הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג 2009

ספרינטים זה אחלה. זה שונה לגמרי מסינדי אבל זה אחלה.

גם יומם של הספרינטים יגיעו, קודם נעשה קצת קרוספיט.

יש ספרינטים בקרוספיט - כאילו דה!!

יש הרבה אימוני "טאבאטה" tabata - שזה 20 שניות עבודה, 10 שניות מנוחה X6-8.
אפשר לעשות עם מלא תרגילים שונים כולל ריצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ספרינט על הליכון ?!
עבודה של ספרינטים עם הפסקות כאלה קצרות אולי יעילה לפיתוח כושר אבל
לא שווה לעבודה לפיתוח מהירות .
ועוד פעם ספרינטים על הליכון ?! למה לא על אליפטי 😣

אני מסכים שלעשות ספרינטים על הליכון זה לא חכם במיוחד.
הבאתי את הסירטון בתור קוריוז.

090121 - שבוע 3 אימון 3

אימון כח שני השבוע

Front squat 55 kg 5-5
Deadlift 125 kg 5-5
Bench press 75 kg 5-5-5
Chinups +7.5 Kg 5-4-4

הסקוואט והדדליפט עלו בלי בעיות. הבנצ' היה קשה אבל אפשרי (בהחלט חזרה אחת לפני כשל). בסט השני של המתח פשוט חיכיתי שניה אחת מיותרת למטה, האחיזה התרופפה ולא היה יותר סיכוי. השלישי היה פשוט קשה מדי.

אותה המדריכה שפעם שעברה הייתי צריך לשמוע איך לנוח יותר מדקה וחצי בין סטים זה לא טוב היום הסבירה לי שזה לא טוב שאני שואף המון אויר ורק אז מתחיל את החזרה. "צריך לשאוף לאורך כל הירידה". אמרתי לה בנחמדות שתנסה את התיאוריה הזאת פעם עם יותר מעשרים קילו. כמו שכתבתי מקודם אני צריך להנהן בחיוך כי היא הספוטרית הכי סבירה שם.

היא נראית כמו מישהי שפעם היתה בכושר ושמרה על גוף טוב אבל מאז עברו כמה שנים וכמה קילויים. בקיצור, יש פוטנציאל אבל הוא לא ממומש.

היא נראית כמו מישהי שפעם היתה בכושר ושמרה על גוף טוב אבל מאז עברו כמה שנים וכמה קילויים. בקיצור, יש פוטנציאל אבל הוא לא ממומש.
אבל... אבל איך זה יכול להיות? היא לא אוכלת שומן ולא אוכלת מתוקים !!! 😆

\end sarcastic

090122 - שבוע 3 אימון 4

היום על הפרק אימון שאני חיברתי ביחד:
שלושה סיבובים של:
500 מטר ריצה
6 מתח
15 over head squat עם מוט של 10 קילו
15 כפיפות מרפקים

סה"כ - 18:18
השיא שלי באימון הזה הוא 17:30 ככה שלא נשבר היום שיא אבל האימון היה מצוין וכשזה בא בסוף שבוע אחרי 3 אימונים לא קלים אז אני לא מרגיש רע עם זה בכלל.

איך אתה מצליח לעשות OHS ? אני לא מצליח 1 כמו שצריך אני תמיד נופל 😆

תזיז את המוט יותר אחורה. הוא אמור להישאר מעל השכמות גם שהזוית של הגב שלך נטויה. כלומר, הוא לא מעל הראש אלא מעל השכמות. זה דורש טיפה מתיחה אבל לא משהו רציני אם אני מסוגל לעשות את זה ואני חסר גמישות בחגורת הכתפיים.
וידיאו נחמד בשביל לראות טכניקה וכח רצון:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש לך אחלה לוג מעניין

תודה, אני שמח לשמוע שהחברה פה פתוחים לסוג אימונים טיפה שונה. הלוג מאוד עוזר לי. למרות שזה לגמרי ווירטואלי אני מרגיש צורך לעדכן את האימונים וזה עוד דבר שמדרבן אותי לא לחפף. לא החסרתי אימון אחד מאז שהתחלתי את הלוג ונתתי 100% באימונים. חלק מזה זה הלוג.

090125 - שבוע 4 אימון 1

אימון כח ראשון השבוע:

Back squat 87.5 kg 5-5-5
Shoulder Press 57.5 kg 5-5-5
Power Clean 60 kg 3-3-3-3-3

הסקוואט היה טוב יותר משבוע שעבר. העפתי את האיפוד והתרכזתי וזה זרם הרבה יותר טוב. הפרס היה קשה אבל אפשרי. קפצתי לשישים קילו בקלין כי לא היה לי כח עוד פעם להגביה את המוט. ביצעתי את החזרות אבל אני חושב שרובן היו די מכוערות. צריך להישאר במשקל הזה בינתיים עד שהטכניקה שלי תשתפר. המשקל מספיק כבד כדי שלעשות reverse curl זה לא ממש אופציה, אבל מצד שני די קשה לעבוד על טכניקה כשצריך את כל הכח בשביל הביצוע.

אני באותה סירה כמוך בקלינים, למרות שיש חזרות שיוצאות לי טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית