הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתייחס לממוצע קלורי שבועי במקום לספור לפי יום.

• פותח/ת השרשור 50cents
  • פורסם בתאריך

50cents

משתמש מתחיל
59
12
נק' מוניטין:
6
59
12
מה אם נניח ואני רוצה לעשות לי ציט דיי כל יום בשבוע בחיטוב.
נניח המאזן הנטרלי שלי זה 16500 קלוריות לשבוע.
ואני בוחר לא להסתכל על כמה אני אוכל כל יום, אלא להסתכל בכמה קלוריות אני מכניס בשבוע בכדי לאפשר לעצמי כיו יכול יותר דברים או יום פינוק.
כמובן שכל יום אגיע לערכים מספקים מבחינת חלבון, האם יש בעיה לעשות חיטוב כזה?

נניח רוצה להגיע ל13500 קלוריות בשבוע, שזה 1950 קלוריות בערך ביום
האם יש בעיה שש יום יום נניח אוכל 1700-1600 קלוריות וביום השביעי 3450-4000, עדיין תהיה מגמת ירידה נכון?
סתם נתתי דוגמא עם החילוק של הימים, את האמת שרוצה לתכנן את זה לפי איך שמתחשק. יכול להיות יום אחד 200 יותר יום הבא גירעון של 200 יותר גדול, דברים כאלה לשחק עם זה לפי חשקים כדי להצליח בתהליך, השאלה אם יש פה איזה משהו פסול או שהכל תקין כל עוד אני נמצא בגירעון של 3500 בממוצע שבועי.
כמובן שבכל התהליך אדאג להגיע לערכים הסופיים של החלבון מבחינת יומיומית.

זה לא אופטימלי אבל תכלס זה לא קריטי אם אתה לא מחפש 100% תוצאות בשביל לקחת מקום ראשון בתחרות ענקית. בשביל מישהו שבסך הכל רוצה להיות יותר בריא/חזק/אסתטי וזה מה שיחזיק אותו בתהליך כן הייתי ממליץ על מתכונת מהסוג הזה.
אגב זה לא ציט אם זה נכנס לך בערכים.

• פותח/ת השרשור
זה לא אופטימלי אבל תכלס זה לא קריטי אם אתה לא מחפש 100% תוצאות בשביל לקחת מקום ראשון בתחרות ענקית. בשביל מישהו שבסך הכל רוצה להיות יותר בריא/חזק/אסתטי וזה מה שיחזיק אותו בתהליך כן הייתי ממליץ על מתכונת מהסוג הזה.
אגב זה לא ציט אם זה נכנס לך בערכים.
כן זה הכוונה, סתם שאלה מה לדעתך יותר אופטימלי?

כן זה הכוונה, סתם שאלה מה לדעתך יותר אופטימלי?
הכי אופטימלי לחלק את הארוחות במשך היום, אני לא זוכר את הפרטים אבל יש כמות פחמימות, חלבונים ושומנים פר זמן במשך היום. הסיבה שאני לא זוכר את המספרים זה כי הם לא מעניינים אותי, אני לא מנסה להשיג 100% תוצאות בעד כל מחיר, אני מנסה להשיג תוצאות יפות מאוד תמורת השקעה הגיונית יחסית לחיים האישיים שלי. אם אתה רוצה ממש לשבת ולחלק את הערכים שלך לפי שעות ביום אני בטוח שישלחו לך כמה וכמה מחקרים עם מספרים, אבל לפי השאלה הראשונה שלך לא נראה שזה מה שאתה מחפש.
בכל מקרה תבין שבשביל האדם הממוצע ההפרש בין אופטימלי ללא אופטימלי הוא נמוך מאוד. האדם הממוצע לא מתאמן בשביל עוד מספר ספציפי של היקף יד, הוא מתאמן בשביל שתהיה לו יד גדולה חטובה ויפה יותר. כשהמטרה כללית יותר ומדוייקת פחות, וההצלחה נמדדת בצורה כללית יותר ומדוייקת פחות (כמו לדוגמא פשוט להסתכל על היד ולהגיד היא גדולה יותר מלפני חצי שנה, ולא להגיד עליתי ב3.574 ס''מ היקף יד), ככה תוכל להשקיע עדיין בדברים החשובים כמו סך קלורי ותזונתי, תכנון אימונים, שעות שינה, אבל לא להשקיע בדברים הפחות חשובים שנותנים רק עוד בוסט קטנטן שמבט זריז על הגוף לא רואה הבדל בין עם הבוסט הזה או בלעדיו, למשל לתזמן ארוחות, לישון 8 שעות במקום 7 וכו.
מקווה שהצלחתי להעביר את המחשבה שלי כמו שצריך בצורה מובנת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית