הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרוצה מפרוטוקול הפציעות אבל...

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
אחרי שבועיים שלא התאמנתי בגלל כאבים בכתף עשיתי אולטראסאונד (לא מצאו כלום) ואז התחלתי לעשות את פרוטוקל הפציעות. לא שמתי קרח אבל מרחתי וולטרן 3 פעמים ביום.
אני לא יודע אם יש קשר אבל כבר אחרי כמה ימים שעשיתי את פרוטוקול הפציעות נעלם הכאב.
הייתי מאוד מבסוט מכל העניין אבל היום שהגעתי לשלב של ה 15 חזרות (היום ה12) הרגשתי קצת את הכתף. זה לא כואב אלא פשוט תחושה מוזרה כזאת בכתף. ובגלל זה התחלתי לחשוב שאולי כל יום לעשות חזה במשך שבועיים זה אולי לא רעיון כזה טוב. יכול להיות שזה עומס גדול מידי על הכתף. אני שואל כי מחר יש לי 10 חזרות ומחרתיים 5 חזרות וזה נראה לי מוגזם לעשות את זה ברצף בלי מנוחה בין לבין. מה אתם אומרים?

אתה לא לוחץ נכון + אתה מעמיס יותר מדי על האנטריור דלטואיד (כתף קידמית)

תלמד ללחוץ בנצ'
תוריד עומס מהכתף

ואם אתה עושה פרוטוקול פציעה לכתף תשתמש בפרס ותמנע מכל תרגיל אחר לחלוטין

• פותח/ת השרשור
אתה לא לוחץ נכון + אתה מעמיס יותר מדי על האנטריור דלטואיד (כתף קידמית)

תלמד ללחוץ בנצ'
תוריד עומס מהכתף

ואם אתה עושה פרוטוקול פציעה לכתף תשתמש בפרס ותמנע מכל תרגיל אחר לחלוטין
אבל אני עושה בדיוק מה שכתוב במאמר של SS. מה עוד אני כבר יכול לעשות?
לגבי פרוטוקול הפציעות, הלכתי על בנץ בגלל שכשאני עושה פרס אז אין לי כאבים בכתף אלא רק שאני עושה בנץ, אז חשבתי ללכת על התרגיל הזה. אני בבאסה מזה שהייתי בכלל אמור לעשות פרס כי אני כבר חודש לא מתאמן (שבועיים מנוחה + שבועיים פרוטוקול) ואני כבר מת לחזור. אז מה עוד בנוסף למה שרשום בפרוטוקול אני מפספס בכל מה שקשור ללחיצת חזה?

אם הכאב הוא רק בבנץ' ולא בפרס אתה לא לוחץ נכון ומעמיס על הכתף
אתה גם אומר שבאולטראסאונד לא מצאו כלום, אז אולי אין פציעה והבעיה אצלך היא טכניקה

תלמד ללחוץ (בלי לפגוע) בעיקר תכניס מרפקים פנימה ותוודא שהם לא בורחים לך החוצה גם במשקל כבד
ותוודא שכל חזרה אתה מוריד את המוט לאיזור החלק העליון של הבטן/התחתון של החזה ולא לאיזור עצם הבריח, ושלאורך כל הסט המרפק מתחת לכף היד
יכול להיות שאתה מחזיק רחב מדי את המוט, תעבור ללחוץ קצת יותר צר
כדי לא לפגוע בכתף
אם אתה לוחץ לא נכון גם אם זה במסגרת פרוטוקול פציעות אתה לא תחלים והפציעה תחזור

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תלמד ללחוץ (בלי לפגוע) בעיקר תכניס מרפקים פנימה ותוודא שהם לא בורחים לך החוצה גם במשקל כבד
ותוודא שכל חזרה אתה מוריד את המוט לאיזור החלק העליון של הבטן/התחתון של החזה ולא לאיזור עצם הבריח, ושלאורך כל הסט המרפק מתחת לכף היד
יכול להיות שאתה מחזיק רחב מדי את המוט, תעבור ללחוץ קצת יותר צר
כדי לא לפגוע בכתף
אם אתה לוחץ לא נכון גם אם זה במסגרת פרוטוקול פציעות אתה לא תחלים והפציעה תחזור
תודה אחי. זאת התגובה שחיכיתי לה. חבר שלי צילם אותי לוחץ וראיתי שהזוית בין הזרועה לגוף היא 45-50 מעלות ככה ששם אני בסדר. לגבי האחיזה שלי, אני שם את הזרת איפה שהטבעת החלקה מתחילה, יכול להיות שאולי זה באמת רחב מידי. ואת המוט אני מוריד לחזה תחתון אבל אולי כדאי שאני אוריד לחלק העליון של הבטן וזה יוריד עומס מהכתף. לעניין המרפקים אני לא נותן מספיק תשומת לב ויכול להיות שגם שם יש בעיה.
תודה על התגובה נקווה שתעזור.

זרת על הרינגים זה קצת רחב מדי (אלא אם יש לך כתפיים ממש רחבות וידיים ארוכות)
אתה צריך למדוד מהחלק החלק הפנימי בוהן ישרה ואז לסגור את כף היד זה +- המקום האידיאלי שלא מעמסים

• פותח/ת השרשור
זרת על הרינגים זה קצת רחב מדי (אלא אם יש לך כתפיים ממש רחבות וידיים ארוכות)
אתה צריך למדוד מהחלק החלק הפנימי בוהן ישרה ואז לסגור את כף היד זה +- המקום האידיאלי שלא מעמסים
זה הבדל די משמעותי ברוחב האחיזה.יכול להיות ששם היתה הבעיה. תודה על העזרה.

הכוונה לעשות L עם היד שהבוהן מודדת לך את המרחק מהחלק הפנימי החלק (תחילת המחוספס) ואז לסגור שם את היד

• פותח/ת השרשור
הכוונה לעשות L עם היד שהבוהן מודדת לך את המרחק מהחלק הפנימי החלק (תחילת המחוספס) ואז לסגור שם את היד
כן אחי זה היה די ברור שלזה התכוונת. מחר אני אבדוק עד כמה זה משנה את רוחב האחיזה. להערכתי ההבדל יהיה די בולט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית