הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג 2009

• פותח/ת השרשור
090118 - שבוע 3 אימון 1

אימון כח ראשון השבוע:

Back squat 85 kg 5-5-5
Shoulder Press 55 kg 5-5-5
Power Clean 55 kg 3-3-3-3-3

הסקוואט כבד לי והרגשתי הידרדרות לא קטנה בטכניקה. אם אני לא חושב על זה במודע אז העקב עולה ואני נוטה קדימה וצריך לצאת עם יותר מדי גב. אותם הבעיות שהיו לי כשלמדתי לעשות סקוואט צצות שוב עכשיו שהמשקל כבד לי. זה צפוי ומעצבן. במשקלים ממש מאתגרים צריך המון ריכוז ולא היה לי את זה היום.
פרס וקלין היו סבבה.

קורה לכולנו הקטע עם הנטייה קדימה, באמת עניין של ריכוז.
איך הפרס הרגיש?

אגב אני מוסיף קרוספט ליום חמישי אחרי האימון, אני מתחיל עם סינדי.

• פותח/ת השרשור
הפרס היה יותר קל משבוע שעבר. אחד הדברים שאני יותר מקפיד עליו עכשיו הוא שצריך להפעיל 100% כח על המוט מהחזרה הראשונה. אסור לתת למוט לעלות לאט. זה גומר את כל הכח לחזרות שאחרי זה.

למה אתה מוסיף קרוספיט? המטרה שלך היא לגדול לא? כדי להמשיך לעלות בסקוואט 7.5 קילו בשבוע לא הייתי ממליץ לך לעשות שום דבר פרט ל- SS. זה רק יאט אותך. במקום זה הייתי ממליץ לך לחכות עד שתצטרך שבוע מנוחה ואז לנסות איזה שניים שלושה אימוני קרוספיט בעצימות בינונית בזמן הזה.
לגבי סינדי - אל תנסה לעשות אותה לפני שאתה לומד לעשות kipping pullup. אחרת הידיים שלך יגמרו הרבה לפני שתגיע לכמות סיבובים סבירה.

הפרס היה יותר קל משבוע שעבר. אחד הדברים שאני יותר מקפיד עליו עכשיו הוא שצריך להפעיל 100% כח על המוט מהחזרה הראשונה. אסור לתת למוט לעלות לאט. זה גומר את כל הכח לחזרות שאחרי זה.

למה אתה מוסיף קרוספיט? המטרה שלך היא לגדול לא? כדי להמשיך לעלות בסקוואט 7.5 קילו בשבוע לא הייתי ממליץ לך לעשות שום דבר פרט ל- SS. זה רק יאט אותך. במקום זה הייתי ממליץ לך לחכות עד שתצטרך שבוע מנוחה ואז לנסות איזה שניים שלושה אימוני קרוספיט בעצימות בינונית בזמן הזה.
לגבי סינדי - אל תנסה לעשות אותה לפני שאתה לומד לעשות kipping pullup. אחרת הידיים שלך יגמרו הרבה לפני שתגיע לכמות סיבובים סבירה.
כן הפרס זה בהחלט סיוט, אני תמיד מפספס תחזרות הראשונות כמו שתיארת ואז כל הסט הולך לי כמו מלחמת עולם.

מוסיף קרוספיט רק ליום חמישי לאחר האימון האחרון של השבוע, אני רוצה להיות מסוגל להשתתף במחנה פוטבול באפריל ולא להתנשף כמו חולה אסטמה:RockOn:
אל תדאג לעשות קיפינג זאת לא בעיה, מסתבר שיוצא לי לעשות את זה די הרבה בלי שאני שם לב בחזרות האחרונות של הסטים שלי.

אני הבנתי מאלכס שסינדי זה אחלה אימון סיבולת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מתח עם קיפ הוא תרגיל שונה ממתח רגיל למרות שאין הבדל בטווח התנועה או בנקודת הסיום או ההתחלה.
מתח רגיל הוא תרגיל מעולה לפיתוח כח או סיבולת של קבוצת שרירים מסוימת (ידיים גב בטן). מתח עם קיפ מכניס לתמונה עוד שרירים (מותן) וטכניקה (שימוש במומנט אופקי לתנועה אנכית) שמאפשר לעשות הרבה יותר חזרות רצופות.
באימונים שבהם הרעיון הוא לא בניית כח - אלא metcon כלומר, שיפור ההספק (עבודה/זמן) עדיף להשתמש במתח עם קיפ כדי שהידיים לא יהוו גורם מגביל.

• פותח/ת השרשור
מוסיף קרוספיט רק ליום חמישי לאחר האימון האחרון של השבוע, אני רוצה להיות מסוגל להשתתף במחנה פוטבול באפריל ולא להתנשף כמו חולה אסטמה:RockOn:
אל תדאג לעשות קיפינג זאת לא בעיה, מסתבר שיוצא לי לעשות את זה די הרבה בלי שאני שם לב בחזרות האחרונות של הסטים שלי.

סבבה. סינדי אימון קורע (עשרים דקות זה לא צחוק) במיוחד במשקל שלי. שתי עצות:
1. תתחיל עם קיפ מהחזרה הראשונה. אל תחכה שהידיים שלך גמורות כדי להתחיל לרחם עליהם.
2. אל תתפוצץ מהרגע הראשון כי אתה תיגמר יותר מהר. מדובר בעשרים דקות. תתחיל בקצב שאתה מסוגל לשמור עליו לאורך כל העשרים דקות. ואז תגלה שאין סיכוי שאתה שומר עליו אבל לפחות לא שרפת את עצמך בשלושת הסיבובים הראשונים.

סבבה. סינדי אימון קורע (עשרים דקות זה לא צחוק) במיוחד במשקל שלי. שתי עצות:
1. תתחיל עם קיפ מהחזרה הראשונה. אל תחכה שהידיים שלך גמורות כדי להתחיל לרחם עליהם.
2. אל תתפוצץ מהרגע הראשון כי אתה תיגמר יותר מהר. מדובר בעשרים דקות. תתחיל בקצב שאתה מסוגל לשמור עליו לאורך כל העשרים דקות. ואז תגלה שאין סיכוי שאתה שומר עליו אבל לפחות לא שרפת את עצמך בשלושת הסיבובים הראשונים.
אני מתכנן להתחיל מסינדי של 10 דקות, 20 דקות אחרי אימון של חמישי זה קצת מחשבות אובדניות 😵
תודה על הטיפים אני אשתדל לזכור

כן הפרס זה בהחלט סיוט, אני תמיד מפספס תחזרות הראשונות כמו שתיארת ואז כל הסט הולך לי כמו מלחמת עולם.

:s85:נתראה שם

אני לא מסכים עם זה. אפשר להגיע לכמות סיבובים מכובדת גם עם מתח רגיל. אנשי קרוספיט פשוט לא רואים מתח כתרגיל שמאפשר גם לפתוח כוח בפלג גוף עליון משום מה ולכן הם לא משתפרים בזה מי יודע מה. בכל מקרה להרבה מהם חסר קצת כוח 😃

• פותח/ת השרשור
אני לא מסכים עם זה. אפשר להגיע לכמות סיבובים מכובדת גם עם מתח רגיל. אנשי קרוספיט פשוט לא רואים מתח כתרגיל שמאפשר גם לפתוח כוח בפלג גוף עליון משום מה ולכן הם לא משתפרים בזה מי יודע מה. בכל מקרה להרבה מהם חסר קצת כוח 😃

אפשר גם לעשות fran ביד אחת. השאלה היא למה?
כשמסתכלים מנקודת מבט של שריר מסוים או תרגיל מסויים תמיד יראה כאילו אין מספיק דגש בקרוספיט כי הכל כל הזמן משתנה ויש המון תרגילים. במידה מסוימת זה נכון - אם המטרה העיקרית היא להשתפר במתח (או כח בפלג גוף עליון) אז קרוספיט זה דרך ארוכה ומייגעת להגיע לשם.
זה לא נכון שלא משתמשים במתח לפיתוח כח. יש ימים שבהם ה- WOD הוא:
Tuesday 080422

Weighted pull-ups 1-1-1-1-1-1-1 reps

סתם כי זה היא לאחרונה וזה מפחיד לחשוב בכלל לעשות כזה דבר:
Thursday 090108

Ten rounds for time of:
3 Weighted Pull-ups, 45 pounds
5 Strict Pull-ups
7 Kipping Pull-up

לחלק מהם יש המון כח 😉. אפשר להביא סירטונים מפה ועד חיפה אבל זה מספיק:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מכיר את הסרטון. אמרתי שלהרבה מהם חסר כוח, לא לכולם.

ל Weighted pull ups אין אותה השפעה כמו למתח רגיל לחזרות ואחד לא בהכרח גורר את השני.

אני רואה לדאוס יש יותר מידי השפעה עליך, קודם SS ועכשיו פוטבול 🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית