מה אם נניח ואני רוצה לעשות לי ציט דיי כל יום בשבוע בחיטוב.
נניח המאזן הנטרלי שלי זה 16500 קלוריות לשבוע.
ואני בוחר לא להסתכל על כמה אני אוכל כל יום, אלא להסתכל בכמה קלוריות אני מכניס בשבוע בכדי לאפשר לעצמי כיו יכול יותר דברים או יום פינוק.
כמובן שכל יום אגיע לערכים מספקים מבחינת חלבון, האם יש בעיה לעשות חיטוב כזה?
נניח רוצה להגיע ל13500 קלוריות בשבוע, שזה 1950 קלוריות בערך ביום
האם יש בעיה שש יום יום נניח אוכל 1700-1600 קלוריות וביום השביעי 3450-4000, עדיין תהיה מגמת ירידה נכון?
סתם נתתי דוגמא עם החילוק של הימים, את האמת שרוצה לתכנן את זה לפי איך שמתחשק. יכול להיות יום אחד 200 יותר יום הבא גירעון של 200 יותר גדול, דברים כאלה לשחק עם זה לפי חשקים כדי להצליח בתהליך, השאלה אם יש פה איזה משהו פסול או שהכל תקין כל עוד אני נמצא בגירעון של 3500 בממוצע שבועי.
כמובן שבכל התהליך אדאג להגיע לערכים הסופיים של החלבון מבחינת יומיומית.
נניח המאזן הנטרלי שלי זה 16500 קלוריות לשבוע.
ואני בוחר לא להסתכל על כמה אני אוכל כל יום, אלא להסתכל בכמה קלוריות אני מכניס בשבוע בכדי לאפשר לעצמי כיו יכול יותר דברים או יום פינוק.
כמובן שכל יום אגיע לערכים מספקים מבחינת חלבון, האם יש בעיה לעשות חיטוב כזה?
נניח רוצה להגיע ל13500 קלוריות בשבוע, שזה 1950 קלוריות בערך ביום
האם יש בעיה שש יום יום נניח אוכל 1700-1600 קלוריות וביום השביעי 3450-4000, עדיין תהיה מגמת ירידה נכון?
סתם נתתי דוגמא עם החילוק של הימים, את האמת שרוצה לתכנן את זה לפי איך שמתחשק. יכול להיות יום אחד 200 יותר יום הבא גירעון של 200 יותר גדול, דברים כאלה לשחק עם זה לפי חשקים כדי להצליח בתהליך, השאלה אם יש פה איזה משהו פסול או שהכל תקין כל עוד אני נמצא בגירעון של 3500 בממוצע שבועי.
כמובן שבכל התהליך אדאג להגיע לערכים הסופיים של החלבון מבחינת יומיומית.