הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
כשאני עושה סקוואט אני שם את המוט על הכתפיים וזה כואב רצח אז אני מעלה קצת לטרפזים וזה עדיין מפריע לי בסקוואט עצמו אני עושה אימון עם גופיה .. יש איזושהי אחיזה שתעזור יותר או משו? תודה

כמה זמן אתה כבר עושה סקוואט? בהתחלה מרגישים קצת את המוט אבל זה לא אמור להפריע לך.
אתה עושה HB?

אולי זה ישמע מטומטם אבל שאני עשיתי עם גופייה בשלב מסויים גם לי זה כאב אז החלפתי לחולצה וזה הפסיק.. ניסית עם חולצה רגילה?

המוט לא אמור להכאיב ברגע שאתה שם אותו נכון. אם הוא מכאיב אז כנראה שאתה עושה משהו לא נכון, ושהדרך שאתה אוחז וממקם אותו על הגב שגויה.
אם אתה מבצע LB סקווט שים לב שאתה אוחז את המוט שהאגודל מעל המוט, מרים את המרפקים,מוציא את החזה ומצמיד את השכמות. במצב כזה נוצר מעין "מדף" שהמוט יושב עליו.
כל העניין מצריך תרגול עד שהופך להיות נוח וטביעי.
בספר SS יש פירוט מדויק, הכולל תמונות הממחישות יותר טוב מכל הסבר בכתב.

זה לא משנה HB או LB - משהו אתה לא מבצע טוב. ממליץ לך לעבור על דגשים לסקוואט בפורטל - יש כמה וכמה, יש סרטונים של מארק או סרטונים נוספים בHB שמישהו שאל היום.

בקיצר לא צריך לכאוב לפחות לא כמו שאתה מתאר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית