים עם משקל גוף או מתח\מקבילים +משקל ודברים כאלה, ולוותר על האימון ביום רביעי אבל אני לא יודע.
אני מתאמן בAB עם תרגילים מורכבים, בגלל אותם תנאים גרועים.
ועוד משהו, המאמן גם לא מרשה לעשות דדליפט, סקוואט, בנט אובר רואו ואפילו פשיטות גב עם משקל. בלי משקל זה סבבה (🤡)
דדליפט עם משקולות אפילו הוא לא נותן.
לפחות פרונט סקוואט הוא נותן, וזה הסיבה שאני נאלץ לעשות אותו.
עכשיו מה אני עושה בשביל הגב התחתון?
וגם, איך עושים לאנג'ים, ואם יש משהו שאני יכול לעשות להאמסטרינג, ואם כדאי לעבוד על תאומים בכלל?
עכשיו.. איפה אני שם את המוט באחיזה הזאת? יש איזה תמונה, או תיאור כללי או סרטון או משהו שמראה איפה לשים את המוט?
ואיך בדיוק אני מכווץ את השכמות ושומר על גב ישר? זה אפשרי בכלל להחזיק את המוט וגם ליישר את הגב ככה?
כשאני מכווץ את הבטן קשה לי לנשום. מה אני עושה עם זה?
ומשהו בלי קשר, החד"כ פה פתוח רק בראשון, רביעי וחמישי. אני בפנימיה.. מכון מפגר.
עכשיו מה אני עושה עם זה? איך אפשר להתאמן עם ימים האלה כמו שצריך?
חשבתי אולי לעשות ביום שלישי דברים עם משקל גוף או מתח\מקבילים +משקל ודברים כאלה, ולוותר על האימון ביום רביעי אבל אני לא יודע.
אני מתאמן בAB עם תרגילים מורכבים, בגלל אותם תנאים גרועים.
ועוד משהו, המאמן גם לא מרשה לעשות דדליפט, סקוואט, בנט אובר רואו ואפילו פשיטות גב עם משקל. בלי משקל זה סבבה (🤡)
דדליפט עם משקולות אפילו הוא לא נותן.
לפחות פרונט סקוואט הוא נותן, וזה הסיבה שאני נאלץ לעשות אותו.
עכשיו מה אני עושה בשביל הגב התחתון?
וגם, איך עושים לאנג'ים, ואם יש משהו שאני יכול לעשות להאמסטרינג, ואם כדאי לעבוד על תאומים בכלל?