הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5X5 פאוור קלין במקום חתירה?

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
אני מתחיל עוד מעט חיטוב אם התוכנית של גלן פנדליי והבנתי שבמקור התוכנית מבוססת על על סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס ופאוור קלין..אבל אני רואה בפורטל שבתוכנית יש חתירה במקום פאוור קלין אז אם אני מחליט שאני הולך על התוכנית המקורית זה אומר שאני עושה 5 סטים של 5 חזרות פאוור קלין?? 😲 זה נישמע קצת לא הגיוני כי מתי שהייתי עושה SS הייתי עושה 3 חזרות ל5 סטים וזה היה ממש שחיטה! נכון הדבר? או שאם אני מחליף בין התרגילים אז כמות החזרות והסטים משתנים?

תודה לעוזרים 😃

האם אתה בטוח שזו התוכנית שאתה רוצה לחיטוב? למיטה ידיעתי 5X5 הלינארית תתאים יותר לחיטוב, ועם קיצוץ קטן בנפח היא תעשה את העבודה היטב (צמצום הנפח בדדליפט, וויתור על הסט האחרון, זה של ה-8).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך בדיוק הלינארית יכולה להתאים אם המטרה היא להעלות משקל כול שבוע?? אני בחיטוב הרי...
ואני עדיין צריך לדעת מה אני עושה לגביי הפאוור קלין.

הלינארית (עם התאמות) יכולה להתאים, ואנשים רבים בפורום השתמשו בה בהצלחה במהלך החיטוב שלהם.
יש דיון, ממש ליד זה שלך, שמדבר על היישום שלה במהלך חיטוב, אז אתה מוזמן להסתכל.
גלן יהיה קשה יותר לטעמי לבצע בזמן חיטוב.
לגבי הפאוור-קלין, אני לא יודע.

אם אתה עושה גלן בחיטוב אז יש לך ביצים מברזל\רמה גבוהה או שאתה לא מבין כלום.

מה משקלי העבודה שלך בתרגילים הבסיסיים?

• פותח/ת השרשור
סקוואט- 100 8 חזרות
דדליפט- 130 8 חזרות
פרס (בישיבה)- 52.5 8 חזרות
בנץ'- 75 8 חזרות (החזה שלי תמיד מאוד חלש יחסית לשאר הגוף..)

---------- התגובה התווספה ב 14:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:09 ----------

חברה עזרה?

אני מציע שתלך על הליניארית בחיטוב. לפי משקלים העבודה שלך לפי דעתי בכל אופן (בהנחה שהם לא הכי גבוהים ועצימים בהשוואה לנתונים האישיים שלך)

• פותח/ת השרשור
ומאיפה אתה יודע את הנתונים האישיים שלי??
ומה רע בתוכנית של גלן לחיטוב חוץ מזה שהיא פשוט קשה?

הכל בהנחה שהמשקלים לא מאוד עצימים בהשוואה למשקל שלך לזו הכוונה.

בכל מקרה - הגלן מאוד תובענית בכללי - משקלי העבודה שלך לטעמי לפחות - כנראה, לא מספיק גבוהים ובטח שלא לחיטוב.

התוכנית של גלן - יש לה נפח גדול (גם לליניארית) בשביל חיטוב ודי אפשר להיפצע שם. היא כן יכולה להתאים לחיטוב אבל לטעמי למתאמנים באמת מתקדמים (כמו יוסי בפורום Ka4ok)

• פותח/ת השרשור
אז אתה חושב שבחיטוב ובמסה התוכנית שתהייה הכי טובה בשבילי היא הלינארית?
גובה- 175
משקל- 70

---------- התגובה התווספה 13-04-2011 ב 14:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה 12-04-2011 ב 19:41 ----------

צריך תשובה..

• פותח/ת השרשור
יש מצב שאם אני אתחיל SS התוצאות יהיו יותר טובות מהלינארית? או שכבר עברתי את השלב הזה כבר...?

אני חושב שהתקדמות שבועית עם הנתונים שלך היא מספיק טובה. אין לי מושג לגבי השוואה עם תוכנית הSS כרגע.

אבל במקומך ממה שאני יודע\הבנתי הליניארית תתאים. יש לך עוד מה להתקדם בנושא הלחיצות והסקוואט ואפילו להוסיף עוד טיפה לדדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית