הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרבה שאלות שהצטברו אצלי

yftah89

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
קודם כל קצת רקע , אני בן 21 שוקל 65 אין לי מושג כמה אחוזי שומן יש לי והגובה שלי הוא 178 בערך ביום חם ...
לאחרונה שמתי לב שיש לי מן הילת שומן מסביב לפנים וגם כרס שלא היה מביישת אף אבא אז החלטתי להתחטב לקראת הקיץ ...
קראתי בערך את כל המאמרים שיש באינטרנט על חיטוב וכשבועיים אני במשטר נאצי של אימונים ותזונה ...

כמה שאלות שעלו אצלי...
אחרי שבועיים עשיתי "העמסה" שבה אכלתי בעיקר הרבה פסטה לחם ופיתות וחטאתי בקצת גלידה 3 אחוז שומן אחרי ששבועיים לא הכנסתי שום דבר מתוק לפה(כולל פירות... אל חשש אני משלים את זה בירקות...) וואלה ההרגשה הייתה טובה ולא התפרעתי והיום קמתי בדיוק עם הכרס שירדה לי תוך שבועיים... זה הגיוני?

עוד שאלה שעלתה אצלי היא שאני אוכל פחמימות בכמות הגיונית האם אני עדיין צריך לעשות העמסות אחת לשבועיים?

קולה זירו תופס בחיטוב? רופא אמר לי שזה מעלה את הסוכרים בדם ... זה לא מפריע לשרוף שומן?

מצטער על כל החפירה באמת שאני רוצה לעשות הכל כמו שצריך , בתודה מראש לעונים

• פותח/ת השרשור
אני רחוק מלהיות שחיף , מקסימום אני אסיים עם החיטוב בקיץ ואעשה מסה , כרגע הייתי רוצה להוריד באחוזי השומן שלי

אתה 65 קילו על כמעט 1.80. אין לך מסת שריר, אתה שחיף. אתה שם לב ל"כרס" ומצבורי שומן למינהם כי זה בולט הרבה יותר לאור העובדה שאין עליך שריר. אתה יכול להעלות תמונות גוף אם אתה רוצה להעריך בצורה טובה את אחוז השומן שלך ומה אתה אמור לעשות.

אני הייתי מנסה להתחזק ולהגדיל את מסת השריר לפני שהייתי חושב על חיטוב במצב שלך. בהצלחה.

שלום לך.
אתה זכאי כחבר פורום LBS להנחה ייחודית של 10% על מגוון תוספי התזונה של אינטראקטיב.
מגוון התוספים הרחב של אינטראקטיב שנמכר בארץ כולל בין היתר את אבקת החלבון ISOWHEY,אבקת חלבון אינטראקטיב מי גבינה,ממוטה אבקה לעלייה במסה,קריאטין טהור אינטראקטיב MICROPURE ומוצרים איכותיים נוספים.

את ההנחה הייחודית של חברי LBS על מוצרי אינטראקטיב ניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי החברה.
למידע נוסף,לשובר ולטלפון לבירורים ולבעיות תלחץ על הלינק המופיע בתחתית הודעה זו.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית