הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה תמונות...72 קילו.

AlphaRabbiT

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
5
51
0
הנה כמה תמונות שצילמתי היום. מה אומרים על התאומים:79nb:?

קבצים מצורפים

• calves.jpg
    calves.jpg
    KB 40.6 · צפיות: 532
  • תמונה0087.jpg
    תמונה0087.jpg
    KB 39 · צפיות: 492
  • תמונה0090.jpg
    תמונה0090.jpg
    KB 72.9 · צפיות: 458
  • תמונה0093.jpg
    תמונה0093.jpg
    KB 72.8 · צפיות: 455
  • תמונה0094.jpg
    תמונה0094.jpg
    KB 38.5 · צפיות: 483
נערך לאחרונה:
אםםם תאומים מוזרים ביותר, חוסר פרופורציה ענק על סף המשהוא לא בסדר לא מסתדר לי עם הרגליים
גוף עליון סבבה לגמריי יפה וחטוב
תמשיך לעבוד קשה ותשקיעה ברגליים כי יש חוסר פרופורציה גדול בין פלג גוף עליון לתחתון
תעלה עוד תמונה של רגליים פרונט ובק יהיה הרבה יותר אוביקטיבי לשפוט

• פותח/ת השרשור
אםםם תאומים מוזרים ביותר, חוסר פרופורציה ענק על סף המשהוא לא בסדר לא מסתדר לי עם הרגליים
גוף עליון סבבה לגמריי יפה וחטוב
תמשיך לעבוד קשה ותשקיעה ברגליים כי יש חוסר פרופורציה גדול בין פלג גוף עליון לתחתון
תעלה עוד תמונה של רגליים פרונט ובק יהיה הרבה יותר אוביקטיבי לשפוט

אני בחיים לא עבדתי על רגליים ו התאומים הם 100% גנטיים.עוד חודשיים בערך אני אתחיל מסה ו אז אני אשקיע גם בסקוואטים.לצערי הקוואדרספס שלי לא כזה גדול גנטית 😉

חיטוב יפה 10-11 א.ש

אבל מסת שריר לא משמעותית.

פששששששש
יש לך מסת שריר דיי גבוה+ אחוז שומן נמוך
נראה מעולה, תתחיל לעלות במשקל
בהצלחה!

מצחיק לראות קשקושים שדוחפים אליהם "גנטיקה" בכל משפט שני.

מצחיק לראות קשקושים שדוחפים אליהם "גנטיקה" בכל משפט שני.

אם מישהו לא מתאמן והוא בכל זאת "שרירי" (יעני חטוב) אז אין מה לעשות אלא להעמיד את זה על גנטיקה (ותזונה. אבל גם ככה זה די תלוי בגנטיקה). זה שונה ממישהו ש'מתאמן' ונראה כמו בלון לא מפותח ומאשים בכך בעיקר את הגנטיקה שלו.

בכול מקרה יש התחלה מאוד טובה , יש פוטנציאל לא קטן להתקדם ,תלוי גם מה המטרות שלך
אל תסתנור מהמחמאות תמשיך לעבוד קשה

אם מישהו לא מתאמן והוא בכל זאת "שרירי" (יעני חטוב) אז אין מה לעשות אלא להעמיד את זה על גנטיקה (ותזונה. אבל גם ככה זה די תלוי בגנטיקה). זה שונה ממישהו ש'מתאמן' ונראה כמו בלון לא מפותח ומאשים בכך בעיקר את הגנטיקה שלו.

זה ברור שפיזיולוגיה לא שגרתית היא תוצאה גנטית ולכן כשאומרים "התאומים שלי הם 100% גנטיים" אני פשוט חושב, SRSLY?

• פותח/ת השרשור
טוב לא יודע...יש לי תמונה מגיל 6 וכבר שם רואים שהתאומים שלי גדולים. גם לאבא שלי היו רגליים גדולות מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית