הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אימונים בהריון - סירטון מתועד שבוע 0 עד 40

אהבתי את הקקבלס סווינגס 😉

סרטון ממש יפה, כל ההשקעה לצלם ולערוך, גם אחרי הלידה היא חזרה יפה
כל ההריון שלה היה יפה לא התנפחה בכלל

נערך לאחרונה:
שמישהו ילמד אותה להתאמן.

👏

באמת עושה הרבה שטויות
אבל נדיר לראות כאלה בטוח הילד ישמח

כל הנשים שאני ראיתי פשוט הופכות לגושי שומן מפוצצות בכאבים ומסורבלות בקושי נושמות - אני מאמין שזה משפיע לרעה על התינוק...

נ.ב רגליים מקלות מטאטא! 😲:nono:

סרטון נהדר, תודה.
ולמי שציין את רגלי המקל מטאטא - אלו בדיוק הרגליים ש 99% מהנשים מפנטזות עליהן

אולי כי היא עושה סקוואט כשהכוח שהיא מתנגדת לו פועל בכיוון מאונך לכוח המשיכה (הפולי) 😳

היא לא משתמשת בזה כהתנגדות, זה נועד לייצב אותה
זה כמו לעשות אייר סקוואט רק קל יותר

כל אלה שישר מתחילים עם דברים כמו "הרוב מגעילות שלא עושות כלום בהיריון" שוכחים שלהרבה נשים ההריון מלווה בסחרחורות ובחילות ומה לא, ובשבילן להיכנס לחדר כושר ולהתחיל להניף קטלבלס ולעלות על כדורי פילאטיס למיניהם זה לא הדבר הכי בטיחותי. בסופו של דבר, זה תלוי באישה, במצב שלה והכי הרבה באופי שלה.
קל מאוד להתחיל להשמיץ כשאתה בחיים לא תחווה הריון, אבל אני מניח שלאשה יש דברים אחרים שעוברים בראש והאחריות שלה היא גדולה. זה לא צעצוע שאפשר להחליף אם הוא נופל וקורה לו משהו.

כל אלה שישר מתחילים עם דברים כמו "הרוב מגעילות שלא עושות כלום בהיריון" שוכחים שלהרבה נשים ההריון מלווה בסחרחורות ובחילות ומה לא, ובשבילן להיכנס לחדר כושר ולהתחיל להניף קטלבלס ולעלות על כדורי פילאטיס למיניהם זה לא הדבר הכי בטיחותי. בסופו של דבר, זה תלוי באישה, במצב שלה והכי הרבה באופי שלה.
קל מאוד להתחיל להשמיץ כשאתה בחיים לא תחווה הריון, אבל אני מניח שלאשה יש דברים אחרים שעוברים בראש והאחריות שלה היא גדולה. זה לא צעצוע שאפשר להחליף אם הוא נופל וקורה לו משהו.

אף אחד לא אמר להכניס אישה בחודש שישי פעם ראשונה בחיים שלה לחדר כושר ולשים עליה מוט 20 קילו על הגב. אישה צריכה לא להיות פדלאה וגוש שומן מהלך מלפני ההיריון ובלי קשר.

ראיתי רקדניות בלט בהריון ועוד כמה אתלטיות וזה פשוט מחזה יפה, גוף חזק ובכושר וממשיכות להתאמן עד סוף ההיריון ולאחריו.

לא זוכר מאיפה שמעתי את זה וזה יכול להיות חרטא אבל כל שינוי קיצוני בתנאי הסביבה במהלך הריון לא בריא להריון וזה אומר אם היתה מתאמנת הכי בריא להמשיך להתאמן אם היתה פדלאה אז שלא תתחיל להתאמן פתאום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית